Prolaktin yüksekliği adet gecikmesi

gamzeli-234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
201
47
28
28
Ben 4 senedir o kadar çok yoruldum ki arkadaşlar artık gücüm kalmadı elimde bir dosya tahlille doktor doktor gezmekten bir çare aramaktan çok yoruldum. Tam 1 sene önce bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim sonra prolaktin hormonumun 142 olduğumu öğrendim ve mr çektirdim hipofiz adenom olduğumu öğrendim ilaçla baskılandı ama her 4 ayda bir sürekli çıkıyor sürekli ilaç içiyorum bugün ki gittiğim kadın doğum doktoru o kadar ters konuştu ve içimi sıktı ki onun ordan alınması lazım biz sana bişey yapamayız anlamıyor musun tarzı aşağılarcasına konuştu ben kendime yakın hissettiğim bir doktor bulamıyorum kafayı yemek üzereyim beni rahatlatan güler yüzlü doktor bulamadım. Artık psikolojim kaldırmıyor yine dostinex başladım ve hala regli olmadım. Üzerine eşimin sperm değerleri sorunlu ben ne zaman anne olucam diye düşünmekten artık çok yoruldum. Prolaktin için hamile olunca ne olucak nasıl olucak diye sorduğumda bile kesin bir yanıt alamıyorum ne yapmam gerek artık bilmiyorum sadece çok bunaldım

Canım prolaktın için dahiliyeye git o seni endokrıne yonlendırır benımde adet zamanımda ölculmediği için yuksek cıktı 30 du onu bıle dahılıye gıt endokrin bolumune dıyıp kayıt actı bence sende oyle yap orasıyla konus prolaktın ıcın sonra onu duzenleyıp kadın doguma gıt ıstersen bırde boyle dene ama prolaktını stres aşırı etkılıyor once kendını rahatlatt💗

Göğüslerin aşırı uyarılması ve stres bu hormonu tetikliyor duşta ve afedersin ilişki de bile göğüslerine fazla dokunma, moralini hep yüksek tutmaya çalış. Kabak çekirdeği iyi geliyormuş araştırıp kullanabilirsin.

Canım prolaktın için dahiliyeye git o seni endokrıne yonlendırır benımde adet zamanımda ölculmediği için yuksek cıktı 30 du onu bıle dahılıye gıt endokrin bolumune dıyıp kayıt actı bence sende oyle yap orasıyla konus prolaktın ıcın sonra onu duzenleyıp kadın doguma gıt ıstersen bırde boyle dene ama prolaktını stres aşırı etkılıyor once kendını rahatlatt💗
Teşekkür ederim yardımın için bunu ilk kez bugün doktor da söyledi bu şekilde olduğunu bende bayramdan sonraya aldım randevumu inşallah hayırlısı olur artık çok tükendiğimi hissediyorum 4 senedir çok yoruldum

Göğüslerin aşırı uyarılması ve stres bu hormonu tetikliyor duşta ve afedersin ilişki de bile göğüslerine fazla dokunma, moralini hep yüksek tutmaya çalış. Kabak çekirdeği iyi geliyormuş araştırıp kullanabilirsin.
Bugüne kadar iyi idare ettim ama bugün tükendiğimi hissettim cidden biz kadınlar için herşey çok zor teşekkür ederim morel desteğin için bu arada :)

Teşekkür ederim yardımın için bunu ilk kez bugün doktor da söyledi bu şekilde olduğunu bende bayramdan sonraya aldım randevumu inşallah hayırlısı olur artık çok tükendiğimi hissediyorum 4 senedir çok yoruldum
Sıkıntı nedır sizde yada prolaktın harıcı baska bırsey varmı

Bugüne kadar iyi idare ettim ama bugün tükendiğimi hissettim cidden biz kadınlar için herşey çok zor teşekkür ederim morel desteğin için bu arada :)
Biz kadınlar güçlüyüz ama bir yerde patlama noktası denilen olayı yaşıyoruz siz de bunu yaşamışsınız. Çok haklısınız insan içinden çıkamadığı bir durum olunca bardağı taşıran son noktada yeter artık diye bağırmak isteyebiliyor sizi çok iyi anlıyorum. Sizin yapmanız gereken neden oluyor diye vücudunuza kulak vermeniz. Biliyorsunuz ki bu bir süt hormonu belki de farkında olmadan hep süt yapıcı şeyler tüketip bu hormonu farkında olmadan daha da yükseltiyor olabilirsiniz. Benim de sık Aralıklarla yükseliyor oradan biliyorum çok araştırdım. Şekerli ve süt yapıcı şeyler bu hormon yüksekken tüketmemek lazım. Elbet vardır sürekli yükselmesinin sebebi bunu çözerseniz sorununuz kökten çözülecektir. Geçmiş olsun 🙏🏻💖

Ben 4 senedir o kadar çok yoruldum ki arkadaşlar artık gücüm kalmadı elimde bir dosya tahlille doktor doktor gezmekten bir çare aramaktan çok yoruldum. Tam 1 sene önce bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim sonra prolaktin hormonumun 142 olduğumu öğrendim ve mr çektirdim hipofiz adenom olduğumu öğrendim ilaçla baskılandı ama her 4 ayda bir sürekli çıkıyor sürekli ilaç içiyorum bugün ki gittiğim kadın doğum doktoru o kadar ters konuştu ve içimi sıktı ki onun ordan alınması lazım biz sana bişey yapamayız anlamıyor musun tarzı aşağılarcasına konuştu ben kendime yakın hissettiğim bir doktor bulamıyorum kafayı yemek üzereyim beni rahatlatan güler yüzlü doktor bulamadım. Artık psikolojim kaldırmıyor yine dostinex başladım ve hala regli olmadım. Üzerine eşimin sperm değerleri sorunlu ben ne zaman anne olucam diye düşünmekten artık çok yoruldum. Prolaktin için hamile olunca ne olucak nasıl olucak diye sorduğumda bile kesin bir yanıt alamıyorum ne yapmam gerek artık bilmiyorum sadece çok bunaldım
Prolaktinim en büyük düşmanı stres. Rahat olmaya çalışın. Benimde hep yükseliyor. 4 yıldır evliyim şu Prolaktinden çekiyorum. Tam düzelttim derken eşimin değerlerinde sıkıntı çıktı onu düzelttim benim tekrar Prolaktinim yükseldi. İnanın bende çok yoruldum. En iyisi birbirimize destek olmak. Dostineks önerdiler mi size

Prolaktininiz yuksekken göğsünüzden sıvı geliyo mu. Yani bu belirtisi midir ?

Prolaktinim en büyük düşmanı stres. Rahat olmaya çalışın. Benimde hep yükseliyor. 4 yıldır evliyim şu Prolaktinden çekiyorum. Tam düzelttim derken eşimin değerlerinde sıkıntı çıktı onu düzelttim benim tekrar Prolaktinim yükseldi. İnanın bende çok yoruldum. En iyisi birbirimize destek olmak. Dostineks önerdiler mi size
Evet dostinex kullanıyorum her 4 ayda bir 2 ay filan kullanıp bırakrırıyorlar gerçekten yoruldum artık nereye kadar gidicek böyle

Ben 4 senedir o kadar çok yoruldum ki arkadaşlar artık gücüm kalmadı elimde bir dosya tahlille doktor doktor gezmekten bir çare aramaktan çok yoruldum. Tam 1 sene önce bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim sonra prolaktin hormonumun 142 olduğumu öğrendim ve mr çektirdim hipofiz adenom olduğumu öğrendim ilaçla baskılandı ama her 4 ayda bir sürekli çıkıyor sürekli ilaç içiyorum bugün ki gittiğim kadın doğum doktoru o kadar ters konuştu ve içimi sıktı ki onun ordan alınması lazım biz sana bişey yapamayız anlamıyor musun tarzı aşağılarcasına konuştu ben kendime yakın hissettiğim bir doktor bulamıyorum kafayı yemek üzereyim beni rahatlatan güler yüzlü doktor bulamadım. Artık psikolojim kaldırmıyor yine dostinex başladım ve hala regli olmadım. Üzerine eşimin sperm değerleri sorunlu ben ne zaman anne olucam diye düşünmekten artık çok yoruldum. Prolaktin için hamile olunca ne olucak nasıl olucak diye sorduğumda bile kesin bir yanıt alamıyorum ne yapmam gerek artık bilmiyorum sadece çok bunaldımrahimnduvarınızda kalınlasma oluyor mu adet olamadığımız için

Adet olamadığımız için rahim duvarınıza kalınlaşma oldumu
Benim her adet gecikmemde olur. Hatta doktor adet olamayan kişide bu kalınlığı görmek isteriz dedi. Benim her yıl Ocak Haziran aylarinda 1-2 ay gecikir. Giderim tarlusal bile yazmaz. Adetten sonra gittiğimde de kalınlık falan kalmaz. Bu sefer Ocak ayı gecikme kontenjanim iki adette de oldu:) bir önceki adetim 1 ay gecikti tam kendiliginden oldu. Bu ay da 22 gün gecikti. Ben de bi kullanayim su tarlusali dedim aile hekiminden aldım. Biteli 5 gün oldu bi hareket yok. Benim 6 yaşında ikizlerim var . O zamanlardan sonra hiç hormon testi yaptırmadım onu bi yenilesem iyi olacak. Tarlusal lekelerini de biçok kişi yazmış aslında. Bence o da olağan. Dediğim gibi ben de 37 yaşındayım belki yaştan dolayı biseyleri ekarte etmek için prosedür gereği arastiriyo olabilirler.

Back
X