Benimde prolaktin 35 2.cocugu düşünüyorum olmuyoMerhaba kizlar ben 3 aydır evliyim. Eşimle devamli korunmasiz ilişkiye girsekde hamile kalamiyorum. Bebek çok istiyorum. reglimin 3.gunu hastaneye gidib bazı testler yaptırdım. Hərşey yolunda çıktı ultrasonda da anormal bişey görünmedi. yalnız hormon tahlilinde prolaktin 43.08,, D vitaminim 21.32 çıktı. Yani prolaktinim yüksek, D vitaminim biraz normalden az çıktı. Bu ikisi, en başta prolaktin yüksekliğim gebe kalmama engel ola bilir mi?
Pazartesi doktoruma gidicem ama o zamana kadar sabr edemem. Fikir almaya ihtiyacm var
Prolaktini bu civarlarda - yani yüksek olup, İlaç tedavisi gören, ve tedavi gördüğü ayda hamile kalan varmı lütfen yazar misiniz
Benim 66 çıkmıştı ilk adet 3. Günü sonra 56 oldu sonra ilaç verdi düştü 10 gün önce yumurtlma gördüm reglim gectikti 24 ünde belli olacak inşallah hayirli haberleri alırım inşallah Rabbim isteyen herkese versinMerhaba kizlar ben 3 aydır evliyim. Eşimle devamli korunmasiz ilişkiye girsekde hamile kalamiyorum. Bebek çok istiyorum. reglimin 3.gunu hastaneye gidib bazı testler yaptırdım. Hərşey yolunda çıktı ultrasonda da anormal bişey görünmedi. yalnız hormon tahlilinde prolaktin 43.08,, D vitaminim 21.32 çıktı. Yani prolaktinim yüksek, D vitaminim biraz normalden az çıktı. Bu ikisi, en başta prolaktin yüksekliğim gebe kalmama engel ola bilir mi?
Pazartesi doktoruma gidicem ama o zamana kadar sabr edemem. Fikir almaya ihtiyacm var
Prolaktini bu civarlarda - yani yüksek olup, İlaç tedavisi gören, ve tedavi gördüğü ayda hamile kalan varmı lütfen yazar misiniz
Proklatin stresten uzak durun ben çok yaşadım 70 di eşimde bile çıktı dostinex kulandim geçti varmı şimdi bilmiyorum engel değil rahim filmi çektim kaldım sen yeni evlisiniz yapmaz diye düşünüyorum soğan suyu iç yumurta takibi yap eczane de satılıyor sonrası olmasa dört ay sonra belki yaparlar inşallah gerek kalmazMerhaba kizlar ben 3 aydır evliyim. Eşimle devamli korunmasiz ilişkiye girsekde hamile kalamiyorum. Bebek çok istiyorum. reglimin 3.gunu hastaneye gidib bazı testler yaptırdım. Hərşey yolunda çıktı ultrasonda da anormal bişey görünmedi. yalnız hormon tahlilinde prolaktin 43.08,, D vitaminim 21.32 çıktı. Yani prolaktinim yüksek, D vitaminim biraz normalden az çıktı. Bu ikisi, en başta prolaktin yüksekliğim gebe kalmama engel ola bilir mi?
Merhaba prolaktinimizi düşürdükten ne kdar sonra hamile kaldınız ya da hamile kalmanız acaba hsg den dolayı mı kolaylaşmıştıTabi her insan aynı olmuyor rabbim nasip etsin inşallah
Proklatin hormon bozukluğu oldugu zaman bu gğilaç kullandım ama olmadı geçti yani aradan sekiz ay sonra hsg çektim hamile kaldımMerhaba prolaktinimizi düşürdükten ne kdar sonra hamile kaldınız ya da hamile kalmanız acaba hsg den dolayı mı kolaylaşmıştı