canım sende polikistikover kistleri olmasın ondan dolayı prolaktin hormonu yüksek oluo herkezde olmasada zaten polikistikover hastalarının düşük yapma ihtimali fazla oluo ayrıca prolaktinde düşük yaptırdını okumustum hayıt cayıı düşmesine cok fayda ediomuss doktoraa danısıp icebilirsin bi cok doktor öneriomus
canım çok tesekür ederim yardımın için,inanırmısın sebebi prolaktin olsada bebeğim için bidahaki gebeliğimde bişeyler yapabilsem diyorum,hani en azından bebeklerimin neden düştüğüne dair bi fikrim olur çünkü yapılan diğer test sonuçlarım normal prolaktin haricinde bakalım işallah prolaktinim düşer ama bebeklerim birdaha düşmez işallah :)
inşallahh canııımm düşmez bidaha dualarım seninle
kızlar size bir haberim var 8 aylık oğlum var ve ben 7 haftalık hamileyim :))))
inanmıyorummmm :)))))))))))))
canım çok sevindim :)))
Allah güzellikler içinde büyütmeyi nasip etsinnn :))
peki nasıl bir duygu? anatsana :))) korunmuyo muydunuz kazayla mı oldu :) :18:
kızlar size bir haberim var 8 aylık oğlum var ve ben 7 haftalık hamileyim :))))
canım çok sevindimallah sağlıklı eline almayı nasip etsin
doremi fıstık sen nasılsın nasıl gidiyo kızınla
kıslar bende hamileyim , buarada çinden kesin dönüş yaptık evimi yerleştirdik işimize başladık bebiş geldi :) düzen bekliyomus bizimki :)
Kızlar benim prolaktinim 29 çıktı doktor yüksek dedi ve dostinex verdi bugün çok yüksek mi acaba? Burda yazılanları okudum da o kadar da yüksek gelmedi bana .
Çok garip benim 33 çıktı, yüksek değil ilaç verirsem çok düşer dedi.
Size nasıl verdi anlayamadım...
Referans aralığının en yüksek değeri 25miş baktım şimdi ona göre biraz yüksek tabi ama çok da değil yani.
benim adetlerim hep düzenlidir ama dün yaptırdım hormon testi prolaktin biraz yüksek çıktı onun dışında bir de E2 adını tam unuttum o düşük çıktı onun dışında hepsi normal değerde çıkmış.
işte herkesin bünyesi farklı oluyor...
aslında çok az yüksekliğin adetlere etki atmemesi lazım ama bana etmişti işte...
ben size ilaç kullanmanızı öneririm...
zaten az yüksek olduğu için kısa zamanda düzene girecektir...
ben sadece 1 ay dostinex kullanmıştım...
onuda haftada ikikere yarım tablet olarak...
Aynen canım bana da doktor 1 ay kullanmam için dostinex yazdı haftada 2 gün yarım tablet içicem bu pazartesi başlıcam bir de yanında diane 35 verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?