merhaba canim,Merhaba kızlar ilk kez yazıyorum ama sürekli takipteyim size danışmak istediklerim nerdeyse 1 senedir evliyim ilk aydan beri bebek istiyoruz daha doğrusu eşim ilk aydan beri istiyordu ben 3 4 ay geçsin istiyordum 1 sene olacak hala olmadi 3 doktora gittimne şanstır ki düzgün ilgilenmiyorlar en son gittiğim hormon testi yaptı bana hormonların temiz dedi ilac yazdı ben kendim sonuçlara falan baktım internetten baya araştırdım burdaki konulari cok okudum prolaktin seviyem yüksekmis ve bu yuksek olduğu icin hamile kalamıyormusum doktor ise bana düşürmek için ilac vermemiş bu yuksekligin sebep olduğu adet duzensizligini düzeltsin diyeymis halbuki benim adet duzensizligim yok bir iki gun oynamasi dışında bu ilaci bir ay kullandim tam tersi düzgün olan adetim bozuldu 7 gunden sonra içmedim burdan cok okudum prolaktin yüksekliği icin dostinex kullanip hamile kalan varmış bende ordan cesaretlenip dostinex aldim eczaneden 2 hap yarım bu perşembe yarımda bugün içtim digerini de yarıya bolucem icicem işe yarar mi sizce yaptığım yanlış ama artık hastaneye sık sık gitmeye utanır oldum malum kaynana tarafı sürekli ima falan sanki ben isteyerek getirmiyorum bende olsun istiyorum ama olmuyot prolaktinim 36.3 cıktı aşırı bi yüksekliği yok ama engel yine de inşAllah ilac işe yarar da hamile kalırım benim gibi yapan var mi acaba yorumlarınızı bekliyorum .
36 prolaktine nasil ilac vermedi hayret.Sans eseri de olsa dogru olani yapmissiniz.Bana 0.5 kar etmedi.Sonradan icinde 8 tane olani kullanmaya basladim.
Stresten uzak kalamiyorum takıntılı bir yapımda var kendim haric herkedi düşünüyorum bu yüzdende ilaçsız dusmeyecegine emindim o yuzden ilac aldim doktor alakasiz ilac verdi tam tersi duzenli adetim bozuldu ve hormonlarin iyi dedi napicagimi şaşırdımmerhaba canim,
evt prolaktin seviyesinin yüksek olmasi hamilelige engel olabiliyor. ve doktorlar genelde seninde yazmis oldugun gibi dostinex veriyor düsürmek icin. senin doktorun nasil vermedi anlamadim.
sadece adet düzensizligi sebeb olmuyor prolaktin seviyesinin yükselmesine. asiri stres en büyük etken. benimde prolaktin hormonum yüksekti, dostinex kullandim ve düstü cok sükür. suanda hamileyim, asilama yaptirdim. sende düsünebilirsin.
Benim 42ydi prolaktin.4 ay adet olamadim.sonra 0.5 lik kullandim 36 ya dustu.Sonra doktor icinde 8 tane olandan verdi.Anca dustu ve normale dondu.Degil ilac vermek prolaktin yuksek falanda demedi ben kendim araştırdım senin kaçtı prolaktinin
Benim adetlerim düzgündü tam tersi eskiden cok ağrılı oluyordu bu 4 ay falan ağrım azaldi ve düzene girdi ama azalma oldu normalde 5 6 gün adet surerdi 3 4 gune düştü doktorun verdiği ilac iyice bozdu bu ay hem agrim çoktu hemde kanama yok dercesine azdi ilk gun normaldi diger günler cok azdı. Bende burdaki yazilari okudum hem o olaci bıraktım hemde dostinex i aldim 2li aldim korktum 8li cok düşürür diye dun diger yarimi aldim bütün gece yatamadim resmen gelmişlerdi bana rüyamı gercekten yaşıyordum ilacin etkisiydi.diver iki parcayida carsamba ve cuma icicem insAllah düşer bu ay o guzel haberi alırım alırızBenim 42ydi prolaktin.4 ay adet olamadim.sonra 0.5 lik kullandim 36 ya dustu.Sonra doktor icinde 8 tane olandan verdi.Anca dustu ve normale dondu.
Iste bu sürecte kimseyi düsünmeyeceksin sadece kendini düsünmelisin,moralini bozma allahin izniyle olur.Stresten uzak kalamiyorum takıntılı bir yapımda var kendim haric herkedi düşünüyorum bu yüzdende ilaçsız dusmeyecegine emindim o yuzden ilac aldim doktor alakasiz ilac verdi tam tersi duzenli adetim bozuldu ve hormonlarin iyi dedi napicagimi şaşırdım
Eşim ailenin ilk erkek çocuğu ve kayinpederim de tek o yüzden halalar dayilar yengeler tum sülalenin gözü bende e boyle oluncada insan kendini baski altinda hissediyor herkes biryana eşim çok istiyot evlendigimiz ilk aylar elini karnima koyup isim düşünüyordu o derece istiyor bana birşey belli etmiyor Allah var ama ben anlıyorum adet bir gün gecikse insan kendinde belirti arıyor hani bi rahatsızlığının olduğunu bilsen ona göre hareket edeceksin doktorlar bakıyor birseyin yok diyor onu yanı sıra hani bebek olmuyor 1 seneye yakındır deyince insana kucumsercesine gülüp erken diyor bize erken değil sizene yaniIste bu sürecte kimseyi düsünmeyeceksin sadece kendini düsünmelisin,moralini bozma allahin izniyle olur.
Evt anliyorum durum bendede buna benzer ailenin tek erkek cocugu ilk erkek cocugunu gectim yani. Hakkinda Hayirlisi neyse insallah o olur. Sebebsiz infertilite olabiliyor,aynisini bende yasadim.sebeb olmadan olmayabiliyor Buda artik nasip Kismet.ama daha fazla beklemeni tavsiye etmem doktorlar 1 sene korunmasiz iliskiden sonra tedaviye basliyor.sende düsün istersenEşim ailenin ilk erkek çocuğu ve kayinpederim de tek o yüzden halalar dayilar yengeler tum sülalenin gözü bende e boyle oluncada insan kendini baski altinda hissediyor herkes biryana eşim çok istiyot evlendigimiz ilk aylar elini karnima koyup isim düşünüyordu o derece istiyor bana birşey belli etmiyor Allah var ama ben anlıyorum adet bir gün gecikse insan kendinde belirti arıyor hani bi rahatsızlığının olduğunu bilsen ona göre hareket edeceksin doktorlar bakıyor birseyin yok diyor onu yanı sıra hani bebek olmuyor 1 seneye yakındır deyince insana kucumsercesine gülüp erken diyor bize erken değil sizene yani
O yuzden bende bu ilaci kendi kafama göre aldim doktorlara kalsa hala erken bu ilaci bu ay kullanayim olmazsa yine önümüzdeki ay adetin 3.günü gidicem baska doktora hormon testide isteyecegim yine prolaktinim ne durumda diyeEvt anliyorum durum bendede buna benzer ailenin tek erkek cocugu ilk erkek cocugunu gectim yani. Hakkinda Hayirlisi neyse insallah o olur. Sebebsiz infertilite olabiliyor,aynisini bende yasadim.sebeb olmadan olmayabiliyor Buda artik nasip Kismet.ama daha fazla beklemeni tavsiye etmem doktorlar 1 sene korunmasiz iliskiden sonra tedaviye basliyor.sende düsün istersen
Umarim prolaktin Seviyesi düsmüs olur,Ama genelde düsüyor.bende en azindan öyle oldu cok etkili bir ilac,bir kutu kullanmam yeterli olmustu benimO yuzden bende bu ilaci kendi kafama göre aldim doktorlara kalsa hala erken bu ilaci bu ay kullanayim olmazsa yine önümüzdeki ay adetin 3.günü gidicem baska doktora hormon testide isteyecegim yine prolaktinim ne durumda diye
Kacti ki senin prolaktinin ve ilacini nasıl içmiştinUmarim prolaktin Seviyesi düsmüs olur,Ama genelde düsüyor.bende en azindan öyle oldu cok etkili bir ilac,bir kutu kullanmam yeterli olmustu benim
benim 38 di, 2 defa 2-3 gün arayla bir tane dostinex ictim.Kacti ki senin prolaktinin ve ilacini nasıl içmiştin
Sende benim gibi 2li olan haptan mi ictin kaca düşmüştü ben yarimsar iciyorum 2 3 gun arayla tam bir tane icsem sorun olmaz mi acababenim 38 di, 2 defa 2-3 gün arayla bir tane dostinex ictim.
4-5 ay sonra yine yükseldi 48 oldu ve yine ayni ilaci 2-3 gün arayla bir tane ictim.
Ben yumurtlama donemine kadar ilac bitsin istiyorum hani ilaci icerken hamile kalmak istemiyorum hani olacaksa da zarar gormesin diye oyle yazilar cok okudum burdan hamile kalip ilac yuzunden düşüren kalbi duran bir hap kaldi haftaya ovulasyon donemim o yüzden 1 hapi bir kerede icmeyi düşünüyorum sence?Sende benim gibi 2li olan haptan mi ictin kaca düşmüştü ben yarimsar iciyorum 2 3 gun arayla tam bir tane icsem sorun olmaz mi acaba
Ben yumurtlama donemine kadar ilac bitsin istiyorum hani ilaci icerken hamile kalmak istemiyorum hani olacaksa da zarar gormesin diye oyle yazilar cok okudum burdan hamile kalip ilac yuzunden düşüren kalbi duran bir hap kaldi haftaya ovulasyon donemim o yüzden 1 hapi bir kerede icmeyi düşünüyorum sence?benim 38 di, 2 defa 2-3 gün arayla bir tane dostinex ictim.
4-5 ay sonra yine yükseldi 48 oldu ve yine ayni ilaci 2-3 gün arayla bir tane ictim.
aynen ikili olan haptan bir tane tüm iciyordum 2-3 gün araylada digerini ictim. yeterli seviyeye düstü dedi doktorum, suan degerini cok net hatirlamiyorumSende benim gibi 2li olan haptan mi ictin kaca düşmüştü ben yarimsar iciyorum 2 3 gun arayla tam bir tane icsem sorun olmaz mi acaba
ben bir defada ictim zaten hapi, yarim icmedim yani. ama carpinti fln yapiyor biliyorsundur.Ben yumurtlama donemine kadar ilac bitsin istiyorum hani ilaci icerken hamile kalmak istemiyorum hani olacaksa da zarar gormesin diye oyle yazilar cok okudum burdan hamile kalip ilac yuzunden düşüren kalbi duran bir hap kaldi haftaya ovulasyon donemim o yüzden 1 hapi bir kerede icmeyi düşünüyorum sence?
Bilmez miyim bide ictigin gun etki etmiyor ertesi gun ediyor dun gece icime baska biri kaçmış gibiydi kafamin icinde sesler sabırsız biriydim kendime zarar vermek istiyordum yarim hapta böyle oluyorsam tam hapta katil olmam insAllahben bir defada ictim zaten hapi, yarim icmedim yani. ama carpinti fln yapiyor biliyorsundur.