• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin Sorunu Olan Arkadaşlar

aysegulsirma85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
7
0
36
İstanbul
benim 6 seneye yakın prolaktin sorunum var şimdi 3 yıldır evliyim haliyle çocuk istiyoruz son ölçtürdüğümde 40 tı prolaktin doktoruma gidip yumurtalık takibi yaptırdım yumurtalıklarımda bi sorun olmadığını söyledi ve sperm testi ve benim için hsg testi istedi acaba yaptırsammı diye düşünüyorum bide dostinexi haftada 1 defa yarım alıyorum ve ilacı kullanınca seviye düşüyo sizce öbür testleri yaptırsammı veya bu prolaktin illetinden nasıl kurtulabilirim nolur bana yardımcı olun allah rızası için :14::43::5:

yumurtalık takibi yaptırdım normal çıktı diğer tahlillerimde normal çıktı ama bebeğimiz olmuyo son ölçtürdüğümde prolaktinim 67 çıktı ve 5 gündür halen adet görmüyorum kan testi yaptırdım ve negatif çıktı bana lütfen yardımcı olun çok kötü durumdayım...:2::2::2:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim 6 seneye yakın prolaktin sorunum var şimdi 3 yıldır evliyim haliyle çocuk istiyoruz son ölçtürdüğümde 40 tı prolaktin doktoruma gidip yumurtalık takibi yaptırdım yumurtalıklarımda bi sorun olmadığını söyledi ve sperm testi ve benim için hsg testi istedi acaba yaptırsammı diye düşünüyorum bide dostinexi haftada 1 defa yarım alıyorum ve ilacı kullanınca seviye düşüyo sizce öbür testleri yaptırsammı veya bu prolaktin illetinden nasıl kurtulabilirim nolur bana yardımcı olun allah rızası için :14::43::5:

Merhaba...Benim de son 4 aydır prolaktin sorunum vardı, iki ay haftada 1 tane dostinex kullandım. ilaç kullanırken yaptırdığım iki tahlilde hormon seviyem neredeyse "0" çıktı (Tedaviden önce 53'tü). Ancak doktorum buna rağmen ilaca devam diyordu ve bu ilaç bende çok yan etki yapıyordu. Ve ben ne yaptım? Doktorumu değiştirdim ve bana ilacı bıraktırdı. Bir de stresli ve uykusuz zamanlarda testi yaptırmamam gerektiğini söyledi.

Seninki sanırım daha kronikleşmiş bir sorun, ama doktorumun söylediği gibi stres bunun baş düşmanı...

Umarım herkes bir an önce sağlığına kavuşur.

Selam Arkadaşlar,

Bende aranıza yeni katıldım.3 yıllık evliyim benim de prolaktin sorunum var. Seviyem 38,21. Dostinex kullanıyorum. Yaklaşık
2 hafta oldu başlayalı. Ben bu ilaçı 2-3 ay kullanıp sonra da seviyeme göre bırakayım dedim doktoruma ama doktorum 6 ay mutlaka kullanman gerekiyor kesemezsin dedi. Bende bebek düşündüğüm için en azından gebelikden 1 ay önce bırakayım dedim ama doktorum sürekli kullanmam gerektiğini gebelik oluşunca da bırakmam gerektiğini söyledi. Bende forumdan takip ettiğim kadarıyla bu sorunu olan ve bu ilaçı kullanan kişlerin belki de ortak yanları hepsi 8 . haftasın da gebelikleri malesef sona ermiş. Doktorum ilaçın buna etki etmeyeceğini söylemişti ama ilaça 1 ay bile ara vermeden hamile kalan kişilerde bu sorun oluşmuş olmaz mı. Merak ediyorum prolaktin sorunu olup da bu ilaçı kullanırken gerçek den sorunsuz doğum yapan arkadaş var mıdır?

Back