• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin (süt hormonu yüksekliği) olanlar yardımcı olun lütfen.

cnm nasılsın ? geçmiş olsun yenimi öğrendin bende cumartesi gittim yeni bi doktora bendede çikolata kisti varmış çok üzüldümm :43:

akadaşlar bende yarın iç hastalıklarına randevu aldım. hormon testi yaptırcam teferruatlı bi şekilde kulaktan duyma bilgilere göre testin neticesi sağlam olsun die regli dönemine denk get,rmemiz gerekiyomuş böyle bişi varmı yardımcı olurmusunuz bide lazer epilasyon için yaptırcam böbreküstü bezleri troid bezleri falan bu teste dahil oluyomu yoksa doktora kendimizmi söylüyoruz bunlarda teste dahil edilsin die? lütfen yaptıran tecrübeli birisi yardımcı olsun bana :'(((:43:

akadaşlar bende yarın iç hastalıklarına randevu aldım. hormon testi yaptırcam teferruatlı bi şekilde kulaktan duyma bilgilere göre testin neticesi sağlam olsun die regli dönemine denk get,rmemiz gerekiyomuş böyle bişi varmı yardımcı olurmusunuz bide lazer epilasyon için yaptırcam böbreküstü bezleri troid bezleri falan bu teste dahil oluyomu yoksa doktora kendimizmi söylüyoruz bunlarda teste dahil edilsin die? lütfen yaptıran tecrübeli birisi yardımcı olsun bana :'(((:43:

evet cnm adetinin 3.günü yapılıyor bana o zaman yapılmıştı ama sen haricen istedigin tahlilleri söyle riske atma hazır kan vermişken neye baktırmak istiyorsan baksınlar :34:

arkadaslar prolaktınım dustu galıba 2 aydır adetlerım 1 gun bıle atlamadı mutluyum cuma gunu dr a gıtcem inş düşündüğüm gibidir :26:

arkadaslar bakıyorum genelde dostınex önermiş doktorlar bende bebk istedigim için gittim prolaktınım 25 cıktı doktor nroprolac dıe bı ilaç verdi bu ilacı kullanıp sonuc alan var mı?

Back