Prolaktin tedavisi olup hamile kalanlar destek bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuduktan sonra üye olup tecrübelerinizden yararlanmak istedim.Biz beş aydır bebek istiyoruz 2 ay olmayınca dr.a eşimde bende gittik.Eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu hemen.Bende prolaktin hormonu 29 çıktı dr parlodel verdi fakat yan etkilerinden dolayı 4. haptan sonra bıraktırdı dr kontrele gittim ve 116 ya çıktığını görünce mr çekildim ama şükür bişey çıkmadı.Dostinex verdi bu kez 8 li olanından 3 günde 1 kullanıyorum 29 unda sonuncuyu içicem nasipse ve kontrole gidicem umarım düşmüştür.12 nisanda adet olmuştum son.29 günde ve çok düzenli oluyor adetim.Umarım bu kez olmam tabi inşallah güzel haber olur bizim için..Bişeyi öğrenmek istiyorum bu yapılan soğan kürü falan prolaktin yüksek olunca zararı olabilirmi veya incir kürünün ..? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için..[/QUOTE Herkese

Merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuduktan sonra üye olup tecrübelerinizden yararlanmak istedim.Biz beş aydır bebek istiyoruz 2 ay olmayınca dr.a eşimde bende gittik.Eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu hemen.Bende prolaktin hormonu 29 çıktı dr parlodel verdi fakat yan etkilerinden dolayı 4. haptan sonra bıraktırdı dr kontrele gittim ve 116 ya çıktığını görünce mr çekildim ama şükür bişey çıkmadı.Dostinex verdi bu kez 8 li olanından 3 günde 1 kullanıyorum 29 unda sonuncuyu içicem nasipse ve kontrole gidicem umarım düşmüştür.12 nisanda adet olmuştum son.29 günde ve çok düzenli oluyor adetim.Umarım bu kez olmam tabi inşallah güzel haber olur bizim için..Bişeyi öğrenmek istiyorum bu yapılan soğan kürü falan prolaktin yüksek olunca zararı olabilirmi veya incir kürünün ..? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için..
Merhaba Sudem14 ben de Temmuz 2103 ten bebek için uğraşıyordum, kan tahlillerim vs herşey çok normaldi, cok sonra tanıştığım doktorum Semih Bey Mart ayında artık daha da derinlemesine test isteyince prl'mede baktırdı ve 63 çıktı. 2 hap kullandım 3 er gün ara ile pztesi ve persembeleri yarım yarım.. Ve diğer ay hemen 2 ye düştü prolaktin seviyem vee Mayıs 29 da hamile kaldığımı öğrendik.

Merhaba Sudem14 ben de Temmuz 2103 ten bebek için uğraşıyordum, kan tahlillerim vs herşey çok normaldi, cok sonra tanıştığım doktorum Semih Bey Mart ayında artık daha da derinlemesine test isteyince prl'mede baktırdı ve 63 çıktı. 2 hap kullandım 3 er gün ara ile pztesi ve persembeleri yarım yarım.. Ve diğer ay hemen 2 ye düştü prolaktin seviyem vee Mayıs 29 da hamile kaldığımı öğrendik.
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için hayırlısı olsun bebeğiniz inşallah.Ben 16 eylülde tekrar gidiyorum teste hayırlısı artık ama en son 3 ay önce prl 2 ye düşmüştü umarım yükselmemiştir.Ama eşimde 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu onunda iyileşmesini bekliyoruz inşallah biz ve bizim gibi isteyenler daha fazla aramayız bebişlerimize kavuşuruz.

kızlar merhaba
bende hormon testi yaptırdım ve prlaktinim 34 çıktı :KK43: doktor dostinex verdi pztsi prş 2 tan eiçiyorum henüz 3 haftaya yeni başlıcam 2 ay sonra regli de gel ölçelim dedi . her şeyin çok iyi miyom yok kist yok yumurtaların var dedi bi tek prolaktinden olmuyodur bebek oda 2 aya düşer dedi :KK43: korkuyorum ya olmazsa bebek:KK42:

kızlar merhaba
bende hormon testi yaptırdım ve prlaktinim 34 çıktı :KK43: doktor dostinex verdi pztsi prş 2 tan eiçiyorum henüz 3 haftaya yeni başlıcam 2 ay sonra regli de gel ölçelim dedi . her şeyin çok iyi miyom yok kist yok yumurtaların var dedi bi tek prolaktinden olmuyodur bebek oda 2 aya düşer dedi :KK43: korkuyorum ya olmazsa bebek:KK42:
merhaba benimde prolaktin seviyem biraz yüksekmiş , hamile kalamıyorum, henüz tedaviye başlamadık. siz ilaçlardan sonra hamile kalabildiniz mi?

merhaba benimde prolaktin seviyem biraz yüksekmiş , hamile kalamıyorum, henüz tedaviye başlamadık. siz ilaçlardan sonra hamile kalabildiniz mi?

merhaba
ben yaklaşık 2 ay kullandım ilaç cmtsi ölçtüler düşmüş 1,06 ya.yani ilaç kesinlikle prolaktini düşürüyor ama gebelik henüz yok

bende prl den muzdaripim 1 . ayımın bitmesine 1 hafta kaldı 3 günde bir yarım çiyorum.allah şifa kılsın hepimize inşallah.

bende prl den muzdaripim 1 . ayımın bitmesine 1 hafta kaldı 3 günde bir yarım çiyorum.allah şifa kılsın hepimize inşallah.
geçmiş olsun, bende de hormanlar tuhaflaştı regl olamıyorum 2 gün gecikti , hamile değilim , :) menepoza mı girdim ? ilk defa başıma geldi hadi hayırlısı,

geçmiş olsun, bende de hormanlar tuhaflaştı regl olamıyorum 2 gün gecikti , hamile değilim , :) menepoza mı girdim ? ilk defa başıma geldi hadi hayırlısı,
STRESTEN HORMONLAR ETKİLENİYOR ONDAN GEÇİKME OLUR CNM
BİR KAÇGÜNE GELİR MERAK ETME

STRESTEN HORMONLAR ETKİLENİYOR ONDAN GEÇİKME OLUR CNM
BİR KAÇGÜNE GELİR MERAK ETME
teşekkürler , mantar oluşmuştu ve sanırım bu durum bu ay yumurtada kist oluşumuna sebep olmuş, regl oldum doktora gitmiştim ilaç vermişti regl olabilmem için ama ilaca gerek kalmadı, çok teşekkürler

Merhaba hanımlar bende pco luyum ve prolaktinim sürekli yüksek çıkıyor en son ölçtürdüğümde 46 çıkmıştı. Adetlerim düzenli çok nadir gecikir( yılda bir iki kere ). Ama pco bende çok fazla sivilce yapıyor ve sancılı regl dönemlerim çok oluyor:KK43: proklaktinim çok yükseldiğinde sivilcelerim de bir okadar artıyor özellikle alt çenemin olduğu bölge. Hayıt tohumunun prolaktini düşürdüğünü söyleyenler oldu şimdi hayıt tohumunun bitkisel olan tabletlerinden içiyorum günde sabah akşam birer tablet olarak bakalım inşallah normale döndürür değerlerimi. Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu onunda değerlerinde kaydadeğer bir iyileşme oldu çok şükür ama henüz gebelik yok benimde prl yüksek olduğu için olmuyo olabilir diye hayıta başldım ben de daha önce hayıt tohumuyla prolaktinini düşüren var mı? Kimisi yükseltedebiliyor diyor kafam karışmadı değil bakalım daha 1 hafta oldu kullanalı yararını görürsem paylaşıcam inşallah :)

Merhaba hanımlar bende pco luyum ve prolaktinim sürekli yüksek çıkıyor en son ölçtürdüğümde 46 çıkmıştı. Adetlerim düzenli çok nadir gecikir( yılda bir iki kere ). Ama pco bende çok fazla sivilce yapıyor ve sancılı regl dönemlerim çok oluyor:KK43: proklaktinim çok yükseldiğinde sivilcelerim de bir okadar artıyor özellikle alt çenemin olduğu bölge. Hayıt tohumunun prolaktini düşürdüğünü söyleyenler oldu şimdi hayıt tohumunun bitkisel olan tabletlerinden içiyorum günde sabah akşam birer tablet olarak bakalım inşallah normale döndürür değerlerimi. Eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu onunda değerlerinde kaydadeğer bir iyileşme oldu çok şükür ama henüz gebelik yok benimde prl yüksek olduğu için olmuyo olabilir diye hayıta başldım ben de daha önce hayıt tohumuyla prolaktinini düşüren var mı? Kimisi yükseltedebiliyor diyor kafam karışmadı değil bakalım daha 1 hafta oldu kullanalı yararını görürsem paylaşıcam inşallah :)

Selam canım benimde prolaktin yüksekti ölçtürdüğümde 46 çıktı hipofiz mr çekildim çok şükür bişi yoktu dostinexle 1 ayda 0.3 e kadar düştü . geçen ay adetim 12 gün gecikti hamileyim sandım adetten 2 gün önce hafif kanama oldu daha sonra kahverengiye çevirdi kesildi bi daha 12 gün sonra adetim başladı düzenimi bozdu bakalım bu ay bat:29 nasıl olacak acaba :)
pco için soğan kürü uygula caım ibrahim saraçoplunun tek önerisi o

Selam canım benimde prolaktin yüksekti ölçtürdüğümde 46 çıktı hipofiz mr çekildim çok şükür bişi yoktu dostinexle 1 ayda 0.3 e kadar düştü . geçen ay adetim 12 gün gecikti hamileyim sandım adetten 2 gün önce hafif kanama oldu daha sonra kahverengiye çevirdi kesildi bi daha 12 gün sonra adetim başladı düzenimi bozdu bakalım bu ay bat:29 nasıl olacak acaba :)
pco için soğan kürü uygula caım ibrahim saraçoplunun tek önerisi o
Canım soğan kürünü 3 yıldır ara ara yapıyodum ben de ama bugün insülin direncime baktırdım bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve şok oldum direncim yüksek çıktı insülin direncinin yüksekliği yumurtlamayı da etkiliyor hamile kalmayı da etkiliyormuş :KK43: bugüne kadar nasıl doktorlarım yönlendirmedi beni bilmiyorum hem prolaktinim yüksek hem insülin direncim... şimdi onun tedavisine de başlıycam ve diyet yapmam gerekio dikkatli beslenmem gerekio 2. Tip diyabet hastası olduğumu öğrenmiş bulunuyorum yani :KK43: insülin erkeklik hormonu salgılanmasına neden oluyormuş yumurtlamayı engelliyormuş sivilce oluşumu cilt problemleri yemek sonrası halsizlik yorgunluk baş ağrısı bel bölgesinde kilo artışı polikistik over ... hepsine sebep oluyormuş ve hepsi de bende var. Pazartesi doktora gidip ilaç yazdırıcam ve başlıycam bakalım yeni bir süreç daha başladı benim için hamilelik olursa da hep takip edilicem diyet yapıcam hareket edicem yürüyüş yapmam gerekicek herşeyin hayırlısı tabi herşey Allahtan...

X