• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin yüksekliği yaşayanlar

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar Merhaba çocuk isteğiyle dr.a gittim prolaktin hormonum 52 çıktı aşırı baş ağrımdan şüpheleniyodum zaten 2 sene önce de tedavi olmuştum ama bu ay işimde büyük sıkıntılar yaşadım bilenler bilir strese hiç gelmiyo 3 aydir da hamile Kalamayınca gittim dostinex kullanıyorum bi hafta oldu fsh 6 lh 9 adetimin 4.günü yaptırdm dr bu ay korunun dedi yumurtalıklar rahim iyi bi ay sonra gel dedi acaba prolaktin düştükten sonra hamile kalır mıyım dr.a buzdolabı gibiydi sağolsun bu durumda olan arkadaslardan yardım bekliyorum

dotinexden sonra hamile kalan da var kalamayan da var
pko hastası mısınız?
lh hormonu fsh den yüksek de ondan sordum

Benim de bu ay ilk kez biraz yüksek çıkmış doktorum merak etme belki o an stresten dolayı olabilir daha önce yoktu sende dedi.. sende daha önce yaptırdın mı bilmiyorum ama bana kalırsa bir daha baktır derim..

Bende 2 ay regl olmayınca( bekarım ) korktum ilk ay strestendir dedim sonunda gittim prolaktin 116 çıktı hemen beyin doktoruna gönderdiler diş tellerim olduğu için mr yerine tomografi çekildim ve 4*5mm tümör çıktı beyin cerrahı endokrine yönlendirdi ve dostinexe başladım pzt perşembe yarım alıyorum 1 haftada 70 e düştü proloktinim hala regl olmadım doktorum 1 sene bile olmayabilir dedi

Benimde prolaktin hormonum yüksekti tam değerini hatırlamıyorum üç yıl oldu. Hamile kalamam diye korktum ama çok şükür bir sıkıntı olmadı şuan kızım 10,5 aylik

Benimde 29 cikti gecen sene dostinex kullandim 1e düştü yine hamile kalamadim aradan 1 sene gecti tekrar baktirdim bu sefer 36 cikmis düşüyor tekrar yükseliyor bu hormon o yüzden saracoglunun aslan pencesi kürü nü yapmayi düşünüyorum çünkü onun soyledigine gore 23un ustunde olanlar kesinlikle hamile kalamazmis

Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyorum 5. Ayda gittim hiç bir problem yoktu sonra 1 yıl olunca tekar gittim adetliyken pko var dedi fakat benim adetlerim filan çok düzenli hormon testi yaptı herşey normal çıktı sadece prolaktin 33 çıktı sonra yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu catlatma iğnesi oldum hamile kalamadım 3 hafta önce de rahim filmi çekindim tuplerim açık çıktı. Fakat beni düşündüren şey şu prolaktin in yüksek olması her gidişimde prolaktin 33 çıkmıştı hocam bu da gebeliğe engelmis diyorum doktor da o kadar yüksek değil bu yükseklik gebeliğe engel oluşturmaz diyor ama nette okuyorum az da yüksek olsa herkes ilaç kullanmış benim de ilaç kullanmam gerekiyor mu

Benim doktorum da gebe kalmak isteyen bir kadin 20 nin altında ol.asi gerek dedi benimde 22ydi dahiliye bunu 30 aralığında alıyor ama hamile kalmaya çalışanın ki en fazla 20 olmalı dedi benimde gecen testten 31 cikti hamileliğin engeller bu dedi dostinex verdi

Back
X