Gebeliğe Hazırlık Prolaktin süt hormonu yüksekliği tedavisi ile hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde prolaktin yüksek çıktı çocugum yok düşünüyorum bnm 58.48 çıktı doktor cyclo progynova werdi 3. Tableti kullanıyorum 2 tane ilacım kaldı adetimin 3 günü gidicem düşmüşmü diye doktora bu ilacı kullanıpta düşen warmı ??

Prolaltin yüksekliğinden korkma canım bende dostinex kullandım 2 haptı sadece ve hemen değerlerim düştü senin değerlerinde düşer bence benim 52 ydi 11 e düştü

Prolaltin yüksekliğinden korkma canım bende dostinex kullandım 2 haptı sadece ve hemen değerlerim düştü senin değerlerinde düşer bence benim 52 ydi 11 e düştü
Anladım canım bu benim kullandıgım hapı etkili degil diyolar kafam karışık bide doktor testesteronum yüksek oldugunu 2. Gidişimde soyledi oda yüksekmiş diye bisey wermedi onun için bna inş düşmüştür

Düşer canım sen söylenenleri kafana takma streste çok etkiliyor hormonları çünkü doktor vermişse bir bildiği vardır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…