- 7 Kasım 2022
- 201
- 47
- 28
- 28
- Konu Sahibi gamzeli-234
Ben 4 senedir o kadar çok yoruldum ki arkadaşlar artık gücüm kalmadı elimde bir dosya tahlille doktor doktor gezmekten bir çare aramaktan çok yoruldum. Tam 1 sene önce bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim sonra prolaktin hormonumun 142 olduğumu öğrendim ve mr çektirdim hipofiz adenom olduğumu öğrendim ilaçla baskılandı ama her 4 ayda bir sürekli çıkıyor sürekli ilaç içiyorum bugün ki gittiğim kadın doğum doktoru o kadar ters konuştu ve içimi sıktı ki onun ordan alınması lazım biz sana bişey yapamayız anlamıyor musun tarzı aşağılarcasına konuştu ben kendime yakın hissettiğim bir doktor bulamıyorum kafayı yemek üzereyim beni rahatlatan güler yüzlü doktor bulamadım. Artık psikolojim kaldırmıyor yine dostinex başladım ve hala regli olmadım. Üzerine eşimin sperm değerleri sorunlu ben ne zaman anne olucam diye düşünmekten artık çok yoruldum. Prolaktin için hamile olunca ne olucak nasıl olucak diye sorduğumda bile kesin bir yanıt alamıyorum ne yapmam gerek artık bilmiyorum sadece çok bunaldım