Prolaktin Hormonum 45 çıktı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Forse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benim adetlerim çok düzenlidir 7 ay önce spiral taktırdım son iki ay adetim 6 gün geçti şu anda halen bekliyorum adet olmayı.dahiliye doktoru prolaktinim.24.5 çıktı fazla değil dedi adet düzensizliğ içinde kadın doğumcuya gittim doktorum bana adet olaccaksın bekle dedi adet olduktan 3. gün 3 hormon testi istedi bakalım şu an adet olmayı bekliyorum sonuç ne olucak çok merak ettim ama aşırı stres yaptım son dönemlerde bu sebeple yükselmiş olabilirmi bilemiyorum.

öncelikle geçmiş olsun benimde yüksekti 50 civarlarındaydı hayıt tohumunu duydum iyi geliyomuş diye içtim inanırmısınız 19a düşürdü denemekte fayda var

benim dr um prolaktinin çokda etkısı olmaz gebe kalamamaya dedı gogusle oynandıgında yukselırmıs dengesız bı hormon bı yukselır bı cıkar dıyor kafam karısıyo gıttıgım drda ıyı bı dr herkesın tavsıye ettıgı ve hacettepe mezunu baska dr bana parlodel vermişti bıraktırdı bana en sonda olcturdugumde 35 dı 80 dı ılkden şimdi kullanmıyom ama gebede kalamadım tekrar gıdecem

Merhaba;

Bir ara doktorlarla kafayı yiyorum sandım, PKO için gittiğim doktorda diğer hormonlarıma bakıldı Haşhimato hastası olduğumu öğrendim. :sm_confused: sonrasında prolaktinim yüksek çıktı doktorum korunuyorsam dostinex kullanmamı istedi ama bu verdiği ilaç eğer beyinde tümör var ise tümörü büyütüyor doktorlar çok dengesizler arkadaşlar ben kendim araştırmalarımdan sordum önce MR çektirsem doğru olmaz mı diye, benim göğüslerimden süt gelmiyordu bu hastalıkla ilgili hiçbir şikayetim yoktu. MR çektirdim çok şükür birşey çıkmadı, sonrasında dostinex kullandım eğer korunulmuyorsa başka ilaç verecekti çünkü hamile kalınırsa bebeğe zarar verebiliyormuş dostinex doktor öyle söyledi. Ben bu ilacı bir süre kullandım, sonrasında prolaktinime baktırdım dibe vurmuştu resmen hemen ilacı kestim başka bir doktorun önerisiyle. Prolaktin hormonu beyinde hipofiz bezinden salgılanıyor ve en ufak stres anında bile yükselebilir.. Çok geçmiş olsun hepinize.

bende 4 ay önce dr a gıttım prolaktin hormonum 76 cıktı 1 ay dostinexs dıye bır ılaç kullandım 24 e düştü.iki hafta önce gıttıgımde 112 ye yukselmış oldugunu ogrendım.dr hemen beyın mr ı ıstedı,cektırdım suan sonucunu beklıyorum.moralım cok bozuk.zaten basımda ınanılmaz agrılar vardı,sımdı hafıfledı.gorme sınırınıde etkıledıgı ıcın gorme bozukluguda yapıyor.

bende 1 ay önce yaptırdım 23.31 çıkmıştı bugün tekrar yapıldı 153.3 çıktı.doktoruma gidemedim daha ne yapıcam bilmiyorum.fshımda yüksek.bana bi akıl verin.

slmlar kızlar
benim de 28 çıktı gebelik de düşünüyrdumoff of nasıl düşecekbilmiyorum onumuzdeki on gun sonra tekrar bakaaz ama nicin durduk erde dussun ki?
bole kendiliginden yusel dus olur mu?

22 yaşındaydım adet düzensizliği için doktora gittiğimde prolaktin değerim 130 çıkmıştı. Evet 100'ün üzeri hipofiz bezi fazla çalıştığı için tümor oluşturmada tehlikeliymiş. Hemen MR çektiler ama çok şükür bir şey çıkmadı. Yaklaşık 1.5 yıl 2 tane ilaç kullandım. Sonra düzeldi, bir daha da yükselmedi. İhmal etmeyin lütfen. İlaçların tüylenme ve kilo gibi yan etkileri oldu bende ama sonuçta hormonu dengeledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…