• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksekliği

Bende de 33 çıkmıştı. Dostinex kullandım. O ay hamile kaldım.
Merhaba bende 28 ocakta bakilmisti 28 idi o zaman doktora gidememistim şimdi adet düzensizliği için kadın doğuma gidince adetin 3. Günü hormon testi yapildi 20.8 çıkmış bana da ilaç verir mi acaba şuan normal ana belki gün ilerledikçe yükselir çünkü bazen döngü içinde göğüs hassasiyeti oluyor . 4 aydır gebelik olmadı belki bu engelledi diğer hormon testleri normal görünüyor tsh felan bakalım bugün randevu aldım sonuçları gostericem

Merhaba bende 28 ocakta bakilmisti 28 idi o zaman doktora gidememistim şimdi adet düzensizliği için kadın doğuma gidince adetin 3. Günü hormon testi yapildi 20.8 çıkmış bana da ilaç verir mi acaba şuan normal ana belki gün ilerledikçe yükselir çünkü bazen döngü içinde göğüs hassasiyeti oluyor . 4 aydır gebelik olmadı belki bu engelledi diğer hormon testleri normal görünüyor tsh felan bakalım bugün randevu aldım sonuçları gostericem
Bildiğim kadarıyla 20 normal bir rakam. Bana doktor 30'un üstünde olmasını istemiyoruz demişti. Bir de göğüs hassasiyeti ile prolaktinin alakası olduğunu sanmam. Çünkü zaman zaman hepimizde göğüs hassasiyeti oluyor. Sizin yerinizde olsam 6-7 sonra belki tekrar baktırırım. Çünkü inanın 4 ay gebelik denemesi için hiçbişey değil. 4 ay çok normal bir süre. Benim tam 2.5 sene sonra oldu.

Merhaba, 2 ay aşılama için klomen kullandım. başarısız sonuçlandı. bugün hormon testi yaptırdım. zaten yükselmeye meyilli tiroid için ilaç kullanıyorum 37,5 mg. prolaktinim 31 olmuş. tiroidde 4.17 olmuş. Acaba klomen yüzündendi yükseliş oldu. deneyimi olan var mı?

Malesef doktor yazmadan kullanmanız imkansız isterseniz baska bir doktora görünün o size ilacı baslatabilir
Teşekkür ederim cevabınıza yeni ameliyat oldum 3 ay sonrası endokrin dr.çagırdı test sonuçlarıma o,zaman bakacak ama neden ameliyattan 2 ay sonra çagırdı onu anlamdım uzun bi zaman sanırım testi endokrin yaptığı için yazar ilacı bakalım neler olacak

Canım ilaç kullanırkenmı hamıle kaldın?Bebişe etkisi olmadı dimi?bebeği tutumdurmak için ekstra tedavı uygulandımı
Ben ilacı kullanırken hamile kaldım. Zaten doktor korun dememişti. Ardından sorduğumda da herhangi bir yan etkisi olmayacağını söyledi doktorum.

Ben ilacı kullanırken hamile kaldım. Zaten doktor korun dememişti. Ardından sorduğumda da herhangi bir yan etkisi olmayacağını söyledi doktorum.
Bebişin sağlıklı dimi canım hamıle kalımca tutunsun diye ekstra bısey yapılmadı dımı.Yarımsar dozmu kullanıodun canım yarım yarım haftada ıkı kez

Arkadaşlar merhaba ; 1 ay önce prolaktin 49 çıktı doktor haftada 1 dostinex verdi. Bu ay 4 gün önce adet oldum ve tekrar gittiğimde değerim 3 e düşmüştü. Doktor 4 ay deneyin olmaZsa gel dedi. Merak ettiğim şey düştükten ne kadar süre sonra geve kaldınız acaba

Canım tatlı hakkında bi bilgim yok bildiklerim kuru incir kuru uzum kayısı bu tur seyler
Aaaa gerçekten öyle bişey var mı ben geçen ay aşırı değil ama az az tüketmiştim 1 ayda etkiis olmuş olabilir mi 🙄 doktor bana çok mu stres yapıyosun vs dedi

Aaaa gerçekten öyle bişey var mı ben geçen ay aşırı değil ama az az tüketmiştim 1 ayda etkiis olmuş olabilir mi 🙄 doktor bana çok mu stres yapıyosun vs dedi
Hergun tukettıysen etkisi olmustur canım özellikle yapılan kürler cok tehlikeli bu konuda hem prolaktin hem tiroid zıplatıyolar

Var canım ama dostinex ilac kullanman lazım benim bi arkadasımda aynı sorundan dolayı tedavi gördü 2-3 ay sonra hamile kaldı
Merhaba cnm Ben 8aydir hamile kalamiyorum dün kan tahlilim çikmisti tsh 6,95 prolaktinde baya yüksek Endokrinologa gittim letrox ve dostinex verdi Acaba bunlarin yardimi olurmu bende hamile kalabilirmiyim simdiden tesekkürler🌸

Merhaba cnm Ben 8aydir hamile kalamiyorum dün kan tahlilim çikmisti tsh 6,95 prolaktinde baya yüksek Endokrinologa gittim letrox ve dostinex verdi Acaba bunlarin yardimi olurmu bende hamile kalabilirmiyim simdiden tesekkürler🌸
Kalabilirsin canım prolaktin çok cabuk dişüyor ilacını kullandığın zaman

Back