prolaktin hormonu

Arkadaşlar...
Prolaktin başlığına yazdım ki çabuk görün diye
elimde 2 açılmamış birde yarım şişe dostinex var
eğer kullanan varsa bana mesaj atsın sevabıma göndereyim
gerçekten ihtiyacı olan yazsın lütfen
allah şifa versin hepinizee

benim prolaktinim hormonumda yuksek çıktı...PRL 80 idi..önce dopergin kullandım ...prolaktin düştü..hamile kaldım ancak iki aylıkken bebeğin kalbi durdu ve öldü....bu kaybın ardından tekrar prılaktinim 80 e çıktı..bir ay boyunca dostinex kullandım..dr um korunmana gerek yok dedi..üstelik şu an 2.2 ye kadar düştü...dozu düşürmeden aynen devam dedi...herhalde dr umun bir bildiği vardır diyorum..onun sözünü dinliyorum..allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin!..

Bir de bu testleri yaptırmak için adet döneminde mi olmam gerekiyor? Lütfen cevap verin kızlar.

bende yaptırdım bu testleri adetin 2. yada 3. günü yaptırabilirsin benim prolaktinim 48 çıktı bunun için dostinex kullanacam ama şimdi değil çünkü ayın 24. de tekrar tahlil yaptıracam ben progesteron tahlili sonra tedavime başlayacam sen niçin yaptırıyosun bu tahlilleri çocuk içinmi

bu hormonla uğraşan arkadaşlar yazsa ne iyi olurr.değeri yüksek çıkmış ama gebe kalan var mı kızlarrr
evet bende yıllardır bu hormonla uğraşıyorum halende kurtulamadım bunun üstüne birde hipofiz bezimdede adenom çıktı inanırmısın değerlerim şu anda 126 ama yüksekliğe rağmen asla korkma çünkü allaha şükür iki evladım var ilkönce anne olamıycakmışım gibi geliyordu umutsuzluğa kapılmayın stres gerçekten çok etkiliyor

iyi akşamlar arkadaşlar bir konuda bana yardımcı olmanızı isticem kafam çok karışık.ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıl doğum kontrol hapıyla korundum. 5 aydır da bebek istediğim için bıraktım.fakat adetlerim düzensizleşti çocuk da olmadı.doktora gittik adetin 3. günü yapmam için testler verdi.prolaktin 46,fsh 6.41,lh 9.88 çıktı. doktorum prolaktinimin yüksek çıktığını ve polikistik over olduğunu söyledi.bana prolaktinim yüksek olduğu için bebeğimin olmadığını söyledi.dostinex verdi haftada 2 tane 1 ay boyunca kullanamam için.bu prolaktinimi düşürecekmiş.1 ay sonra bebek olmazssa serophene ve progestan diye 2 ilaç ismi daha verdi bunlara başla dedi. şimdi ben anlamadım pko ve prolaktin birbiriyle mi alakalı.ya da nasıl bir yol izlemem lazım.bi de bu testleri yine adetimin 3. günü tekrarlamalımıyım.doktor çok ilgisizdi ben de olayın şokunda olduğum için çok soru sormadan çıktım.bazıları dostinexi kullanıp hemen hamile kalmış.peki pko nolcak nasıl bi tedavi izlemeliyim.biraz kafanızı şişirdim ama çok stresliyim. bi de eşim asker olduğu için 1 ay sonra tayinciyiz.bulunduğum yerde de bi dokto bulur giderim ama yarım kalır o yüzden yeni tayin yerimizde adam akkılı bi yol izlerim diye düşündüm.ama bu arada da stersten çatlicam lütfen bana biraz olsun bilgi verirmisiniz.

merhaba özlem benim de 3 yıl önce prolaktinim 176 idi dostinex kullandım 2 yıl ve prolaktinim düştü benim beyin emarımdada adenom çıktı. ve prolaktinim 20 li rakamlara düşünce 2 yıldır göremediğim adetimi görmeye başladım ve hamile kaldım ben 2 yıl boyunca adet görmemiştim şimdi oğlum iki yaşında yine 2 yıldır adet göremiyorum prolaktin 55 olmuş emzirmeyi kestim gene dostinexe başladım 5 tane içtim henüz sütüm tamamen kesildi şimdi adet olmayı bekliyorum. merak etme düşer ve sende bebeğini kucağına alırsın inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba özlem benim de 3 yıl önce prolaktinim 176 idi dostinex kullandım 2 yıl ve prolaktinim düştü benim beyin emarımdada adenom çıktı. ve prolaktinim 20 li rakamlara düşünce 2 yıldır göremediğim adetimi görmeye başladım ve hamile kaldım ben 2 yıl boyunca adet görmemiştim şimdi oğlum iki yaşında yine 2 yıldır adet göremiyorum prolaktin 55 olmuş emzirmeyi kestim gene dostinexe başladım 5 tane içtim henüz sütüm tamamen kesildi şimdi adet olmayı bekliyorum. merak etme düşer ve sende bebeğini kucağına alırsın inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sağol içime su serptin.benim adetlerim çok sıkıntılı değil 15 gün felan geçiyor sadece son zaman 2 ay görmedim doktor ferlutal adet söktürücü verdi hormon testi yapayım diye. prolaktinim de çok yüksek değil değilmi bakıyorum hep çok yüksek olanlar baya tedavi görüyo benimki gibi düşük olanlar dostinexle hemen hamile kalmış.allahım inşallah hayırlısıyla ben de alırım bebişimi kucağıma:49::49:

evet bencede çok yüksek değil çabucak düşer hamile kalırsın Allah'ın izniyle moral ve sabır tek gereken ilaçlarıda düzenli kullandınmı amacına ulaşacaksın inşallah...

iyi akşamlar arkadaşlar bir konuda bana yardımcı olmanızı isticem kafam çok karışık.ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıl doğum kontrol hapıyla korundum. 5 aydır da bebek istediğim için bıraktım.fakat adetlerim düzensizleşti çocuk da olmadı.doktora gittik adetin 3. günü yapmam için testler verdi.prolaktin 46,fsh 6.41,lh 9.88 çıktı. doktorum prolaktinimin yüksek çıktığını ve polikistik over olduğunu söyledi.bana prolaktinim yüksek olduğu için bebeğimin olmadığını söyledi.dostinex verdi haftada 2 tane 1 ay boyunca kullanamam için.bu prolaktinimi düşürecekmiş.1 ay sonra bebek olmazssa serophene ve progestan diye 2 ilaç ismi daha verdi bunlara başla dedi. şimdi ben anlamadım pko ve prolaktin birbiriyle mi alakalı.ya da nasıl bir yol izlemem lazım.bi de bu testleri yine adetimin 3. günü tekrarlamalımıyım.doktor çok ilgisizdi ben de olayın şokunda olduğum için çok soru sormadan çıktım.bazıları dostinexi kullanıp hemen hamile kalmış.peki pko nolcak nasıl bi tedavi izlemeliyim.biraz kafanızı şişirdim ama çok stresliyim. bi de eşim asker olduğu için 1 ay sonra tayinciyiz.bulunduğum yerde de bi dokto bulur giderim ama yarım kalır o yüzden yeni tayin yerimizde adam akkılı bi yol izlerim diye düşündüm.ama bu arada da stersten çatlicam lütfen bana biraz olsun bilgi verirmisiniz.
prolaktinin normele geldiğinde zaten hamile kalırsın bence korkma ilacını düzenli kullan birde ben bu testlerimi hiç adetimin 3. gününde yaptırmadın sadece sabah aç olmak ve birkaç gün eşinlede beraber olmayacaksın bence bu yüzden hamile kalmamışsındır herşey gönlünce olsun

merhaba adenom hakında biraz bilgi verebilirmisin tedavinde nasıl bir yol izliyorsun birde ben daha önceleri hep dostinex kullanıyordum ama artık norprolac adlı ilacı kullanıyorum bana bu daha etkili oldu 3. haftamda adet görmeye başladım birde hamilelikte adenomun nasıl bir etkisi var bilgin varmı

Back