Özele gitmelisin canım ve eğer olmuyorsa çatlatma iğnesi iste çocuk istediğini artık ve bu bekleme sürecin yıprattığını daha kötü olduğunu söyle pes etme canım çünkü moral bozukluğu kadar kötü bir şey yokAynı durumdayım bende 10 aylık evliyim her ay aslında erken dediler ve şuan 1 seniz dolacak hala mı erken gerçekten kimse bizi anlamıyor. İlgilenmiyor doktorlar
İbrahim Saraçoğlunun testeredişli aslanpençesi otu içiyorum 1 haftadır hormon düzenliyormuş ben içiyorumMerhaba arkadaşlar
Benim prolaktin hormonum 180lerde ve polikistik overim var 1 senelik evliyim son 2 aydır öğrendim bunları evlendikten sonra hiç korunmadık her ay ümitlendim testler yaptım olmadı meğer bu yüzdenmiş çok üzülüyorum ağlıyorum kimseye anlatamıyorum eşim bile ağladığımı bilmiyor ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama doktorlar doğru düzgün ilgilenmiyor hep ertelediler test yapmadan olur daha erken diye son 1 aydır öğrendim bu sorunlarımı ben benim gibi olup
Benimde yüksek çıktı moralim yok bozuk .Şuan ağlayarak bile prolaktin hormonun yükseliyor en ufak streste yükselişe geçen hormon o benimde 159 yükselmişti ilaç içtim hafta da 1 tane sadece 2 hapti sonra yükselmesi
Bozma hemen ilaç verdi mi kaç çıktı o zaten çok oynak hormonmusBenimde yüksek çıktı moralim yok bozuk .
Dostinex verdi hafta 1 kez . 59, 6Bozma hemen ilaç verdi mi kaç çıktı o zaten çok oynak hormonmus
Çok yuksek değilmiş canını sıkma bendede haftada 1 defa iki tane kullandım hemen düştü moralini bozarsan tekrar yükselirDostinex verdi hafta 1 kez . 59, 6
Deli galibaÇok yuksek değilmiş canını sıkma bendede haftada 1 defa iki tane kullandım hemen düştü moralini bozarsan tekrar yükselir
Aynen öyle doktor özellikle dedi anlık değişiyor ağlarsan mutluysan vsvs diyeDeli galibaBu hormon.
Sogan kuru vs bunu iyi gelir mi.. ne yiyip ne icegimAynen öyle doktor özellikle dedi anlık değişiyor ağlarsan mutluysan vsvs diye
Hic birşey yapma ilacı ic soğan kürü herkese iyi gelmezSogan kuru vs bunu iyi gelir mi.. ne yiyip ne icegim
Bende içiyorum umarım işe yararİbrahim Saraçoğlunun testeredişli aslanpençesi otu içiyorum 1 haftadır hormon düzenliyormuş ben içiyorum
1 haftada sonucum normal değere düştü. Çok faydasını gördüm tadı da iyi. Mutlaka kullanın derim ve stressiz kalmaya çalışın muhakkak çok etkiliyor
Siz nasıl kullanıyorsunuz kaç dakika kaynatıyorsunuzİbrahim Saraçoğlunun testeredişli aslanpençesi otu içiyorum 1 haftadır hormon düzenliyormuş ben içiyorum
1 haftada sonucum normal değere düştü. Çok faydasını gördüm tadı da iyi. Mutlaka kullanın derim ve stressiz kalmaya çalışın muhakkak çok etkiliyor
Açıkçası ben sistematik kullanmadım. Kaynayan suya atıp yaklaşık 5dk demleyip kullanmayı önermişler öyle de yaptım. Uğraşamadığım günler ikeanın top gibi olan kıskaçlı süzgeci var onun içine bir tutam koyup sıcak suda demlediğim de oldu french presse koyup demlediğim de oldu ama sabah akşam içtim öyle söyleyeyim. Siz zaman ayırabilecekseniz 5dk kaynayanmeuya bir tutam atıp süzün öyle için isterseniz faydasını görürsünüz bir de sevdiğiniz hoşunuza giden her neyse onlara yönelip bir süre stresten uzak kalmaya çalışmak da çok önemli prolaktin beyinle ve stresle alakalı bir hormon bunu unutmamak lazımSiz nasıl kullanıyorsunuz kaç dakika kaynatıyorsunuz
Bende saroçoğlunun dediği gibi yapıyorum da insallah faydası olur tesekkğr ediyorumAçıkçası ben sistematik kullanmadım. Kaynayan suya atıp yaklaşık 5dk demleyip kullanmayı önermişler öyle de yaptım. Uğraşamadığım günler ikeanın top gibi olan kıskaçlı süzgeci var onun içine bir tutam koyup sıcak suda demlediğim de oldu french presse koyup demlediğim de oldu ama sabah akşam içtim öyle söyleyeyim. Siz zaman ayırabilecekseniz 5dk kaynayanmeuya bir tutam atıp süzün öyle için isterseniz faydasını görürsünüz bir de sevdiğiniz hoşunuza giden her neyse onlara yönelip bir süre stresten uzak kalmaya çalışmak da çok önemli prolaktin beyinle ve stresle alakalı bir hormon bunu unutmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?