prolaktin yüksekliği :(

sevcan9389

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
18
7
merhaba kızlar ; bebeğim olsun istiyorum fakat 1,5 senedir gebe kalamadım.sonunda doktora gittim ve hormon testinde prolaktin 40 civarı cıktı. doktor gebeliğe engel dedi ve tekrar test yapmak istedi p.tesi tekrar gidecegim. bu durumda olan olupda tedavisi başarılı olan var mı internetten baktım birçok bilgi var kafam karıştı. bu durum için bitkisel kür uygulayan varmı lütfen yardımcı olur musunuz?

birde birşey sormak istiyorum TSH:2.92 cıkmıs doktor onada tekrar bakmak istedi ama bu konuda acıklama yapmadı. bu konuda da yardım ederseniz sevirim kızlar. tecrübelerinizden faydalanmak isterim acemiyim bu konularda.

Son düzenleme:
tsh ı internette nasıl bulamadınız onu merak ettim. tiroid hormonu tsh. degeriniz normal duruyor. ama gebelikte , ve gebelik dusunuldugunde 2 veya biraz daha düşük olmasini bekliyorlar..
prolaktin bazen dalgalanabiliyor. yuksek de çok çok yuksek gelmedi bana. o degerlerde olup kendiliginden düşenler var. doktorunuz gerekli yonlendirmeyi yapacaktir.

tsh ı internette nasıl bulamadınız onu merak ettim. tiroid hormonu tsh. degeriniz normal duruyor. ama gebelikte , ve gebelik dusunuldugunde 2 veya biraz daha düşük olmasini bekliyorlar..
prolaktin bazen dalgalanabiliyor. yuksek de çok çok yuksek gelmedi bana. o degerlerde olup kendiliginden düşenler var. doktorunuz gerekli yonlendirmeyi yapacaktir.
tsh hakkında bikaç bilgi buldum ama çok fazla bilgi kirliliği var o yuzden buraya yazmak istedim benimle aynı durumu yasayanlardan bilgi almak için. verdiğin bilgiler için tesekkür ederim. umarım dediğin gbi benimde kendiliğiden düşer.

Prolaktin düşürmek için testere dişli aslanpençesi kürü denedim ardından test yaptırdım ve düştüğünü gord um. 30lardan 18lere düştü dengeledi tavsiye ederim. Ibrahim saraçoğlu anlatıyor iyice dinleyip uygulayın derim

X