Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

kızlar bence doktorlarımıza danışalım bu tedavi için bence ışın ile olduğuna göre radyasyonda olabilir ben - unutmazsam tabi - soracağım doktora regl olursam zaten 3. gün gideceğim sormayı düşünüyorum yarar görelim derken zarar görmeyelim değil mi

Walla bana pek inandırıcı gelmedi neden çünkü tamamen elektromanyetik yöntemle internet sitesine bir bakın .Tamam ilaç kullanılmadan elektromanyetik dalgalarla yapılan bir tedavi fizik tedavi gibi düşünün .Ben bile ilk defa duyuyorum .Doğruluk payı % 70 olabilir ama sizde ki tedaviye de karşılık verecek mi o ayrı...O yüzden benim taaa İZMİR'lere kadar gitmeme gerek yok.Neden sadece İZMİR bence yeni bir kuruluş ve reklam amaçlı bana göre ....
Siz bilirsiniz arkadaşlar düşünün önce telefonda da bilgi versinler böyle

canım eşime sölüycem akşama..
ama o gereksiz görebilir :KK43:
çünkü dediğim gibi hiç duymadık ya böyle birşey, insanın çok fazla inanasıda gelmiyor ama merak da ediyoruz...
baklaım hayırlısı

anemone..

içime ne doğuyo biliyo musun????

sen hamişsin galiba kızzz :)))))))))))))))))

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat

merhaba kızlar bugun dr gıttıım ploraktın 74,den 1,33 düşmüş dostınex sayesınde dr sonuclar cok guzel dedı ama 2 ay daha kullanmam gerekıyormus hormonların dengelenmesı ıcn artık 2 ay daha sabredecegım.

merhaba kızlar bugun dr gıttıım ploraktın 74,den 1,33 düşmüş dostınex sayesınde dr sonuclar cok guzel dedı ama 2 ay daha kullanmam gerekıyormus hormonların dengelenmesı ıcn artık 2 ay daha sabredecegım.

Çok sevindim inşallah 2 ay içerisinde de hamile kalma umudu olur .)))

canım bu dostineksin yan etkisi varmı?

tesekkurler pancuben darısı tum ısteyen arkadaslara

hicbir etkısı yok bende olmadı normalde bulantı yaparmıs

merhaba kızlar nerden nasıl anlatmaya baslıyım bılmıyorum
daha once soylemıstım drum yurt dısında dıye bugun klomen ve dıger ılaclarımı yazdırmaya baska dr gıttım dr dedıkı bunları kullanıyorsunda tetkıklerın yapıldımı dedı bende ultrason ve hormon tahlıllerı yapıldı dedım yanındaysa ver bakalım dedı baktı ve bunları ne zaman yaptırdın adetlımıydın dedı hayır dedım olmaz oyle sey dedı adetın 2, gunu en gec 3, gunu yapılması gerekır, spermıyogram yapıldımı dedı drum 3 ay sonra dedı dedım olurmu oyle sey bunasıl ıs dıye cıkıstı ( benım drumuda tanıyo aynı hastanedeler ) ben bu ılacları sana yazmam gıt adetın 2, gunu hormonları yaptır bu arada sıpermıyogramıda yaptırın ve rahım fılmı cektır oyle gel dedı.. ya kafam allak bullak oldu zeynep kamıl hastanesınde yaptır dedı.. yanı bu ay bos gecıcek dıye uzulmeye basladım. neyse kagıtlarımı sekretere kaydettırmeye cıktım bide şok ustune şok ben ekımde işten cıkjmıstım dogal olarak nisan ayında ssk kullanma hakkım bıtıyodu ama malesef erken bıtmıs ssk mudurlugune gıdıp baktırıcam.. özelde bunların hepsının alt5ından kalkabılırmıyım bılmıyorum.. cunku sadece esım calısıyo .. hastaneye annem geldı bıraz dolastık kafamı dagıttım. ama eve gelınce saatlerce sınırden agladım. ne şanssızım ben ya napıcam bılmıyorum sorun duzelmezse kafayı yerım en ıyısı ıse gırmek ama ıs ve okul aynı anda nasıl olur bılmıyorum hafta sonları okul var cumartyesı pazar tatıl olan bı ıs bulmam gerek sıyırmak uzereyım yanı.....sinirden migrenım tuttu geberıyorum agrıdan of offff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba kızlar nerden nasıl anlatmaya baslıyım bılmıyorum
daha once soylemıstım drum yurt dısında dıye bugun klomen ve dıger ılaclarımı yazdırmaya baska dr gıttım dr dedıkı bunları kullanıyorsunda tetkıklerın yapıldımı dedı bende ultrason ve hormon tahlıllerı yapıldı dedım yanındaysa ver bakalım dedı baktı ve bunları ne zaman yaptırdın adetlımıydın dedı hayır dedım olmaz oyle sey dedı adetın 2, gunu en gec 3, gunu yapılması gerekır, spermıyogram yapıldımı dedı drum 3 ay sonra dedı dedım olurmu oyle sey bunasıl ıs dıye cıkıstı ( benım drumuda tanıyo aynı hastanedeler ) ben bu ılacları sana yazmam gıt adetın 2, gunu hormonları yaptır bu arada sıpermıyogramıda yaptırın ve rahım fılmı cektır oyle gel dedı.. ya kafam allak bullak oldu zeynep kamıl hastanesınde yaptır dedı.. yanı bu ay bos gecıcek dıye uzulmeye basladım. neyse kagıtlarımı sekretere kaydettırmeye cıktım bide şok ustune şok ben ekımde işten cıkjmıstım dogal olarak nisan ayında ssk kullanma hakkım bıtıyodu ama malesef erken bıtmıs ssk mudurlugune gıdıp baktırıcam.. özelde bunların hepsının alt5ından kalkabılırmıyım bılmıyorum.. cunku sadece esım calısıyo .. hastaneye annem geldı bıraz dolastık kafamı dagıttım. ama eve gelınce saatlerce sınırden agladım. ne şanssızım ben ya napıcam bılmıyorum sorun duzelmezse kafayı yerım en ıyısı ıse gırmek ama ıs ve okul aynı anda nasıl olur bılmıyorum hafta sonları okul var cumartyesı pazar tatıl olan bı ıs bulmam gerek sıyırmak uzereyım yanı.....sinirden migrenım tuttu geberıyorum agrıdan of offff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tatlım dur hemen yaa...
üzme bi kendini..
bu arada bir doktorla kalmayacağımızı bir kere daha öğrenmiş olduk..
ama varya ben bu doktorun konuşmalarını beğendim canım.. bir ışık var bu doktorda.. öylesine bakıp göndermemiş diğerleri gibi baksana.. işi biliyor yani.. canım alt tarafı bir ay daha bekliceksin, hem ne malum bu ay olmayacağı ki..
hemen bırakma kendini..
ssk ya gelince, işte o kötü olmuş canım..
peki eşinin ssk sına geçemiyomusun.. eşin tarafınfan bakılabilirsin, bunda niye bu kadar üzüldün anlamadım canım.. eşinin ssk sı yokmu ki?

cnm ben druma cok guvendım zamanın bırınde benım annemı ölümden kurtardı o kardesıme dogum yaptıgında yıkıldım resmen ya

esımın ssksı yok cnm malesef

cnm ben druma cok guvendım zamanın bırınde benım annemı ölümden kurtardı o kardesıme dogum yaptıgında yıkıldım resmen ya

esımın ssksı yok cnm malesef

anladım canım..
allah büyük canım merak etme..
umarım ki bir çıkış yolu göstericektir...
hakkında hayırlısı olur inş.

Canım o kadar yazı yazdım net gitti boşa yazdım.Öncelikle sakin ol Doremi haklı ..Ama bu doktorla kalma başka doktorada gidersen gitmeyide düşünüyorsan sana tavsiyem heyecanlanma ve bu zamana kadar yaşadıklarını bir kağıda aktar neler yaptın ne tedavisi gördün şikayetin neydi ve görmüş olduğun tedavinin tahlil sonuçlarını da al yanına.Rutin tahliller vardır.Hormon testleri,smear testi,rahim flimi ...Eşin içinde spermiyogram bunların en önemlisi senin hormon testlerin ve eşinin spermiyogram testi.Ultrasonda bile anlıyorlar artık rahimin kalınlığını,yumurtalıklarının düzenli olup olamdığını bazıları para tuzağı.Ben reglimin 2.gününde baktırmadım doktorum bana öyle gel demedi ve 2 defadır reglim bittikten sonra baktırdım.Tabii doktor ne derse o dur ama genelde 35 yaş üstü kadınlara bakılıyor 2 günü hormon testleri.Zaten kan değerin yüksek çıkar hormon salgıladığından ve regli olduğundan.SSK olayına gelince eşin 120 günü doldurmuşsa visite kağıdı ile mauyene olabiliyorsun bunu dert etme.İş mevzusunu gelince durum içler acısı sen sadece kendini düşün yoksa başa çıkamazsın.Eşin ve ailen yanında olduğu sürece bütün zorlukları atlatırsın eee bizde elimizden gelenini yaparız canım.

tatlım dur hemen yaa...
üzme bi kendini..
bu arada bir doktorla kalmayacağımızı bir kere daha öğrenmiş olduk..
ama varya ben bu doktorun konuşmalarını beğendim canım.. bir ışık var bu doktorda.. öylesine bakıp göndermemiş diğerleri gibi baksana.. işi biliyor yani.. canım alt tarafı bir ay daha bekliceksin, hem ne malum bu ay olmayacağı ki..
hemen bırakma kendini..
ssk ya gelince, işte o kötü olmuş canım..
peki eşinin ssk sına geçemiyomusun.. eşin tarafınfan bakılabilirsin, bunda niye bu kadar üzüldün anlamadım canım.. eşinin ssk sı yokmu ki?

X