Prolaktin yüksekliği

Merrryyy977

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2024
3
0
1
27
Reglimde kan verdim prolaktin değerim 85 çıktı kadın doğuma gittin dostinex verdi hipofiz bezi mr çekildim 4 5 aydır korumuyoruz ilaçtan fayda gören varmı acaba

Reglimde kan verdim prolaktin değerim 85 çıktı kadın doğuma gittin dostinex verdi hipofiz bezi mr çekildim 4 5 aydır korumuyoruz ilaçtan fayda gören varmı acaba
İlaçla düşüyor 1 aya düşer ama neden yükseldiğini tespit edip tekrar yükselmemesini sağlamak lazım. Göğüslerden sıvı geliyor mu? Döngülerinizde düzensizlik oldu mu?

İlaçla düşüyor 1 aya düşer ama neden yükseldiğini tespit edip tekrar yükselmemesini sağlamak lazım. Göğüslerden sıvı geliyor mu? Döngülerinizde düzensizlik oldu mu?
Herhangi bişey yaşamadım sıvı gelmesi şeklinde adet döngü lerim ara sıra 2 ila 4 gün arası oynamalar oluyor onun dışında bişey yaşamadım

Evli misiniz bilmiyorum ama göğüslerinizle oynamayın özellikle duşta iken filan. Yoklar gibi davranın açıkçası. Aşırı göğüs uyarılması prolaktin yükselmesi yapıyor. Bir de stres stres stres maalesef. Geçmiş olsun 💐 İlaçla düşer merak etmeyin tekrar yükselmesin sadece

Back
X