• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heft

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
112
50
298
35
Manisa
Merhabalar. Ben prolaktin yüksekliği sebebiyle dostinex kullanmaya başladım. Bebek sahibi olmaya çalışıyorum. İlacın prospektüsünde ilacı kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra bebek sahibi olunması gerektiği yazıyor. Doktorum böyle bir bilgi vermedi. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mıdır acaba?

Merhabalar. Ben prolaktin yüksekliği sebebiyle dostinex kullanmaya başladım. Bebek sahibi olmaya çalışıyorum. İlacın prospektüsünde ilacı kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra bebek sahibi olunması gerektiği yazıyor. Doktorum böyle bir bilgi vermedi. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mıdır acaba?
Bende bu ay kullandım doktor bana da korunma dedi çocuk istiyoruz bakalım

Bende 5,6 aydır ilaç kullanıyorum canım en son 33 du şimdi kaç bilmiyorum merak ettigim
Şey 20,25 normalmdeger diyorlar acaba bu değere gelince gene hamilelik olmazsa ne yapacağım :(

Korunma diyorlar zaten özellikle sordum hamile
Kaldığın an ilacı bırak gel dedi doktor

Ben de sordum. Prospektüs doğru adet görene kadar korunun sonra bırakın dedi.

Bende 5,6 aydır ilaç kullanıyorum canım en son 33 du şimdi kaç bilmiyorum merak ettigim
Şey 20,25 normalmdeger diyorlar acaba bu değere gelince gene hamilelik olmazsa ne yapacağım :(
Ben daha önce de kullandım. 200 üstüydü tam değer bile belirlenememişti ama 4 tane hapla 19a düşmüştü bir ay bile sürmedi düşmesi.

Tam anlatamamışım :) üç günde bir yarım tablet içiyorum daha doğru olacak.
Yok ben haftada 1 yarım di ama burdakiker hep haftada 2 yarım içiyorlardı doktora tekrar gittim 3 ay sonra ilacı değiştirdi parlodel içiyorum su an ama günlük içiyorum tüm

Daha önce düştü dediğim 2 buçuk yıl evveldi. Sonra doğum kontrol hapı başlayınca o düzenledi ve hiç sorun yoktu. Hapı bırakınca tekrar yükseldi.
Kontrol etmek gerekiyor bana doktor 3 ayda bir gel diyor ben ayda 1 sıra buldukça gidiyorum duramıyorum kollarım morardı kan vermekten

Back