canım benim bana ilaç mı verirler sence?O zaman tüp işlemi bi kaç ay iptal olcak demek bu..1 yıldır bekliyordum da üzüldüm yani.incir yükseltebiliyor canım eğer incir yediysen etkisi olur ama üzülme ilaçla hemen düşecek düzeyde seninki...belki de sinir stres etkili olmuştur
yok yok üzülme canım çok yüksek değil doktorun daha ayrıntılı bilgi verecektir ama bence üzülüp iyice dengeni bozma...hallolacak düzeyde çünkü incirden de uzak dur bu aradacanım benim bana ilaç mı verirler sence?O zaman tüp işlemi bi kaç ay iptal olcak demek bu..1 yıldır bekliyordum da üzüldüm yani.
Teşekkür ederim canım incir yemeyi düşünüyordum bende..yememek en iyisi..Allah razı olsunyok yok üzülme canım çok yüksek değil doktorun daha ayrıntılı bilgi verecektir ama bence üzülüp iyice dengeni bozma...hallolacak düzeyde çünkü incirden de uzak dur bu arada
bu arada acıbadem demi başladın canım ogü demi??Teşekkür ederim canım incir yemeyi düşünüyordum bende..yememek en iyisi..Allah razı olsun
yok canım Zeynep kamilde tedavim devam ediyo.rapor aşamasındayım henüz.aralıkta yetiştireyim diye uğraşırken bu hormonun yüksek olduğunu farkettim.tırstım da açıkçası.sendemi tedavi görüyorsun_bu arada acıbadem demi başladın canım ogü demi??
Arkadaşlar ben dün kan tahlili yaptırdım prolaktin değerim 31,38 çıktı.normal değerler arası 5,18/26,53 olması gerekir diyor.Daha doktora göstermedim ama Nisan ayı ölçümlerimde 12 çıkan değer nasıl bu kadar yükselmiş? Bu durumu yaşayan var mı?Tam Aralıkta tüp bebek yaptırıcaktım onun hazırlığı için yapılan bu tetkikler böyle çıktı.Sizce ne olur?
canım yaa tam 1 yıl bekledim..öyle böyle derken aralığa karar kıldık ama Rabbimin işi..ilaç verirse tüp yine iptal olacak..Beklemekten yoruldum artık...sanada geçmiş olsun.canım benim üzülme senle aynı durumdayım tüpe başvuracaktım bu ay bi tahlil yaptırıyım öyle gidiyim boşa gitmemiş olurum büyük şehirlere dedim, prolaktin 92.11 çıktı dostinex diye bi ilaç yazdı dr önümüzdeki ay adetin 3.günü tekrar yapılacak tahlil, bence 1 ay ilaç kullanırsın sen çünkü o kadar yüksek değil
canım yaa tam 1 yıl bekledim..öyle böyle derken aralığa karar kıldık ama Rabbimin işi..ilaç verirse tüp yine iptal olacak..Beklemekten yoruldum artık...sanada geçmiş olsun.
Amin canım benim..İnsanın ister istemez canı sıkılıyor.ben 7 yıldır bekliyorum prolaktinim düzensiz ilaç kullanınca düşüyor, bırakınca tekrar yükseliyor, geçen ay aşılama yaptırdım, doktorum hiç tahlil yaptırmadı tabi tutmadı bukadar prolaktinle tüp tutmazken aşılama nasıl tutsun, dünya kadar para gittiğinemi yanıyım vakit kaybettiğimemi yanıyım, Allah yardımcımız olsun
Amin canım benim..İnsanın ister istemez canı sıkılıyor.
haklısın arkadaşım...Rabbim duy sesimizi...sıkılmazmı en iyi ben bilirim ama kaderin önüne geçilmiyor
haklısın arkadaşım...Rabbim duy sesimizi...