Prolaktin yüksekliği

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Arkadaslar merhaba 2 yasinda bi oglum var 28 yasindayim 10 senedir prolaktin yüksekliği yasiyorum zaten ilk gebelik istemimde de olmadiginda dostinex yardimiyla hamile kalmistim simdi yine olcturdum yuksek cikti ilk kullanimimda dostinex kullanirken ilk ay korunun demişti dr ama bugun gittigim doktor korunmana gerek yok dedi kafam karisti sasirdim internette de karisik yaziyo ayni durumu yasayip kullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum

Bende de prolaktin yüksekliği vardı. Strese bağlı olabileceğini söyledi Dr.
Zaten aşırı yüksekse hamile kalmayı zor hale getiriyor.

Kullandiktan sonra hemen hamile kaldinizmi? Bendede 44 cikti deger diger degerlerim normal.ilac verdi doktor dun.bide korunun veya korunmayin diye bisey demedi

Bende de prolaktin yüksekliği vardı. Strese bağlı olabileceğini söyledi Dr.
Zaten aşırı yüksekse hamile kalmayı zor hale getiriyor.
Evet bende hamile kalamiyorum bu hormon yüksekken ilac verdi bi ay kullan dedi ama onceki doktorum bi ay kullanirken korun demişti bu da yok öyle bisey dedi kafam karisti olda bile düşük oluyomus ondan korktum

Evet bende hamile kalamiyorum bu hormon yüksekken ilac verdi bi ay kullan dedi ama onceki doktorum bi ay kullanirken korun demişti bu da yok öyle bisey dedi kafam karisti olda bile düşük oluyomus ondan korktum
K Dr bana bşy demedi seni yanlış yönlendirmek istenem bence baska bi Dr a daha danış

Bende prolaktin yüksekliğinden 2 sene önce tedavi görmüştüm bizde genetik bi durum mr çektirdim hiç bişey çıkmadı 2 senelik evliydim cocuk istiyorduk doktorum sadece 1 ay kullanmam için dostinex verdi ilaci kullandim değer dustu ilaci bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım ve şimdi 15 aylik kızım var rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah hepinize geçmiş olsun

Bende prolaktin yüksekliğinden 2 sene önce tedavi görmüştüm bizde genetik bi durum mr çektirdim hiç bişey çıkmadı 2 senelik evliydim cocuk istiyorduk doktorum sadece 1 ay kullanmam için dostinex verdi ilaci kullandim değer dustu ilaci bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım ve şimdi 15 aylik kızım var rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah hepinize geçmiş olsun
prolaktin değerin kaçtı acaba?

Back