Gebeliğe Hazırlık Prolaktin süt hormonu lütfen bakar mısınız yüksek mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktinim yani süt hormonum 46.50 çıktı yüksek mi gebeliğe engel mi?
Canim benim de en yüksek 35 oluyordu doktor ilaç verdi gebeliğe engel diye 2 hafta kullandım hemen düştü başka doktora gittim oda bu gebeliğe engel değil 50 nin üstü durumlar engel olabilir o zaman ilaç kullanmayı öneriyoruz demişti ve adetin 21. Günü aç Karna tekrar kan ver

Sağolun kızlar doktor ilaç verdi kullanmaya başladım ama ben genede ovilasyon kiti aldım ve takip ediyorum

Benim de 44 çıktı. Bende dostinexe başladım bu ay. Garip olan şu ki, prolaktin hormonu yüksek olduğunda yaşanan belirtileri yaşamıyorum ama yine de böyle çıktı. İki gün önce döngümün 12. Günü doktor yumurtalıklarıma baktı ve 12 cm olduğunu söyledi ve küçük buldu. Bugün ise yani 14. Gün ovülasyon testinde pik gördüm. Bir iki güne kdr yumurta çatlayacak. O zamana kdr yeterince gelişemez sanırım değil mi? Bu ay pek umudum yok açıkçası

Merhaba
Benimde prolaktinim yüksek 40ve 58 civarında gidip geliyor bi ara dostinex kullandım 1.33 düştü ama gebelik oluşmadı prolaktinim yüksek her ay ovulasyon testi yapıyorum pik görüyorum acaba fazlamı büyümüyor anlamadım bilgisi olan vadmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…