- Konu Sahibi aysegulsirma85
benim 6 seneye yakın prolaktin sorunum var şimdi 3 yıldır evliyim haliyle çocuk istiyoruz son ölçtürdüğümde 40 tı prolaktin doktoruma gidip yumurtalık takibi yaptırdım yumurtalıklarımda bi sorun olmadığını söyledi ve sperm testi ve benim için hsg testi istedi acaba yaptırsammı diye düşünüyorum bide dostinexi haftada 1 defa yarım alıyorum ve ilacı kullanınca seviye düşüyo sizce öbür testleri yaptırsammı veya bu prolaktin illetinden nasıl kurtulabilirim nolur bana yardımcı olun allah rızası için
yumurtalık takibi yaptırdım normal çıktı diğer tahlillerimde normal çıktı ama bebeğimiz olmuyo son ölçtürdüğümde prolaktinim 67 çıktı ve 5 gündür halen adet görmüyorum kan testi yaptırdım ve negatif çıktı bana lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım...:2::2::2:
yumurtalık takibi yaptırdım normal çıktı diğer tahlillerimde normal çıktı ama bebeğimiz olmuyo son ölçtürdüğümde prolaktinim 67 çıktı ve 5 gündür halen adet görmüyorum kan testi yaptırdım ve negatif çıktı bana lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım...:2::2::2:
Son düzenleyen: Moderatör: