Canim hic stres yapma benim 67 idi. Dostinex kullanirken ilac bitmeden hamile kaldim. Ikinci hamileligim suan degerim hafif yuksekken ilacsiz hamile kaldim
Benimki 8liydi. Adet duzensizligi vs yasamadim sadece hormon testi istemisti doktor hamile kalamiyorum diye o zaman ogrenmistimÇok mutlu oldum mesajınızı görünce. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin:)
Sizde göğüsten süt gelme ya da adet düzensizlikleri var mıydı? Birde dostinex kaç haptan oluşuyordu?. Doktor bana 4 yarım şeklinde verdi.
ama dedigim gibi yarisini anca icmistim daha.Çok mutlu oldum mesajınızı görünce. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin:)
Sizde göğüsten süt gelme ya da adet düzensizlikleri var mıydı? Birde dostinex kaç haptan oluşuyordu?. Doktor bana 4 yarım şeklinde verdi.
ama dedigim gibi yarisini anca icmistim daha.
Yok etmedim tabiki. Hatta doktorum bana ilaci kullanirken korunmami soyledi agir bi ilac oldugu icin bebege zarar vermesin diye. Ama ben hemen olcagina ihtimal vermemistim o yuzden korunmamistim degerim yuksek hemen dusmez sanmistim. Zaten hamileyken prolaktin hormonu herkeste yukselir :)İlk kullanmaya başladığınız ayda hamile kaldınız yanii:))
Peki hamilelik sürecinde bu ilaca devam ettiniz mi?
Yok etmedim tabiki. Hatta doktorum bana ilaci kullanirken korunmami soyledi agir bi ilac oldugu icin bebege zarar vermesin diye. Ama ben hemen olcagina ihtimal vermemistim o yuzden korunmamistim degerim yuksek hemen dusmez sanmistim. Zaten hamileyken prolaktin hormonu herkeste yukselir :)
Rica ederimiçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim❤
Merhaba canım bende yeni test yaptırdım 23.03 çıktı bu değer yüksek miii??? Saraçoğlu 21 den yüksek olmamalı demiş bu doğru mu internetten baktım çok farklı söylentiler var doğrusu nedir acaba????Benim henüz olmadı. Troidimde varmış prolaktin ikisi nisan ayında bitince denemelere başladık sonra kadın doğuma aşılama için gittim Eylül ayında doktorum nisanda bittiyse ilacın hemen gebe kalmayabilirsin hormonların ancak oturacak kendine +5 ay eklemen lazım bugünden öte dedi ama ben kabul etmedim beklemek zor oluyor her ay regl oluşumda tutmadı diye üzülmekten bir uçtan başladım aşılamaya artık. Bunu dışında bir problem yok eş ve bende görünen yani ama her insanın direnci farklı olduğundan süt hormonu tavan olup ilaç ile kalabilen de var.
Merhaba canım bende yeni test yaptırdım 23.03 çıktı bu değer yüksek miii??? Saraçoğlu 21 den yüksek olmamalı demiş bu doğru mu internetten baktım çok farklı söylentiler var doğrusu nedir acaba????
Cevap verdiğin için çoooooooook tesekkur ederim tatlım... Evet adetin üçüncü günü baktırdım. Prolaktin e herhangi bir gün bakılır mı? Canım ben baktım ama bendr referans aralığı yazmıyor ki.. İnşallah yüksek değildirBenim tahlil sonucumda referans aralığı 4,03-23 . Bence senin yüksek değil canım. Strese bağlı da artan bir hormonmuş. İçinin rahatlaması için bir kere daha baktırabilirsin.
Bu arada adetenin 3.günü bakıldı değil mi?
Adetin 3.günü bakılanın doğru olduğu söyleniyor canım.Cevap verdiğin için çoooooooook tesekkur ederim tatlım... Evet adetin üçüncü günü baktırdım. Prolaktin e herhangi bir gün bakılır mı? Canım ben baktım ama bendr referans aralığı yazmıyor ki.. İnşallah yüksek değildir
Merhaba canım,Merhaba canım bende yeni test yaptırdım 23.03 çıktı bu değer yüksek miii??? Saraçoğlu 21 den yüksek olmamalı demiş bu doğru mu internetten baktım çok farklı söylentiler var doğrusu nedir acaba????
Canım estağfurullah bende bakamadım uzun zamandır.. Ben mr çektirmiştim başka sebepten dolayı ama bişey çıkmadıMerhaba canım,
Kusura bakma uzun zamandır giremedim şuan görüyorum23 yüksek değil sınır sayılır ama adetin 3.günü yaptırdıysan problem yok birkaç defa daha yaptırdığında anlar doktor durumunu bazen yükselebiliyor tamamen strese bağlı ama 50li leri görürsen mutlaka doktor istemez ise sen iste beyin mr nı
Anladım canım o zaman önemli bir şey yokturCanım estağfurullah bende bakamadım uzun zamandır.. Ben mr çektirmiştim başka sebepten dolayı ama bişey çıkmadı
Merhaba gördüğüme göre gebe kalmışsınız benimde prolaktin 27 sizinde 56 çıkmış ve kaldınız hamile doğru dimiiMerhaba kızlar..
5aydır evliyim bu zamana kadar korundum. Artık bebek istediğimizden öncesinde kan tahlili yaptırdım. Regl 3.günü sağlıklı sonuç verdiği için o zamana denk getirdim ve prolaktinim 67 çıktı.
Sonrasında evlenirken(haziran ayında) kan verdiğim aklıma geldi ve hemen ona baktım orada da prolaktin 56 çıkmış hiç bakmamışım bile. Doktorumda uyarmadı.
Sonuca gelirsek doktor bugun dostinex isimli ilaç başlattı. Her hafta yarım tablet alacağım. 1 ayın sonucunda tekrar doktora gideceğim.
Ama bende hiçbir belirti yok onu anlayamıyorum. Ne göğüsten süt gelmesi, ne adet düzensizliği(maşallah diyetim her ay olması gereken zamanda oluyor)
Bu tür bir problem yaşayan var mı? Neyle karşılaşacağımı az çok bilmek istiyorumSanırım içimin rahatlamasına ihtiyacım var.
Evet doğru. Sonuçlarımı aldığım gibi ilaç başladım. 3.haftada hamile olduğumu öğrendim.Merhaba gördüğüme göre gebe kalmışsınız benimde prolaktin 27 sizinde 56 çıkmış ve kaldınız hamile doğru dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?