• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin yüksekliği ve polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı durumdayım bende 10 aylık evliyim her ay aslında erken dediler ve şuan 1 seniz dolacak hala mı erken gerçekten kimse bizi anlamıyor. İlgilenmiyor doktorlar
Özele gitmelisin canım ve eğer olmuyorsa çatlatma iğnesi iste çocuk istediğini artık ve bu bekleme sürecin yıprattığını daha kötü olduğunu söyle pes etme canım çünkü moral bozukluğu kadar kötü bir şey yok

Merhaba arkadaşlar
Benim prolaktin hormonum 180lerde ve polikistik overim var 1 senelik evliyim son 2 aydır öğrendim bunları evlendikten sonra hiç korunmadık her ay ümitlendim testler yaptım olmadı meğer bu yüzdenmiş çok üzülüyorum ağlıyorum kimseye anlatamıyorum eşim bile ağladığımı bilmiyor ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama doktorlar doğru düzgün ilgilenmiyor hep ertelediler test yapmadan olur daha erken diye son 1 aydır öğrendim bu sorunlarımı ben benim gibi olup
İbrahim Saraçoğlunun testeredişli aslanpençesi otu içiyorum 1 haftadır hormon düzenliyormuş ben içiyorum
1 haftada sonucum normal değere düştü. Çok faydasını gördüm tadı da iyi. Mutlaka kullanın derim ve stressiz kalmaya çalışın muhakkak çok etkiliyor

Hipofiz bezi vs bir suru sey okuyorum . Beyin cerrahiye gitsem mi.. sabahtan beri bir suru komplo kuruyorum kafamda.

Sogan kuru vs yapmayin tek seferlik ise yarayabilir ama sonra yaramiyor. Bana doktor dostinex verdi. Oyle otlar kurler kullanmayin hormonlari daha cok bozuyor. Vucutta bazi degerleri aniden yukseltip dusuruyor boyle seyler.

İbrahim Saraçoğlunun testeredişli aslanpençesi otu içiyorum 1 haftadır hormon düzenliyormuş ben içiyorum
1 haftada sonucum normal değere düştü. Çok faydasını gördüm tadı da iyi. Mutlaka kullanın derim ve stressiz kalmaya çalışın muhakkak çok etkiliyor
Bende içiyorum umarım işe yarar 🍀

Siz nasıl kullanıyorsunuz kaç dakika kaynatıyorsunuz

Siz nasıl kullanıyorsunuz kaç dakika kaynatıyorsunuz
Açıkçası ben sistematik kullanmadım. Kaynayan suya atıp yaklaşık 5dk demleyip kullanmayı önermişler öyle de yaptım. Uğraşamadığım günler ikeanın top gibi olan kıskaçlı süzgeci var onun içine bir tutam koyup sıcak suda demlediğim de oldu french presse koyup demlediğim de oldu ama sabah akşam içtim öyle söyleyeyim. Siz zaman ayırabilecekseniz 5dk kaynayanmeuya bir tutam atıp süzün öyle için isterseniz faydasını görürsünüz bir de sevdiğiniz hoşunuza giden her neyse onlara yönelip bir süre stresten uzak kalmaya çalışmak da çok önemli prolaktin beyinle ve stresle alakalı bir hormon bunu unutmamak lazım

Açıkçası ben sistematik kullanmadım. Kaynayan suya atıp yaklaşık 5dk demleyip kullanmayı önermişler öyle de yaptım. Uğraşamadığım günler ikeanın top gibi olan kıskaçlı süzgeci var onun içine bir tutam koyup sıcak suda demlediğim de oldu french presse koyup demlediğim de oldu ama sabah akşam içtim öyle söyleyeyim. Siz zaman ayırabilecekseniz 5dk kaynayanmeuya bir tutam atıp süzün öyle için isterseniz faydasını görürsünüz bir de sevdiğiniz hoşunuza giden her neyse onlara yönelip bir süre stresten uzak kalmaya çalışmak da çok önemli prolaktin beyinle ve stresle alakalı bir hormon bunu unutmamak lazım
Bende saroçoğlunun dediği gibi yapıyorum da insallah faydası olur tesekkğr ediyorum

Back
X