Prolaktin (süt hormonu yüksekliği) olanlar yardımcı olun lütfen.

cnm nasılsın ? geçmiş olsun yenimi öğrendin bende cumartesi gittim yeni bi doktora bendede çikolata kisti varmış çok üzüldümm

cnm nasılsın ? geçmiş olsun yenimi öğrendin bende cumartesi gittim yeni bi doktora bendede çikolata kisti varmış çok üzüldümm

ıyı dıyelım cnm iyi olalım okudun zaten baslıgı durum bu bugun adet gunum karnımda adet olacagım gıbı agrılar var adet oldum sandım ama bısey yok olacak mıyım acaba yoksa hamıle mıyım yoksa yıne adetımmı gecıkecek bu soruları dusune dusune bır oldum off napsam bılemedım.
sanada gecmış olsun yaa neymiş ki bu cıkolata kıstı bu kıst cocuk olmasını engellıyor muymuş :26:

Sagolsin canim Allah razi olsun kurban oldugum rabim isteyen dua eden bekleyen kimsenin kucagini bos birakmasin nasibimizde varsa zamani gelene kadar yasiyoruz birseyler yoruluyoruz yipraniuoruz ins rabbim hakkinda cunlemizin hakkinda hayirlisini nasip etsinins senin de hayirli haberlerini aliriz o kadar iyi anliyorum ki o yollardan gectim ve daha adetime 19 gun kala testler neler yapmadimki her defasunda agladim 4 gozle adeti beklerken adet sancilari gelince nasil sinirlenip soylendigimi zor surec sabir gerwk ama olmuyo canim insanin kafasinin bos olmasi lazim cocuk acisindan yat kalk cocuk bebek fikride olmasina engel iste ben hamile kaldigim ay kana gittim 4 gun vardi tasinicam diye emin olmak istedim cikmadi bende rasindim neler yaptim koliler kaldridim derken gec dollenme oldu o kadar ise ne bir kanama ne bir risk sukurler olsun rabbime geldi gecti yani demem su ki canim sabretmeye takmamaya calis zor olsada yapmaya calis sonuc olumsuzda olumuda olsa canin yanmasin ben becdremwdim sen yaparsin ins sabir gostermeyi ne zamandir istiyosun sakincasi yoksa sorabilirmiyim:26:

evet cnm engelliyormuş ( hani diyordum ya sana 2 yıldır solum agrıyo geçmiyor diye biliyorsun kaç tanede doktora gittim ama bişey yok dediler meğer çikolata kisti varmış ve o agrı yaparmış.. hemde nerde buldular biliyormusun sizin Maltepe camiinin altındaki poliklinikte.. valla ordaki Rukiye hanıma götürdüler beni zorla eli baya sert kadının ama bak kimsenin bulamadığını o buldu sende bir görün istersen cnm belki şifa bulursun ALLAH yardımcımız olsun cnm

ciddi mi orası hep gectıgım yer hıc gıtmek aklıma gelmedı. ya bugun zeynep kamıl e gıttım dr ılacını kullan gel dedı falan taa oraya bosuna gıttık zaten bıldıgım seylerı soyledı moralım bozuldu. off sanada uzuldum tedavı goruyorsun dımı ılac falan inş ıyı olursun

haklısın stres olmaması lazım benım bu prolatınım zaten stresten olusuyormus netten baktım.
evlendıgımden berı ıstıyoruz esımde amelıyat oldu yaklasık 1 yıl 2 ay kadar once ama doktor normal yollarla bebegın olur demıs..

valla tatlım benide biliyorsun kaç tane doktora gittim hatta sen umut hastanesini söylemiştin ona bile gittim ama bu kadın buldu kii ben valla gönülleri olsun diye gittim umudum yoktu hep aynı şeyleri duyduğum için yani diyeceğim o kii ben orda hem diyetisyene daimi gidiyorum hem eşim için dahiliyesine gittik iyiydi hemde en son bana teşhisi orası koydu seninde yolunun üstü istersen bide oraya görün,ben daha ilaçlarımı kullanmaya başlamadım hala ağrım devam ediyo zaten doğum kontrol ilacı verdi küçülmezse ameliyatla alınacak ama bu doğum kontrol ilaçları adetin ilk günü başlanıyormuş hiç kullanmadığım için bilmiyodum tabi :26: onun için biraz daha agrı çekicem maleseff ama sana ben öncedende söylüyordum normal değil uzun süreli aralıklar oluyor adet döneminde diye yani belliydi bişey olduğu ama ayşegülüm ALLAH dermansız dert vermesin cnm biz saglıgımızada bebegimizede kavuşacağız inşallahh

amın cnm ınsallah..
dedıgın gıbı gunlerım ondan gecıkıyordu dr sokturucu verdı onunla adet oldum hormon tahlılınde bu cıktı daha oncede yapmıstım hormn tahlılını ama boyle bısey yoktu bırden cıkmıs heralde bende anlamadım off sımdı 2 gun oldu yıne adet olmadım acaba yıne mı gecıkecek dıye dusunuyorum bı kan tahlılı yapıcm bısey cıkmasa maltepe merkezdekı hastaneye gıtcem.
umut hastanesındekı dr vardı ya onada gıtmeyı dusunuyordum ama taa gebzeye gıtmıs bana yılbasına kadar olmasa gel demıstı ama o gıtmıs neyse senın dedıgın dr daha ıyı galıba mutlaka gıdecegım inş..
anlıycagın artık sokturucuyle degılde eskısı gıbı normal adet olmak ıstıyorum..
sende ılaclarını kullan aksatma cnm Allah en kısa zzamanda sıfa versın inş

Rabbim gonlunuze gore versin esininde seninde canim umutlariniz bos cikmasin ins hayirli haberlerini bekliyorum :26:

Rabbim gonlunuze gore versin esininde seninde canim umutlariniz bos cikmasin ins hayirli haberlerini bekliyorum :26:

inş cnm cok sagol.
psıklojımıde etkılıyor az once sebepsız yere agladım adetım yıne gecıkıyor dıye hamılemıyım bılmıyorum su an cok bunalıyorum Allah yardımcı olsun hersey kısmet..

inş cnm cok sagol.
psıklojımıde etkılıyor az once sebepsız yere agladım adetım yıne gecıkıyor dıye hamılemıyım bılmıyorum su an cok bunalıyorum Allah yardımcı olsun hersey kısmet..

Etkilemezmi canim hayatimizin merkezi oluyo istesekde atamiuoruz aklimizdan icimizden rabbim umutlarimizi bos cikarmasin canim ciddenbyasadigini cok cok iyi anliuorum

Etkilemezmi canim hayatimizin merkezi oluyo istesekde atamiuoruz aklimizdan icimizden rabbim umutlarimizi bos cikarmasin canim ciddenbyasadigini cok cok iyi anliuorum

amin cnm inş test yapmaya korkuyorum negatıf olursa tekrar sokturucu ilaclar ullanıcam hayırlısı olsun inş hakkımızda..

Ins pozitif olur canim ins vallahabbende bekliyorum merakla haberlerini kac gun gecti simdi regli

2 gun gectı cnm eskıden sımdıye coktan test yapmıstım ve negatıfı gorunce hevesım kursagımda kalıyordu aglıyordum sımdı artık cok beklemıyorum yanı umutlanmıyorum fazla...

2 gun gectı cnm eskıden sımdıye coktan test yapmıstım ve negatıfı gorunce hevesım kursagımda kalıyordu aglıyordum sımdı artık cok beklemıyorum yanı umutlanmıyorum fazla...

Ay canim ne desem bilemiyorum benide heyecsn sardi yeminle ins hayirli haber aliriz ama olmazsada demekki zamani degilmis diyelim uzulme biliyorjm demesinkolay ama hayirlisi zamaninda geldiginde olucak ins

Ay canim ne desem bilemiyorum benide heyecsn sardi yeminle ins hayirli haber aliriz ama olmazsada demekki zamani degilmis diyelim uzulme biliyorjm demesinkolay ama hayirlisi zamaninda geldiginde olucak ins

RAbbim hayırlısını versin. bende öyle bir gün geçse bile hemen test yapardım hep hüsran ama Allah sabredenle beraberdir. ne yapalım vardır bir hayır

RAbbim hayırlısını versin. bende öyle bir gün geçse bile hemen test yapardım hep hüsran ama Allah sabredenle beraberdir. ne yapalım vardır bir hayır

Bende oyleydim canim daha gunum gecmeden yapardim gunum gecerdi yapardim oyleki hamile degilken bile testlerim pozitif cikmisti en son hamile kalkmadan onceki testim baya baya ilk 5 dk olmadan pembe cizgi cikmisti o anki sevincimiz kana gittigimizdeki uzuntumuz anlatamam rabbim kimsenin kucagini bos cikarmasin ins Amin

aminnnn. senin var mı bebeğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…