Prolaktin yüksekliği gebe kalmak

Canım geçmiş olsun.duphaston niçin verdi acaba? Ovülasyon testiyle dene bnce canım.inş bebişleri sağlıkla kucagımıza slırızbnde kürtaj sonrası korunmam bıtsın deniycem

Canım geçmiş olsun.duphaston niçin verdi acaba? Ovülasyon testiyle dene bnce canım.inş bebişleri sağlıkla kucagımıza slırızbnde kürtaj sonrası korunmam bıtsın deniycem
Adetim 28 günde bir olsun diye verdi. Amin inşallah en kısa zamanda allah isteyene nasip etsin. sanada çok geçiş olsun.

Ben 6,5 haftalık hamileyim. Ama prolaktin değerime bugün baktırdım 183 çıktı. Normal mi acaba bilemedim hamilelikte yükselir ama bu kadar erken yükselmesinin zararı var mı bilemedim? Yarın doktora gidecem bakalım ne dicek?

Dostinex verebilir doktorun

Canım saglıkla bebişini kucagına alırsın inşBenımde 8. Haftada 186 idi normal demişlerdi.Ama bnm kafa karışıklığım şu yönde : bazı doktorlar gebelikte prolaktın yukseklıgı düşüğe sebep olur dıyor bazıları hayır dıyor

Ben dün dahiliyeye de gittim bebeğe sıkıntı olmaz dedi olursa sana olur dedi o da hipofiz bezinde adenom varsa dedi. Görme alanını etkiler dedi. Hamilelik döneminde sadece onu takip edebiliriz dedi. Emara dagiremezsin ilaçta kullanamazsın dedi bu durumda. Allah hayırlısını versin inşallah.

Canım kadındoğum doktorları söylüyor düşüğe sebep olabilir dıye? Senın mikroadenommu var boyutu nedir? 10 mm altı göze sıkıntı yapmaz dedıler ama inş sağlıkla atlattsın bu süreciBanada dua edermisin normal yollardan hamile kalayım

Tabiki ederim en kısa zamanda çocuk sahibi olmanı dilerim. Hiç emar çekilmedi bilmiyorum var mı yok mu hamilelik öncesi 100 ün altında değer olanın adenomundan şüphelenmiyormuş doktorlar. Direk ilaç vermişti.

Prolaktininizin 57 olma nedeni neydi peki niye yükselmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…