Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin yüksekliği
- Konu Sahibi Krkmaz03
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- prolaktin yüksekliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba bende 28 ocakta bakilmisti 28 idi o zaman doktora gidememistim şimdi adet düzensizliği için kadın doğuma gidince adetin 3. Günü hormon testi yapildi 20.8 çıkmış bana da ilaç verir mi acaba şuan normal ana belki gün ilerledikçe yükselir çünkü bazen döngü içinde göğüs hassasiyeti oluyor . 4 aydır gebelik olmadı belki bu engelledi diğer hormon testleri normal görünüyor tsh felan bakalım bugün randevu aldım sonuçları gostericemBende de 33 çıkmıştı. Dostinex kullandım. O ay hamile kaldım.
Bildiğim kadarıyla 20 normal bir rakam. Bana doktor 30'un üstünde olmasını istemiyoruz demişti. Bir de göğüs hassasiyeti ile prolaktinin alakası olduğunu sanmam. Çünkü zaman zaman hepimizde göğüs hassasiyeti oluyor. Sizin yerinizde olsam 6-7 sonra belki tekrar baktırırım. Çünkü inanın 4 ay gebelik denemesi için hiçbişey değil. 4 ay çok normal bir süre. Benim tam 2.5 sene sonra oldu.Merhaba bende 28 ocakta bakilmisti 28 idi o zaman doktora gidememistim şimdi adet düzensizliği için kadın doğuma gidince adetin 3. Günü hormon testi yapildi 20.8 çıkmış bana da ilaç verir mi acaba şuan normal ana belki gün ilerledikçe yükselir çünkü bazen döngü içinde göğüs hassasiyeti oluyor . 4 aydır gebelik olmadı belki bu engelledi diğer hormon testleri normal görünüyor tsh felan bakalım bugün randevu aldım sonuçları gostericem
- 20 Şubat 2022
- 497
- 282
- 33
Teşekkür ederim cevabınıza yeni ameliyat oldum 3 ay sonrası endokrin dr.çagırdı test sonuçlarıma o,zaman bakacak ama neden ameliyattan 2 ay sonra çagırdı onu anlamdım uzun bi zaman sanırım testi endokrin yaptığı için yazar ilacı bakalım neler olacakMalesef doktor yazmadan kullanmanız imkansız isterseniz baska bir doktora görünün o size ilacı baslatabilir
- 27 Haziran 2021
- 354
- 142
- 53
- 34
Canım ilaç kullanırkenmı hamıle kaldın?Bebişe etkisi olmadı dimi?bebeği tutumdurmak için ekstra tedavı uygulandımıBende de 33 çıkmıştı. Dostinex kullandım. O ay hamile kaldım.
Ben ilacı kullanırken hamile kaldım. Zaten doktor korun dememişti. Ardından sorduğumda da herhangi bir yan etkisi olmayacağını söyledi doktorum.Canım ilaç kullanırkenmı hamıle kaldın?Bebişe etkisi olmadı dimi?bebeği tutumdurmak için ekstra tedavı uygulandımı
- 27 Haziran 2021
- 354
- 142
- 53
- 34
Bebişin sağlıklı dimi canım hamıle kalımca tutunsun diye ekstra bısey yapılmadı dımı.Yarımsar dozmu kullanıodun canım yarım yarım haftada ıkı kezBen ilacı kullanırken hamile kaldım. Zaten doktor korun dememişti. Ardından sorduğumda da herhangi bir yan etkisi olmayacağını söyledi doktorum.
Sağlıklı çok şükür. Ben haftada 2 kere yarımşar olarak alıyordum.Bebişin sağlıklı dimi canım hamıle kalımca tutunsun diye ekstra bısey yapılmadı dımı.Yarımsar dozmu kullanıodun canım yarım yarım haftada ıkı kez
- 27 Haziran 2021
- 354
- 142
- 53
- 34
Canım vakit ayırıp yanıt verdın cok tesekur ederim.Sağlıklı uzun ömürlü vatanına milletine hayrlı olsun inşSağlıklı çok şükür. Ben haftada 2 kere yarımşar olarak alıyordum.
Merhabalar benimde 24 çıktı doktor dostınex verdi yarın kullanmaya başlicam umarım düşerde bende bebek sahibi olurumDeğeriniz kaç acaba benim 24 çıktı ama tedaviye gerek yok dedi doktorum aşırı yüksek olduğunda ilaç veriyorum dedi
Aaaa gerçekten öyle bişey var mı ben geçen ay aşırı değil ama az az tüketmiştim 1 ayda etkiis olmuş olabilir mi doktor bana çok mu stres yapıyosun vs dediCanım tatlı hakkında bi bilgim yok bildiklerim kuru incir kuru uzum kayısı bu tur seyler
- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Hergun tukettıysen etkisi olmustur canım özellikle yapılan kürler cok tehlikeli bu konuda hem prolaktin hem tiroid zıplatıyolarAaaa gerçekten öyle bişey var mı ben geçen ay aşırı değil ama az az tüketmiştim 1 ayda etkiis olmuş olabilir mi doktor bana çok mu stres yapıyosun vs dedi
Merhaba cnm Ben 8aydir hamile kalamiyorum dün kan tahlilim çikmisti tsh 6,95 prolaktinde baya yüksek Endokrinologa gittim letrox ve dostinex verdi Acaba bunlarin yardimi olurmu bende hamile kalabilirmiyim simdiden tesekkürlerVar canım ama dostinex ilac kullanman lazım benim bi arkadasımda aynı sorundan dolayı tedavi gördü 2-3 ay sonra hamile kaldı
Kalabilirsin canım prolaktin çok cabuk dişüyor ilacını kullandığın zamanMerhaba cnm Ben 8aydir hamile kalamiyorum dün kan tahlilim çikmisti tsh 6,95 prolaktinde baya yüksek Endokrinologa gittim letrox ve dostinex verdi Acaba bunlarin yardimi olurmu bende hamile kalabilirmiyim simdiden tesekkürler
Çook tesekkür ederim senden canim Peki letrox iyi gelirmi yani tsh çabuk düsurur müKalabilirsin canım prolaktin çok cabuk dişüyor ilacını kullandığın zaman