Merhabalar . Gebelik için doktora gittim bana prolaktin seviyesinin yüksek olduğunu söyledi ve bu şekilde gebelik olamaz dedi . Ama hiç bir belirtisi olmadı bu zamana kadar sadece adet günlerinden önce göğüs ağrısı oluyordu . Prolaktin seviyesi yüksek olduğu halde gebe kalma ihtimali var mıdır ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin yüksekliği
- Konu Sahibi Krkmaz03
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- prolaktin yüksekliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Var canım ama dostinex ilac kullanman lazım benim bi arkadasımda aynı sorundan dolayı tedavi gördü 2-3 ay sonra hamile kaldıMerhabalar . Gebelik için doktora gittim bana prolaktin seviyesinin yüksek olduğunu söyledi ve bu şekilde gebelik olamaz dedi . Ama hiç bir belirtisi olmadı bu zamana kadar sadece adet günlerinden önce göğüs ağrısı oluyordu . Prolaktin seviyesi yüksek olduğu halde gebe kalma ihtimali var mıdır ?İ Anım dostinex kullanman lazım benim bi arkadasımda kullandıktan 2-3 ay sonra hamile kaldı
Doktorda bu ilacı yazdı üç günde bir yarım kullanmam gerektiğini söylediVar canım ama dostinex ilac kullanman lazım benim bi arkadasımda aynı sorundan dolayı tedavi gördü 2-3 ay sonra hamile kaldı
Aynen o sıradada bebis yapmaya devam edebişirsinDoktorda bu ilacı yazdı üç günde bir yarım kullanmam gerektiğini söyledi
Değeriniz kaç acaba benim 24 çıktı ama tedaviye gerek yok dedi doktorum aşırı yüksek olduğunda ilaç veriyorum dedi
50 çıktı bendeDeğeriniz kaç acaba benim 24 çıktı ama tedaviye gerek yok dedi doktorum aşırı yüksek olduğunda ilaç veriyorum dedi
- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Benimde 18 bana da ilac verilmedi 30 a kadar bircok doktor vermiyorDeğeriniz kaç acaba benim 24 çıktı ama tedaviye gerek yok dedi doktorum aşırı yüksek olduğunda ilaç veriyorum dedi
Aynen o sıradada bebis yapmaya devam edebişirsin
Normal de kaç olması gerekiyor ? Ben şuanda yurt dışındayım yani türkiye de bir çok test yapıldı çıkmadı ama burada yaptırdığım testler de çıktıBenimde 18 bana da ilac verilmedi 30 a kadar bircok doktor vermiyor
- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
30 a kadar normal kabul ediyor doktorlar Türkiye deyken prolaktin bakılmıs mıydı incir gibi bazı yemişler yükseltebiliyor cunkuNormal de kaç olması gerekiyor ? Ben şuanda yurt dışındayım yani türkiye de bir çok test yapıldı çıkmadı ama burada yaptırdığım testler de çıktı
- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
20 den yukarısını yükselmeye meyilli buluyor doktorlar ilaç veriyorlar bazen belirtileri olurken kimisinde olmuyor. Gebeliğe büyük oranda engel yüksek oluşu eskilerin süt koruyor dedikleri şey prolaktin yüksekliğiMerhabalar . Gebelik için doktora gittim bana prolaktin seviyesinin yüksek olduğunu söyledi ve bu şekilde gebelik olamaz dedi . Ama hiç bir belirtisi olmadı bu zamana kadar sadece adet günlerinden önce göğüs ağrısı oluyordu . Prolaktin seviyesi yüksek olduğu halde gebe kalma ihtimali var mıdır ?
Evet bakılmıstı ama normal demisti doktorlar . Tatlı tüketimim çok oluyor yani ondan dolayı da olabilir mi ?30 a kadar normal kabul ediyor doktorlar Türkiye deyken prolaktin bakılmıs mıydı incir gibi bazı yemişler yükseltebiliyor cunku
Bende hiç bir belirtisi yok regl dönemi dışında hiç ağrı olmuyor20 den yukarısını yükselmeye meyilli buluyor doktorlar ilaç veriyorlar bazen belirtileri olurken kimisinde olmuyor. Gebeliğe büyük oranda engel yüksek oluşu eskilerin süt koruyor dedikleri şey prolaktin yüksekliği
- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Canım tatlı hakkında bi bilgim yok bildiklerim kuru incir kuru uzum kayısı bu tur seylerEvet bakılmıstı ama normal demisti doktorlar . Tatlı tüketimim çok oluyor yani ondan dolayı da olabilir mi ?
Anladım teşekkür ederimCanım tatlı hakkında bi bilgim yok bildiklerim kuru incir kuru uzum kayısı bu tur seyler
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Yüksekken hamile kalma ihtimali düşük. Çünkğ prolaktin hormonu yüksekliği lh ve tsh hormonlarını baskılar. Sonra da vücut yumurta üretmez. Yani gebelik oluşamaz. Prolaktin yüksekliğinin en belirgin özelliği adet düzensizliğiMerhabalar . Gebelik için doktora gittim bana prolaktin seviyesinin yüksek olduğunu söyledi ve bu şekilde gebelik olamaz dedi . Ama hiç bir belirtisi olmadı bu zamana kadar sadece adet günlerinden önce göğüs ağrısı oluyordu . Prolaktin seviyesi yüksek olduğu halde gebe kalma ihtimali var mıdır ?
Adet düzensizliğim yok . Tam gününde oluyorum takvimimden de kontrol ediyorum hiç bir sıkıntım yok .Yüksekken hamile kalma ihtimali düşük. Çünkğ prolaktin hormonu yüksekliği lh ve tsh hormonlarını baskılar. Sonra da vücut yumurta üretmez. Yani gebelik oluşamaz. Prolaktin yüksekliğinin en belirgin özelliği adet düzensizliği
İyi geceler aynı sorun bende de var bu ilacı doktora sormadan kullanabilirmiyiz.benim kadın doğum doktorum bu testleri istemedi hiç sadece amh baktı klomen dayadı hep sonuç prolaktin yüksekmiş yeni öğrendim onu da endokrin doktoru sayesinde artık doktorlara güvenmiyorumVar canım ama dostinex ilac kullanman lazım benim bi arkadasımda aynı sorundan dolayı tedavi gördü 2-3 ay sonra hamile kaldı
Malesef doktor yazmadan kullanmanız imkansız isterseniz baska bir doktora görünün o size ilacı baslatabilirİyi geceler aynı sorun bende de var bu ilacı doktora sormadan kullanabilirmiyiz.benim kadın doğum doktorum bu testleri istemedi hiç sadece amh baktı klomen dayadı hep sonuç prolaktin yüksekmiş yeni öğrendim onu da endokrin doktoru sayesinde artık doktorlara güvenmiyorum