- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
-
- Konu Sahibi DilekBurcu
Cok tesekkur ederim bu güzel soz içinçok teşekkür ederim allah razı olsun gelişmeleri ilk sizinle paylaşacağım enerjiniz çok güzel çünkü
Canim benim de en yüksek 35 oluyordu doktor ilaç verdi gebeliğe engel diye 2 hafta kullandım hemen düştü başka doktora gittim oda bu gebeliğe engel değil 50 nin üstü durumlar engel olabilir o zaman ilaç kullanmayı öneriyoruz demişti ve adetin 21. Günü aç Karna tekrar kan verProlaktinim yani süt hormonum 46.50 çıktı yüksek mi gebeliğe engel mi?
dBenim 30 civarı çıkmıştı doktorum önemli değil dedi
canım normal değer en fazla 29 olması lazımmış yani benim 31 çıktı ama doktor bana çok yüksek ortalama 10-15 arası olması lazım en fazla da 29 olabilir dediBenim 30 civarı çıkmıştı doktorum önemli değil dedi
Benim doktorum o o kadar önemli değil dedinormal
d
canım normal değer en fazla 29 olması lazımmış yani benim 31 çıktı ama doktor bana çok yüksek ortalama 10-15 arası olması lazım en fazla da 29 olabilir dedi
bence başka bir doktora görünmekte fayda var yani benim haddim değil tabi birşey söylemek ama her yerde 28 den fazlası yüksek sayılıyor hatta 23 üstü bile ortalamanın üstüymüşBenim doktorum o o kadar önemli değil dedi
Baya güvendiğim bir doktor zaten benim tüplerim kapalıymış cnmbence başka bir doktora görünmekte fayda var yani benim haddim değil tabi birşey söylemek ama her yerde 28 den fazlası yüksek sayılıyor hatta 23 üstü bile ortalamanın üstüymüş
Benmki 27 en fazla 29 olmasi lazmmis engel oluyrms çünkü adet gecikmesi yapıyor benimki yüksekti bir ara doktora gittim dostonex verdi sonra düştüProlaktinim yani süt hormonum 46.50 çıktı yüksek mi gebeliğe engel mi?