- 17 Ağustos 2023
- 7.186
- 19.238
Bu benim yillar önceki sonucum ilk çoçugumu isterken merak etmeyin duşecektir inşAllah çabuçacik hamile kalirsiniz oluyor boyle sorunlar gececektirTeşekkür ederim insallah. Sizde sağlıklı bi şekilde evladinizi kucağınıza alın insallah. Benim ki sizinden yüksekFsh 34 lh değerim 27 ama insallah düşürebilirim + kistimde var sol yumurtalikta yarın doktor randevum var sonuçlarimi göstericem. Hamilelerin duası kabul olurmuş Allah rızası için dua ederseniz çok sevinirim hem de cok hayırlı haberler sonuçlar alabileyim ve tez vakitte Rabbim bana da hayırlısıyla bir kere daha nasip etsin
Bu benim yillar önceki sonucum ilk çoçugumu isterken merak etmeyin duşecektir inşAllah çabuçacik hamile kalirsiniz oluyor boyle sorunlar gececektir
Ateş basması oluyor mu ,bide lh testi yaptınız mı hic o nasıl çıkıyorTeşekkür ederim insallah. Sizde sağlıklı bi şekilde evladinizi kucağınıza alın insallah. Benim ki sizinden yüksekFsh 34 lh değerim 27 ama insallah düşürebilirim + kistimde var sol yumurtalikta yarın doktor randevum var sonuçlarimi göstericem. Hamilelerin duası kabul olurmuş Allah rızası için dua ederseniz çok sevinirim hem de cok hayırlı haberler sonuçlar alabileyim ve tez vakitte Rabbim bana da hayırlısıyla bir kere daha nasip etsin
Ateş basması yok sadece 2 gündür biraz sıcak oldu gibi hissettim bi bunaldim gibi oldu eşime sordum ben mi öyle hissettim gerçekten sıcak mi diye o da sıcak bende de durum aynı dedi. Lh 27 cıktıAteş basması oluyor mu ,bide lh testi yaptınız mı hic o nasıl çıkıyor
Ovulasyon testi yaptınız mı hiç acaba bu degerde çift çizgi mi cikiyoAteş basması yok sadece 2 gündür biraz sıcak oldu gibi hissettim bi bunaldim gibi oldu eşime sordum ben mi öyle hissettim gerçekten sıcak mi diye o da sıcak bende de durum aynı dedi. Lh 27 cıktı
3-4 gün önce yaptım negatifti. Inanirmisiniz 8 aydir gebelik olmayinca heralde yumurtlama gununu tutturamiyoruz kaçırıyoruz adetim de duzensiz diye bu ay ilk kez ovulasyon testi aldim heyecanla adet olmami bekliyordum hala olmadim en son 25 temmuzda olmustum. Sanirim kesildim reglden. Bir de benim fsh 34 ve lh 27 olduğu için bugün doktora gittim ve bir daha normal yolla anne olmamın imkansız olduğunu öğrendim. Tüp bebeğe de ufak bi ihtimal verdi doktor ama acil bi şekilde tüp bebek merkezine başvurmamız gerektiğini söyledi. Hani eli kolu bağlanır ya insanın çıkmaza girer gibi şu an o durumdayımOvulasyon testi yaptınız mı hiç acaba bu degerde çift çizgi mi cikiyo
Allah in mucizeleri bitmez size ve bana ve tüm bekleyenlere3-4 gün önce yaptım negatifti. Inanirmisiniz 8 aydir gebelik olmayinca heralde yumurtlama gununu tutturamiyoruz kaçırıyoruz adetim de duzensiz diye bu ay ilk kez ovulasyon testi aldim heyecanla adet olmami bekliyordum hala olmadim en son 25 temmuzda olmustum. Sanirim kesildim reglden. Bir de benim fsh 34 ve lh 27 olduğu için bugün doktora gittim ve bir daha normal yolla anne olmamın imkansız olduğunu öğrendim. Tüp bebeğe de ufak bi ihtimal verdi doktor ama acil bi şekilde tüp bebek merkezine başvurmamız gerektiğini söyledi. Hani eli kolu bağlanır ya insanın çıkmaza girer gibi şu an o durumdayımDolayısıyla benim ovulasyon testi yapmama da gerek kalmadı bu durumda imkansız kadar zor denildiği için.
Amin inşallah. Rabbim büyükAllah in mucizeleri bitmez size ve bana ve tüm bekleyenlere
Merhaba değerleriniz kaçtı acaba kacken hamile kaldınız? Doktorubuz dogun kontrol hapi mi vermişti ? 1 senedir gebelik istiyorum olmadı fsh lh yüksek çıkınca doktor bu şekilde mümkün değil normal yolla olmaz tüp bebek dedi. Bu ay lh düşmüş biraz estradiol normal seviyeye inmiş. Ama fsh daha yükselmiş ne yapacağımı şaştım kaldım hayıt macunu kullanmıştım azaltacağı yerde artırmışBende hamile kalmadan 1 ay once tsh fsh prolaktin hepsi allak bullak olmuştu bir anda 1 aylik ilac yazdi doktor hepsi duştu normaline 1ay sonra hamileligimi ogrendim hormonlar karişmişti diye adetim kahve rengi lekelerle olmuştu ilk defe oyle birsey yaşamaştim duzeldi merak etme sendede duzelicekdir dogru ilaclarla
Hamile kalmadan önce prolaktin 38 olmuştu tshda kalkmıştı.Dostinex ve tsh icin ilaç verdi sadece onlari kullandim hamile kaldigim ay 18 filandi prolaktin düşmüştu artik.Fshda benim kalkmıştị galiba ama onun için birşey yazmadı normale dönmüştu oda.Kaç yaşındasınız?Merhaba değerleriniz kaçtı acaba kacken hamile kaldınız? Doktorubuz dogun kontrol hapi mi vermişti ? 1 senedir gebelik istiyorum olmadı fsh lh yüksek çıkınca doktor bu şekilde mümkün değil normal yolla olmaz tüp bebek dedi. Bu ay lh düşmüş biraz estradiol normal seviyeye inmiş. Ama fsh daha yükselmiş ne yapacağımı şaştım kaldım hayıt macunu kullanmıştım azaltacağı yerde artırmış
Hamile kalmadan önce prolaktin 38 olmuştu tshda kalkmıştı.Dostinex ve tsh icin ilaç verdi sadece onlari kullandim hamile kaldigim ay 18 filandi prolaktin düşmüştu artik.Fshda benim kalkmıştị galiba ama onun için birşey yazmadı normale dönmüştu oda.Kaç yaşındasınız?
Doktorun soylediğı ilaçdan başka birşey kullanma bence.Dogal yöntemler herkesde ayni etkiyi göstermiyor birinde düşürüyoken sende yukselte bilir yada birini düşürür başka hormonu yukseltir.Eşinin sperm kalitesi iyiyse senin tedavi olmanla ola bilir bence normal yolla.Anladım. Benim yumurta rezervin ciddi şekilde azalmış yaşım 31. Hiç bir kötü alışkanlığım yok kullanmadım hayatımda. Neden bu kadar azalma olmuş bilmiyorum her hangi bi ameliyat tedavi vs görmedim hiç. Ilk duyunca şok oldum ama fsh şu an 50 ye yükseldi 2 ay evvel 34 dü onu düşüreyim derken daha da cıktıbugün bi doktora durumumu mesaj attım cevap yazmış çok çok zor ama olabilirde normal yolla demiş oran olarak %10 ün altında demiş. Yani çok zormuş benim normal yolla hamile kalabilmek fsh çok yüksek diyr
Doktorun soylediğı ilaçdan başka birşey kullanma bence.Dogal yöntemler herkesde ayni etkiyi göstermiyor birinde düşürüyoken sende yukselte bilir yada birini düşürür başka hormonu yukseltir.Eşinin sperm kalitesi iyiyse senin tedavi olmanla ola bilir bence normal yolla.
Bende bugün öğrendim 31.99 Muş kötü bir degermi umarım düşer adet düzensizliğinden gitmiştim ve sebebi bu hormon danmisProklatin yüksek olunca vücut kendini hamile zannediyor, gebeliğe koruyormuş. Dostinex diye bı ilaç kullandım 2 haftada 1 adet olacak şekilde hap. İçinde 8 tane vardı. Son 2-3 tane kaldığında hamile olduğumu öğrendim, ilacı kestik:) benimde değerim 30 kusurlerde çıkmıştı. İlaçla düştü, korkulcak bir şey olduğunu düşünmüyorum geçmiş olsun
İlaç verdi mi doktorBende bugün öğrendim 31.99 Muş kötü bir degermi umarım düşer adet düzensizliğinden gitmiştim ve sebebi bu hormon danmis
30 üstü mü 25 üstü mü ne olmaması gerekiyordu sınır sanırım sizin değerinizBende bugün öğrendim 31.99 Muş kötü bir degermi umarım düşer adet düzensizliğinden gitmiştim ve sebebi bu hormon danmis
Adetin ikinci günü gel dedi bir hafta oldi adetim gelemdi halaİlaç verdi mi doktor
Bildiğim kadarıyla 25 gecmemesi lazim30 üstü mü 25 üstü mü ne olmaması gerekiyordu sınır sanırım sizin değeriniz
Merhaba bende siznle aynı durumu yaşıyorum hamile kaldınız mı acabaAnladım çok sağolun. Doktora gidene kadar rahatladım inşallah her şey güzel olur
Ne ilaç kullandınız fsh etkileşimi peki benimde yüksek Prolaktin fshBende hamile kalmadan 1 ay once tsh fsh prolaktin hepsi allak bullak olmuştu bir anda 1 aylik ilac yazdi doktor hepsi duştu normaline 1ay sonra hamileligimi ogrendim hormonlar karişmişti diye adetim kahve rengi lekelerle olmuştu ilk defe oyle birsey yaşamaştim duzeldi merak etme sendede duzelicekdir dogru ilaclarla