Prolaktin yüksekliğim var gebelik istiyorum

Bende bekarken dostinex kullanmıştım canım. Bende boş gebelik yaşadım bundan önce ama prolaktin kaynaklı olduğunu düşünmüyorum doktorumda böyle söyledi. Prolaktinin yüksek olması gebe kalmayı zorlaştırır onun dışında bu tarz şeylere sebebiyet vermez demişti. Dış gebelik ya da boş gebelik bunlar artık ilk gebeliklerde çok yaşadığımız bir şey hemen hemen 10 kişiden 8inde görülebiliyor demişti. Bende çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama bir kez yaşadık diye tekrar yaşayacağız diye bir şeyde yok o yüzden kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım. Benim reglim düzensizdi bir ay regl olmayıp üstüne 2 ay hamile kalmıştım ben hep bundan olduğunu şüphelendim. Önemli olan regli düzenlemek bence

Evet kesinlikle katılıyorum, sağlıklı bir döngü oluşturmak, kaliteli beslenmek ve takviyeler bence en önemlisi.

Dostinex kullandığınız ay göğüs hassasiyetiniz oldu mu ? Hamilesiniz yani göğüsleriniz hassaslaştı mı ? Bende kullandım ama hiç hassasiyet yok reglime 5 gün var

Dostinex kullandığınız ay göğüs hassasiyetiniz oldu mu ? Hamilesiniz yani göğüsleriniz hassaslaştı mı ? Bende kullandım ama hiç hassasiyet yok reglime 5 gün var
Çok önce kullanmıştım hatırlamıyorum ilaçta hassasiyet var mıydı. Ama hamileliğin başında çok fazla hassasiyet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…