- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
Cnm bu hormonun illaki adetliykenmi olculmesi lazim?arkadaşım ben de kullandım sadece bir ay 29 dan 20 ye düştü hiç sıkıntı yapmamak lazım ilacı gece yatarken iiçince yan etkisi pek olmuyor doktor bana bu şekilde tavsiye etmişti Allah şifa versin
Adetlı olmaya gerek yok diye biliyorum. 3 gun iliski olmayacsk ve sabah 9-10 gibi kan vermek gerekiyor ac karna olmalı. Uykusuz olunmamalı.Cnm bu hormonun illaki adetliykenmi olculmesi lazim?
ANladm cnm benim ilk adetliyken 43 cikti sonra normal bi gunde 21 cikti dr normal dediAdetlı olmaya gerek yok diye biliyorum. 3 gun iliski olmayacsk ve sabah 9-10 gibi kan vermek gerekiyor ac karna olmalı. Uykusuz olunmamalı.
21 normal evet. Dr ilaç vermediyse sen de prl tukselmemesi için hayıt tohumu çayı içebilirsin. İşe yarıyormuş prl dusurmek için.ANladm cnm benim ilk adetliyken 43 cikti sonra normal bi gunde 21 cikti dr normal dedi
Onuda deneyeyim ahh cnm yemedigim sey kalmadi sogan siyu incir suyu,simdide bal tarcin corekotu :)21 normal evet. Dr ilaç vermediyse sen de prl tukselmemesi için hayıt tohumu çayı içebilirsin. İşe yarıyormuş prl dusurmek için.
incir prl yi yükseltiyor dikkat yeme.Bi ara
Onuda deneyeyim ahh cnm yemedigim sey kalmadi sogan siyu incir suyu,simdide bal tarcin corekotu :)
Onu temmuz agustosta yemistim bayagi onceydi sonralari sogan yaptim bi sure simdide bal tarcin corekotu...İ
incir prl yi yükseltiyor dikkat yeme.
Denemediğimiz şey kalmıyo :)) tez vakitte güzel haberler alalımOnu temmuz agustosta yemistim bayagi onceydi sonralari sogan yaptim bi sure simdide bal tarcin corekotu...
Insallah cnm benim artk asilama yaptirmam gerekiyo ama bipmiyorum ya biraz daha beklesemmiDenemediğimiz şey kalmıyo :)) tez vakitte güzel haberler alalım
Kaç yaşındasın? Ne kadar zamandır deniyorsun?Insallah cnm benim artk asilama yaptirmam gerekiyo ama bipmiyorum ya biraz daha beklesemmi
20 aydir istioz bi kere kimyasal gebelk oldu baslarda hicbise yoktu 8 aydr cikolata kisti ve yumurtan catlamiyo dilar yas 28 senin sorun ne yas kac. Ne zamandr istionKaç yaşındasın? Ne kadar zamandır deniyorsun?
Ben 32 yaşındayım :) ağustos ayında hamile kaldım ilk denemede hem de ama kalbi durdu küretaj oldum. 1 ay korunduk 6 aydır deniyoruz olmuyor. Herşeye bakıldı prl dışında sorun görünmüyor. Hayırlısı işte böyle :)20 aydir istioz bi kere kimyasal gebelk oldu baslarda hicbise yoktu 8 aydr cikolata kisti ve yumurtan catlamiyo dilar yas 28 senin sorun ne yas kac. Ne zamandr istion
Hayirlisi cnm.Bak hamile kalabiliosn ne guzel...Ben 32 yaşındayım :) ağustos ayında hamile kaldım ilk denemede hem de ama kalbi durdu küretaj oldum. 1 ay korunduk 6 aydır deniyoruz olmuyor. Herşeye bakıldı prl dışında sorun görünmüyor. Hayırlısı işte böyle :)
Evet öyle ama insan olmayınca bu sefer de e daha önce oldu şimdi niye olmuyor diyor :) insanoğlu işte aceleciyiz çok rahat olmak lazım ama hiç yapımda yok :)Hayirlisi cnm.Bak hamile kalabiliosn ne guzel...