ben de parlodeli ve hayıt suyunu beraber kullandım bi sorun çıkmadı
ilk ölçtürdüğümde 70 di ilaçla hayır suyunu kullandım 10 a düştü 1 hafta ara verdim
baş ağrılarımdan dolayı dün ölçtürdüm gene 79 a çıkmış napacaz yaa napacaz
dua edlim nolur
bu arada prolaktin sorunu olan hep düşük yapıyo ilk gebeliğini farkında mısınız
ilaç olarak parlodel kullandım ben ben de düşük yaptım.
ben de parlodeli ve hayıt suyunu beraber kullandım bi sorun çıkmadı
ilk ölçtürdüğümde 70 di ilaçla hayır suyunu kullandım 10 a düştü 1 hafta ara verdim
baş ağrılarımdan dolayı dün ölçtürdüm gene 79 a çıkmış napacaz yaa napacaz
dua edlim nolur
bu arada prolaktin sorunu olan hep düşük yapıyo ilk gebeliğini farkında mısınız
ilaç olarak parlodel kullandım ben ben de düşük yaptım.
ne güzel konuştun arkadaşım Allah razı olsun senden,
haklısın moralimizi bozmamız lazım inş.
Allah isteyen herkese nasib etsin bebişleri :)
ben bu arada bişe sorucam ben şimdi düşük yaptımya 1 haftalık falandı bebek
akıntıyla gitti ama akıntım 25 gün falan sürmüştü az ama siyah bi akıntı
doktora gittim rahmini temizlemek gerek dedi kürtaj yapacak yani
şimdi doktor kürtaj yapınca va zaten bebek düşünce
belli bi zaman beklemek , korunmak gerekiyormuş ne kadar bu zaman haberi olan var mı
bebek öyle büyük değildi 1 haftalık falandı hatta kimyasalgebelik te denilebilir
ne kadar beklerim, ne kadar korunmam lazım sizce bu konu da tecrübesi olan var mı ?
ne güzel konuştun arkadaşım Allah razı olsun senden,
haklısın moralimizi bozmamız lazım inş.
Allah isteyen herkese nasib etsin bebişleri :)
ben bu arada bişe sorucam ben şimdi düşük yaptımya 1 haftalık falandı bebek
akıntıyla gitti ama akıntım 25 gün falan sürmüştü az ama siyah bi akıntı
doktora gittim rahmini temizlemek gerek dedi kürtaj yapacak yani
şimdi doktor kürtaj yapınca va zaten bebek düşünce
belli bi zaman beklemek , korunmak gerekiyormuş ne kadar bu zaman haberi olan var mı
bebek öyle büyük değildi 1 haftalık falandı hatta kimyasalgebelik te denilebilir
ne kadar beklerim, ne kadar korunmam lazım sizce bu konu da tecrübesi olan var mı ?
merhaba arkadaslar:)
benımde prolaktınım uzun zamandır yuksektı ama cok yuksek degıldı
gecen ay 35dı ılaca basladım artık cunku 9 aydır hamıle kalamadım
bu ay ılacı kullanınca dusmus dun olcturdum 0 olmus cok sevındım
gelecek ay hamıle kalırmıyımkı boyle dusmusken hemen ertesı ay hamıle kalan arkadslar varmı?
tatlım öyle düşünme benim uzun süredir var prolaktin sorunum ( gerçi şimdi yükselsin diye dua ediyorum süt olsun diye) hamile kalana kadar dostinex kullandım ve oğlum şuan 27 günlük ALLAHA HAMD OLSUN sağlıklı düşük olmasının sebebi farklıdır bence kendini şartlandırma sakın dua et ve inan emin ol gelecektir bebeğin ben 1.5 sene kesintisiz kullandım dostineks (7 senedir var bende prolaktin sorunu 2.5 senelikte evliyim bekarken tanışmıştım prolaktinle ) ben bir ara kendi kendime 'kafama takmıyacağım doğal yolla olursa olur olmazsa tüp bebek vb denerim eninde sonunda anne olacağım panik yapmak yok boşuna üzülmeyeceğim ' dedim ve bebek düşüncesini sildim kafamdan ve bu kararı aldıktan 2 ay sonra ki tam tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay hamile kaldım sadece sabır ve karalı olman olumlu düşünmen gerek ALLAH sana ve senin gibi anne olmak isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın:Saruboceq:
doremi çok teşekkür ederim cevabın için
senin ilk mesajlarını da okumuştum ve umud olmuştun bana,
kendini burdan alıkoyma özellikle bu başlıktan
inan sizin deneyimleriniz su serpiyor sıkıntılı yüreklere.
selam yeni anneler ve benim gibi hala anne olmak icin caba saredenler fhepinizi cok ozledim beeeeee sizlerle geyik yapmayi ozledim be ya anam hepiniz dogurdunuz mu be kizlar doremim bebisinin resmini koymus hepinizin bebisini allah anali babali buyutsun hepinizi seviyom yigenlerimi opun benim yerime
hosbuldum canim, eevet cok sükür ailemi gördüm geldim moral oldu :)))insallah dedigin gibi yumurta problemim yoktur yaa
ay canim dile kolay 3,5 ay haa .... en zor kismi ilk 3 ay derler ya...ondada pronlemsiz olmus masallahh..amann tü tü tü insallah bundan sonraki aylarinda böyle gecsin tatlimm..
a halbuki cok erken daha, iyi görmüs doktorun :)
olmaz bence canım inşallah sende en yakın zamanda kavusursun bebişine.doktor soylemek istemedi daha belli olmaz dedi ama kesin değil fakat yuksek ihtimal erkek.temmuz sonu kontrolum var ozaman kesinleşir herhalde ozaman 18 haftalık olucaz Allah izin veririse.İnşallah sağlıkla kucağıma aldığım gunleride gorurum
hoşgeldin canım ne guzel tatilinide yapmışsın.çok sukur şimdilik bir sıkıntı yok.3,5 ay oldu.ne bulantı ne aserme bişey yok henuz.canım ben klomen kullandım hamile kaldığım ay ve prolaktınımde hemen hemen seninle aynı idi doktor sınırda dedi ilac verdim. yumurtalamayı bozduğunu sanmıyorum.
kızlar gecen gittiğimde doktor buyuk ihtimal erkek dedi.kesin değil amagamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kizlar bi sorum var benimde prolaktinim yüksek çikti 3 haftadir ilaç kullaniyorum düsürmek için ilaç kullanmadan önce adetlerim çok geç veya hiç olmuyordu acaba ilaç kullandiktan sonra normale dönüyormu??? tsk ederim