- 4 Mart 2018
- 142
- 50
- 98
- 30
- Konu Sahibi mavipapatyaaaaa
-
Hayır yarın bakacak daha53.33 se evet yüksek. Doktor ilaç yazdı mı?
Teşekkür ederimBir müddet sonra tekrar baktırın. Prolaktin stresten uykusuzluktan olumsuz etkilenir.
Ben de de aynı sorun oluyor. Uykusuz ve stresli olduğumda yüksek çıkıyor. Bazı drlar gereksiz ilaç başlatıyor. Dinlenmiş ve uykunuzu aldığınızı bir gün tekrar baktırın. Yine yüksek gelirse makroprolaktin baktırın.Teşekkür ederim
Teşekkür ederimBen de de aynı sorun oluyor. Uykusuz ve stresli olduğumda yüksek çıkıyor. Bazı drlar gereksiz ilaç başlatıyor. Dinlenmiş ve uykunuzu aldığınızı bir gün tekrar baktırın. Yine yüksek gelirse makroprolaktin baktırın.
Ben bitki çayı içtim hayıt otu soğan suyu falan onlar yükseltir mi kiYüksek gözüküyor ama önce makroprolaktin testi yaptır canım. Prolaktin stresle, yediklerinle, memelerin uyarılmasıyla filan yükselebilen bir hormon. Yüksek demek için de 2 kez test yapıyor doktorlar. İncir, dereotu filan sık sık yememeye özen göster.
Olur tabi ben yazarımbenim 30du hemen dostinexe başlatmıştı doktor 1 ay sonra 2 ye düştü değerim
Lh hormonu ile ilgili bir şey dedi mi doktor benim de 14 ama olması gerekenden yüksek olduğunu öğrendim
doktorunuzun yorumunu buraya da yansıtırsanız sevinirim hormon değerlerimiz yakın
Sizde regli ilken mi hormon testi yaptırdınız ?benim 30du hemen dostinexe başlatmıştı doktor 1 ay sonra 2 ye düştü değerim
Lh hormonu ile ilgili bir şey dedi mi doktor benim de 14 ama olması gerekenden yüksek olduğunu öğrendim
doktorunuzun yorumunu buraya da yansıtırsanız sevinirim hormon değerlerimiz yakın
Teşekkür ederim polistik over kist mi oluyor ultrosonda bişey çıkmadıLh değeri de yüksek gözüküyor, polikistik over olabilir bu da yükseltir prolaktin hormonunu. Basit bir ilaçla 1 ayda düşüyor ama çok endişelenecek bir şey değil
Tabii ki yükseltir. Ben Şubat Mart ayında kullandım hayıt suyunu kür şeklinde. Ondan sonra 71’e fırladı prolaktin. tsh filan da oynadı o salak kürden dolayı. Kürleri bıraktım değerler birkaç ayda düzeldi. Ömrümde tsh yüksekliği nedir bilmezdim -ki 2 senedir her kontrolde tsh değerine de bakılır- ilk defa hayıt küründen sonra yüksek çıktı.Ben bitki çayı içtim hayıt otu soğan suyu falan onlar yükseltir mi ki
teşekkür ederim ben saydığınız bütün bitki çaylarını yapıp içmişimTabii ki yükseltir. Ben Şubat Mart ayında kullandım hayıt suyunu kür şeklinde. Ondan sonra 71’e fırladı prolaktin. tsh filan da oynadı o salak kürden dolayı. Kürleri bıraktım değerler birkaç ayda düzeldi. Ömrümde tsh yüksekliği nedir bilmezdim -ki 2 senedir her kontrolde tsh değerine de bakılır- ilk defa hayıt küründen sonra yüksek çıktı.
Prolaktini yükselten besinlerden bazıları: İncir, dereotu, soğan, kuru üzüm (şimdilik aklıma gelenler).
Kürü filan hemen bırak. Doktorun ne ilaç verirse onu kullan ama önce yalancı yükseklik mi onu kontrol etsinler makroprolaktin testiyle. Yalancı yükseklikte ilaç vermiyorlar diye biliyorum ben.
Rica ederim ama bana kalırsa hepsini çöpe at, doktor ilaç verirse onu kullan. Vermezse de hiçbir şey kullanma. Hepimiz aynı hataları yapıyoruz. Ben de bebek için bilmeden içtim her otu. Şimdi akıllandım. Bitkisel şeylerden uzak duruyorumteşekkür ederim ben saydığınız bütün bitki çaylarını yapıp içmişim
bide bu makroprolaktin testi nasıl yapılıyor?Rica ederim ama bana kalırsa hepsini çöpe at, doktor ilaç verirse onu kullan. Vermezse de hiçbir şey kullanma. Hepimiz aynı hataları yapıyoruz. Ben de bebek için bilmeden içtim her otu. Şimdi akıllandım. Bitkisel şeylerden uzak duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?