Prolaktin tedavisi olup hamile kalanlar destek bekliyorum..

sudem14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
128
72
Merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuduktan sonra üye olup tecrübelerinizden yararlanmak istedim.Biz beş aydır bebek istiyoruz 2 ay olmayınca dr.a eşimde bende gittik.Eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu hemen.Bende prolaktin hormonu 29 çıktı dr parlodel verdi fakat yan etkilerinden dolayı 4. haptan sonra bıraktırdı dr kontrele gittim ve 116 ya çıktığını görünce mr çekildim ama şükür bişey çıkmadı.Dostinex verdi bu kez 8 li olanından 3 günde 1 kullanıyorum 29 unda sonuncuyu içicem nasipse ve kontrole gidicem umarım düşmüştür.12 nisanda adet olmuştum son.29 günde ve çok düzenli oluyor adetim.Umarım bu kez olmam tabi inşallah güzel haber olur bizim için..Bişeyi öğrenmek istiyorum bu yapılan soğan kürü falan prolaktin yüksek olunca zararı olabilirmi veya incir kürünün ..? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için..

Merhabalar.. prolaktin öyle bir illetki dostinex ile düşündün sanırsın. O ay cidden degerlerini 1'e kadar düşürür. Sinir stres ve üzüntüyle ertesi ay bi baktin yine tavan yapmis. Bende prolaktin dengesizliginden dolayi bebis istiyordum. 10 ay boyunca olmamisti. En son bitkisel bi yol buldum ve o ilac sayesinde hemencecik hamile kaldim. Ilac bitkisel tamamen eczaneden 9,5 tl satiliyo. Adi agnuscaston..... icerigi ise hayittan yapiliyo, nette hayitin faydalarina bak istersen. Sonrada istersen basla agnuscastona.......

öncelikle çok geçmiş olsun. ne nalet bir hormondur o bilirimmmmm. dostinex şahane bir ilaç ama bıraktığın an tekrar yükseliyor. benim prolaktinim çok inatçıydı. 300 lere kadar vurdu :) en son bıraktım ilacı kullanmayı, dr umu değiştirdim ve klomenle yumurtlama sağlandı ve sonuç şükürler olsunki hamileyim.

incir kürüne gelince sakın ha sakın kullanma o prolaktin hormonunu daha çok yükseltiyo. süt yapıcı etkisi var e sütü de prolaktin hormonu sağlıyor. ama soğanın bir sakıncası yok diye biliyorum.

tez zamanda hayırlısıyla hamile kalman dileğiyle..

Selam herkese,

Acemiyim ilk defa yazıyorum.

Prolaktin (40) ve çikolata kisti ve ilaç fobim var panik atağı tetikliyor.

Çikolata kisti yüzünden doğum kontrol hapı ginera kullanıyorum bu ilacı içerken de aynı zamanda parlodel içemiyorum dr tansiyonu düşürür yan etki yapar dedi dostinex içince acile gitmiştim ölüyorum diye çünkü. E bi ay birini bi ay birini de içemem kist büyür tüp bebek tedavisine başlayamayız. Napıcam bilemedim.

Tüp bebekte tedaviye başlandığında prolaktini düşürmek için kullanılan ilaç parlodel kullanılabiliyor mu yoksa tedaviye başlamadan önce prolaktinin halledilmesi mi gerekiyor illa? fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Herkese iyi geceler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar

bende 1 ay once prolaktıne baktırdım 4 aydır bebek ıstıyoruz bu ay 5.ayımız. prl 30.50 cıkmıstı.ust sınırda 22 ımıs.doktorum cok fazla bı yukseklıgın yok dedı parlodel werdı bana.2 3 gun ceyrek ıc dedı.mıgdene dokunmazsa her aksam yatarken yarım ıcersın dedı. bı ay duzenlı olarak ıctım.normalde 30 35 gun aras adetım olurdu.bu ay 28.gunde adet oldum.

dostınexı bende duydum ama genelde prlyı hemen dusuruyo hamıle kalıyosun ama bırakıca da hormon yukseldıgı ıcın bebegı dusuruyomus fln..

bu hapları kullanıp hamıle kalan bır cok ınsan war.genelde sanırım 2 3 ay sonra hamıle kalıyolar. ınsallah bızde o sanslı ınsanlardan oluruz kızlar..

çok teşekkürler canım bugün araştırdım adetimede 2 gün kaldı baktım bu ay da hüsran o zaman hemen alıp başlıcam o ilaca sana umut olmuş umarım bana da olur..

benimde ilacım bitti 2 gün kaldı adetime inşallah olmam tabi..Benim en son 116 ydı eğer adet olursam 3. gün tekrar gidicem dr.a bende bu kez başka dr.a gidicem umarım hayırlısı olur.Allahım bebeğinize sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah..

İnşallah değerin düşmüştür ve hayırlısıyla bebeğin gelmiştir. Sana tavsiyem bir an önce yumurta takibine başlaman. benim son gittiğim dr hiç sallamadı prolaktini ve sağolsun direk yumurtlama takibine aldı beni. ilaçla yumurtlamayı sağladı ve çok şükür meleğim geldi.

umarım gerek kalmaz ama eğer adet olursam gittiğimde dr.a söyleyeceğim hiç yumurta takibi de yaptırmadığımı.Normalde yarın yada en geç c.tesi olmam gerek çünkü çok düzenli oluyo benimkisi inşallah Allahım hayırlısını versin benim için de tüm isteyen anne adayları içinde tabiki.. umarım ben de senin meleğine kavuştuğun gibi meleğime kavuşurum...

prolaktin yüksekken yumurta takibi yapılıyor mu

kendimden neler buldum
ilaç fobim var panik atak var
prolaktini panik atak etkiliyor bence
benim 130 oldu 60 oldu ama hep yüksek
hayıt aldım umarım yarar

kendimden neler buldum
hayıt aldım umarım yarar

Canım bildiğim kadarıyla prolaktin düşmezse yumurta çatlaması olmuyor yani tam bilemem tüp bebek tedavisinde nasıl oluyor ama yumurta çatlamadan da döllenmeyi oluşturamazlar diye düşündüm.Dr en iyi cevabı verecektir bence bunu ona sorman daha sağlıklı olacaktır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi önceki yazım sana cvptı yanlışlık oldu canım görürsen okuyabilirsin.

Bi önceki yazım sana cvptı yanlışlık oldu canım görürsen okuyabilirsin.

Anladım canım, teşekkür ederim ilgine. Doğum kontrol hapım cuma gecesi biticek kist için kullandığım ve adet olup gidicem doktora tedaviye başlamak için, sorucam yüksekken tüp bebeğe etkisi var mı ilaç içebilir miyim tedavi sırasında diye. Yapılır problem olmaz dese ay acaba tutmayacağını bile bile yapalım mı diyor diye düşünücem buna da eminim gerçi. Kimseye güvenemiyorum. Prof değil isterse ordinaryus olsun bizim için hayati mesele onlar için iş.

kendimden neler buldum
hayıt aldım umarım yarar

Sen de mi aynı durumdasın? Tedavin hangi aşamada? Hayıtın ilacı var agnucaston diye bayaa kullandım adet sancılarına bire bir ama prolaktini düşürmedi hiç. Dostinexmiş bu hormonun en iyi ilacı bi kaç dr bunu söyledi ama beni çarptı o ilaç çok fena.
Bu arada daha bugün düşündüm biliyo musun bu prolaktinle panik ayağın bi bağlantısı olabilir diye. Belki vardır.

inşallahhhh olmazsın ve bunun tek sebebi bebişin olur :)

canım agnuscaston dediğin ilacı nasıl kullandın???????ben pkoluyum o yüzden hamile kalamıyrum ben de bu dediğin ilacı deniyim diyorum.

canım agnuscaston dediğin ilacı nasıl kullandın???????ben pkoluyum o yüzden hamile kalamıyrum ben de bu dediğin ilacı deniyim diyorum.

Potipoto benim konuma gel istersen, orda bu ilacla gebe kalip bana dua eden arkadaslar var. Kendin okursan eminim daha etkili olacaktır. O ilaci adetin ilk gunu başladım. Ve gunde 1 tane alarak 1 ay boyunca ictim. Cok sukur gebe kaldim. Konuma mutlaka gel. Konumun ismi agnuscaston(hayit hapi) kullanan varmi isimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…