• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin yüksekliğinde yumurtlama gözlemlenir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerdeee. Yok canım maalesef. Marttan beri istiyoruz. Bu ay hormon tahlili ve tam kan sayımı yaptık. Doktor yumurtalıklara da baktı. Prolaktin 44 çıktı. Yumurtalıklarım da küçükmüş. Oysa ki kendimi bildim bileli düzenli adet olurum. Kanamam, ağrılarım vs. hep normaldi. Böyle olunca bu ay pek umudum yok. Prolaktin yeterli seviyeye düşer ve yumurtalarım gelişirse olur ancak. O da ne kadar zaman alır bir fikrim yok.
Anladm canm Allahtan ümit kesilmez belli olmaz bizde ocaktan beri istiyoruz şu prolaktin niye kafasına göre cıkıyo anlamıs degilm bende benimde 34 cıktı

Anladm canm Allahtan ümit kesilmez belli olmaz bizde ocaktan beri istiyoruz şu prolaktin niye kafasına göre cıkıyo anlamıs degilm bende benimde 34 cıktı
Aslında anlık olarak da yükselebiliyormuş. Dediğin gibi allahtan ümit kesilmez. Tamamen ümitsiz değilim ama kendimi çok heveslendirmek istemiyorum. Hayırlısı bakalım geri sayım başladı. 11 temmuzda ak koyun kara koyun belli olacak😊

Arkadaşlar merhaba. Benim tecrübeli arkadaşlara Bi sorum olacak. 3 hafta önce yaptırdığım kan tahlili sonucunda prolaktin seviyem 39.7 çıktı. Kadın Doğum Dr.um Dostinex verdi. Ama bu ay ovulasyon testinde yumurtlama görmedim. Hep çizgim silikti. Prolaktin yüksekliğinde yumurtlama olmuyor sanırım değil mi? Ayrıca benim yaşadığım sorunu yaşayıp gebelik yakalayan arkadaşlar var mı? Ve ne kadar sürede düştü seviyeniz ve gebeliği ne zaman elde ettiniz? Şimdiden teşekkürler.
Benim 111 prl ama yumurtlama oluyor tutmuyor o ayrı 🙄 geçen burda 500lerde olup da hamile kalanı okudum umut oldu bana da. Zaten testere dişli aslanpençesi düşürüyor . Yani yüksek olup 50lerde falan hamile kalan çok var.

Back