- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.416
- 333
- 38
- Konu Sahibi Zeytinlerimm
-
Oo sonradan bayağı yükselmiş ama ne güzel düzene girmiş adetlerin cnn Senin adına çok sevindim cnn darısı bana insss korkuyorum yine adet olmiycam diye ve üstüne kendimi hhamile saniicam diye hep öyle oldu çünkü ınş olur bebisimiz.
Bendede bulantı oluyor ilactanmis demekbende belki hamileyimdir diye düşündüm ama yinede umutluyum.
Testere dışlı aslanpencesi ilk defa duydum enteresan bir ismi varmış :) bende aslan pençesi var ve içerisinde bir çok daha bitki var karışım olarak onu demliyordum bu senin dediğin bitki daha farklı galiba çok sağol cnm denemeyi dusunuyorum Allahım ınş hepimize nasip eder annelik duygusunu :)
bu bitkiyi İbrahim saraçoğlu söyledi tv de, içerisine hiç bir katkı maddesi katmadan için dedi, bir bardak kaynayan suya 1 tutam atıp 5 dk kısık ateşte kaynatıp 5 dk demlendirip ağzı yakmayacak sıcaklıkta içiliyor. çok ucuz bir bitki paketi 2 tl aktarlardasatılıyor. al dene arkı göreceksin. en önemli özelliği hiç bir yan etkisi yok
ayy cnm ne guzel anlattın alıcagım inş senın adetlerın bunun sayesınde mı duzeldı bır sorum daha olucak pekı kac gun boyunda adetlıyken mı adetten amma bayagı soru sordum bende
hmmm bende oyle kullanıyorum ıkıye bolup
sımdı mıdem falan bulanıyor ya esımde bugun bı test yap dedı ama ben yapmadım sonucu bılıyorum aslında içimden bı ses var dıyor ama her ay boyle oluyrdu sonrasıda hüsran
ay canım bence yap bi test ilaçda kullanıyorsun neolur neolmaz ama sonucunu burayada yaz. hamile haberi duyunca sanki kendimmişim gibi seviniyorum işallah vardır
istediğin kadar sor sıkıntı yok canım benim. ben duyduğum an başladım ne zaman başlanır bilmiyorum. hemen başla istersen içmeye. 1 ay içiyosun 1 hafta ara verip tekrar başlıyosun. bu şekilde tüketmeye dikkat et. inan 8 aydır 1 gün bile gecikmedi adetim.
Test yaptin mi canım. Merak ettim seni.olabilir negatif çıkabilir. Sonuçta herkesin hayatinda hemen pozitif cikmadi sonuc. Bir gün sende goreceksin çift çizgiyi inşallah
slm
doktorunuz sizi dostineks konusunda uyarmadı galiba, bu ilacı kullanırken korunmaya yani hamile kalmamaya özen göstermeniz gerekmektedir. hatta doktorum bana 2 ay kullan ama 3 ay korun, bu ilacı vücudundan ilaç bittikten 1 ay sonra atabilirsin dedi. bu ilacı kullanırken hamile kalınınca bebek anne karnında 8 aylıkken kalbi duruyomuş, canlı doğsada sakat olma olasılığı çok yüksekmiş. ben internettende araştırdım gerçekten bu şekilde bir çok vaka buldum. hüsran yaşamadan bi araştırın derim
slm
doktorunuz sizi dostineks konusunda uyarmadı galiba, bu ilacı kullanırken korunmaya yani hamile kalmamaya özen göstermeniz gerekmektedir. hatta doktorum bana 2 ay kullan ama 3 ay korun, bu ilacı vücudundan ilaç bittikten 1 ay sonra atabilirsin dedi. bu ilacı kullanırken hamile kalınınca bebek anne karnında 8 aylıkken kalbi duruyomuş, canlı doğsada sakat olma olasılığı çok yüksekmiş. ben internettende araştırdım gerçekten bu şekilde bir çok vaka buldum. hüsran yaşamadan bi araştırın derim
yaa cnm bunu kk de herkes soyledı ıns salı gunu gıtcem hastaneye dr a sorucam bunu mutlaka bebek oluyormus ama yasamıyormus anne karnında.. ben su an kullanıyorum ılacı ama korunmuyorum :26:
As. hayır hiç bir dr beni uyarmadı hatta 3 sene önce 6 ay kullanmamı söyledi dr hamile kalamamıştım ama korunmamıda söylemediler en son 8 ay önce kullanmaya başlamıştım 1 kutu ilaç bile bitmeden hamile kaldım benim günüm geçmeden hamile olduğumu anlıyorum ben o yüzden hemen ilacı bırakıyordum ama eğer bebeklerim bu ilaç yüzünden öldüyse bilmiyorum dr ların bizleri bu konuda uyarmaları gerekiyor sonuçta bizde canız 4 tane bebeğimiz öldü ve içimiz kan ağlıyor
çok geçmiş olsun canım öncelikle çok üzüldüm inan. sen en iyisi bi eğitim araştırma hastanesine git. onlar devlet hastanelerinden özel doktorlardan daha iyi biliyorlar. durumunu anlat ilaç neden olmuş olabilirmi bi görüş.
gittim canım tıp fakültesinde prof a gittim hatta hastaneye değilde muayenehanesine gittim dedikleri sey tutana kadar deneyeceksin yani bu ölümler 4 de olabilir 8 de olabilir ilaçtanda hiç bahsetmiyorlar ben artık Allaha bıraktım takdiri ilahi ne diyelim
cnm dr larda cok hafıfe alıyor gıbıme gelıyor her ölümde sende mahvaloyosundur işin cok zor ama halımıze sukurler olsun.
amın cnm inş..tabi canım çok kötü oluyorum hem ruhen hemde bedenen çöküyorum onlar için hava hoş, canları yanmıyor çünki onlar hasta gelsin bakıyım parasını alıyım tamam ölmüşmü yoksa olmuyormu. gecen televizyona çıkmış kadının çocuğu olmuyormuş tüp bebek yaptırmış kadının 12 tane yumurtasını almışlar diğer seferdede bir okadar almışlar kadın tam 3 sene yaslanmıs yumurtaları azaldı çocuk olma şansı çok azalmış düşünsene dr lar bunu pek düşünmüyor belki o kadın hiç hamile kalamayacak. ALLAH tüm isteyenlerin yardımcısı olsun
gittim canım tıp fakültesinde prof a gittim hatta hastaneye değilde muayenehanesine gittim dedikleri sey tutana kadar deneyeceksin yani bu ölümler 4 de olabilir 8 de olabilir ilaçtanda hiç bahsetmiyorlar ben artık Allaha bıraktım takdiri ilahi ne diyelim
Meraba cNim benimde prolaktinim yuksekti tam hatirlamiyorum cok oldu 78 di galiba dostinex kullandim 3. Yada 4. Ayimda hamile kaldim bende 2 ay olmamistim adet aylarca farketmediler sonra ilaci kullaninca gwldi canimincani kafana takma ciddi bir sikinti degil stres yapma yeter demesi kolay diyiceksin ama ben hamile kaldigim ay adetimi bekliyodum rahimde yaram vardi yaktiemak icin ustelik tasindim agirlar kaldirdim derken oglum 13 aylik rabbim herkese nasip etsin hayirlisini sagliklisini AMIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?