ben bugün hormon testi yaptırdım 1 ay önce prolaktinim 35 çıkmıştı bugünse 88 çıktı ilaç kullanıyorum bakalım nolcak hormon testlerimde olduğundan yüksek çıktı dr hiç beklemediğim sonuçlar dedi birazda korkmaya başladım ya
simlamutlu .!.:Canım kullandırır doktorun büyük ihtimalle prolaktinin öyle çok yüksek değil ama gebe kalmanı engelleyebilirde engellemeyedebilir ama riske girmeye ne gerek var kullan ne olcakki bi zararı yok onu kullanırkende hamile kalıyorsun kaldığını öğrendiğindede bırakıyorsun yanlız prolaktinin düşürmek için verilen farklı ilaçlar var benim doktorum parlodeli vermişdi çünkü korunmuyorsanız eğer en uygunu bu diğerinin adını unuttum dosti....... gibi bişeydi yanılmıyorsam o ilaç düşük yapabiliyormuş
demothy .!.:ben evli değilim..
6 ay önce pr 79 çıktı..
ialç kullandım 1 ay...sonra 25 e düştü ve bidaha cıkmadı...
gçmiş olsun
benimde 100 üstünde cikti 2ay önce simdi haftada 2 yarim hap kullaniyorum haplarim bitince tekrar gitcem ama galiba martdan önce hapim bitmez,ama yterki düssün hapi ömür boyu kullanmaya raziyim,stersden yükseliyor bu hormon o yüzden sters yapmamak lazim ama bu da elde degil
slm benımde prolaktın değerım 52 doktor doxtınex dıye bır hap vardi 1 ay kullanıcam pazartesi ve perşembe gunleri fsh değerimde yuksekti ama düşmüş şimdi prolaktın yuksek inş.oda ilaçlarla düşecek ve klomende kullanıyorum rabbim herkese acil şifalar varsin.
arkadaslar bende bu hapi suan kullaniyorum daha once yuksek (70)cikmisti bu hapi verdi ama 3 aylik ben haftada 1 aliyodum ilac bittikten sonra hemen 0 a dustu
sonra ara verdim yine gittigimde tekrar cikmis yine ayni hapi verdi suan 3 ay kullandim ve tekrar kullaniyorum
yani hemen dusebiliyo endise etmenize gerek yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?