Merhaba arkadaşlar. öncelikle ben 2 senedir korunmuyorum ve hamile kalamıyorum. doktora gittim, yumurta takibi yaptırdım, klomen kullandım, gonal f iğne vuruldum, rahim filmi çektirdim. doktorum yumurtaların çok olduğu için büyüyüp çatlayamıyor demişti ama benim o doktor çok içime sinmedi şahsen. rahim filminden sonra da daha yapacağım bir şey yok, yaşın genç oluruna bırak dedi. her neyse daha sonra oluruna bıraktım, olursa olur olmazsa olmaz dedim. adetlerim de çok düzenli değil. nisan ayında regl gecikmesi olunca hormon testlerime baktılar, prolaktinim 35 çıktı, ilaç vermedi bir hafta sonra yine gel dedi. bir hafta sonra 55 çıktı ilaç başlandı. mayısta gel bakalım dedi, mayısta da baya düşmüştü düşüklüğü problem değilmiş, aynı zamanda iki ay cyclo kullandım reglim düzene girsin diye. ilaç bitti sonraki regl döngümde yine regl olmadım 11 gün geçti. bugün gittim prolaktinim yine 40a çıkmış. yine dostinex verdi.
prolaktin sıkıntısı olanlara soruyorum, bu hep ilaç kullanınca düşüp bırakınca artacak mıve benim ne yapmam gerek?
bu şekilde hamilelikte oluşmuyor. bu ayda kullanıp, bir dahaki ay tekrar tedavi için bulduğum başka doktora gideceğim.
prolaktini yüksek, regl düzensizliği olup hamile kalan var mı?
prolaktin sıkıntısı olanlara soruyorum, bu hep ilaç kullanınca düşüp bırakınca artacak mıve benim ne yapmam gerek?
bu şekilde hamilelikte oluşmuyor. bu ayda kullanıp, bir dahaki ay tekrar tedavi için bulduğum başka doktora gideceğim.
prolaktini yüksek, regl düzensizliği olup hamile kalan var mı?