prolaktin hormonu

Benim prolaktin cok yuksek cikti bu olay dan once dis gebelik yasamistim ama prolaktin yuksek olunca hic olmaz dedi artik indirmayi kadar ..Cok korktum artik hem bebegim kaybettim(dis)hem doktor olmaz diyordu bana dostinex verildi uc ay kullandim sonra bana klomifine verdi cok istiyordik tuncu 2 ay sonrasinda Oglumla hamile kaldim o simdi 3 yasinda ve sorunsiz 2inci yaptik dunya geldik 4 aylik saten 1 saglikli dogum den sonra duzeliyor demisti.

ya bu prolaktin illaki düzensizlik yapıyor mu ben de yok da!
arkadaşlar siteye yeni katıldım ve ınanın kimseyle konuşmadıgım cogu seyi ogrendim.ya benım de prolaktinim 72 cıktı.dostınex kullanıyorum.ancak benım adetim çok düzenli 26 günü aşmaz.doktor yumurtlamam içinde çok güzel dyor.5 ay önce de gitmiştim herşey normal olunca hormon testi bile yapılmadı.doktorumda çok şaşkın.içinizde böyle olan var mı.bıre hayıt suyu ne acaba nerden alınıyor?

aynı durumdayız bende ergenlikte 1 tane bile sivilce çıkarmadım ama prolaktinle ilgiliyse ilaçkullandım neden hala cildim düzelmedi..ben kist sivilce yapıyor sanıyordum ee kistlerimde eridi gitti:26:
ee ozaman hala neden cildim düzelmiyor:2: bu doktorlarda iş yok ben kaç doktora gittim
ibrahim tatlısesi düzelttiler benim cildimi düzeltemediler

evt katılıyorum doktorlarda iş yok! artık onlara hiç güvenim kalmadı sanırım en iyisi kendi kendinin doktoru olmak nasılsa internet gibigüzel bir hazine de var elimizde.

belki onunla ilgili değildir herkeste sivilce yapmıyor sonuçta.benim de cildim düzelmiyor geçtiler ama tam olarak hayatımdan çıkmadı bu sorun pütürler elime geliyor sinir oluyorum.ayrıyeten dikakt etmezsem temizliğine falan çoğalıyorlar çıkıyorlar tek tük de olsa bir de çok zaman alıyor iyileşmesi.yani ergenlikte mis gibi dupduru bir cildim varken ergenlik sonrası sivilce beni iyice yamulttu hayatım boyunca bunlarla uğraşmak zorunda kalıcam galiba bende kist falan da yoktu kadın doğum uzmanına da göründüm

inan kaç doktora gitmedim tamam allah başka dert vermesin ne hastalıklar var ama insanın kendine özgüvenini bozuyor neden diyorum neden benim cildim düzelmiyor eski halim aklıma geliyor böyleyken böyle oldum diyorum allah başka dert vermesinde iş görsellik olunca bide direk yüz aslında ben abartıyomuşum biraz çevremdekiler öyle abarttığın kadar bişey yok diyolar ama çeken bilir işte
haftaya yine başka bi cilt doktoruna gidicem umarım düzelir artık

ya ben o çevredekilerin sözlerine bi anlam veremiyom zaten.senin yüzünde bişey yok ki derler yüzlerinde çıkan en ufak 2 sivilce vs. için ah vah ederler senin kilon yokki normalsin derler kendisi gayet de fit olduğu halde kilo aldım deyip rejime girerler hiç anlamıyorum hiççççç

bence de sivilceler öyle bi yamultuyoki insanı.doğru çaresiz dert vermesin allah ama çeken bilir insanı hem maddi hem manevi zora sokan bişi sonra izler falan insanın yüzünden ömür boyu hiç silinmiyo çaresi yok uğraş dur sıradan bi dert yada hastalık hiç değil bana göre.ergenlikte yaşanıp bitse neyse.ben de çok doktora gittim ama birşey dikkatimi çekiyor ellerine eldiven geçirip dahi bakmıyorlar yüzüne yani şöyle bi parmaklarıyla yoklasa yüzümü yada dikkatli baksa görecek ama benim yüzümde sivilce hiç yok bile nerdeyse tertemiz çıkıyorum karşısına ona rağmen uzaktan bakıyor.

Aynen canım inan kaç değişik doktora gittim soru bile sormuyolar bakıp gönderiyolar..ahh ahh ne diyeyim bunada şükür yinede

hanne ben bu sabah doktora gittim sabah akşam yüz temizleme jeliyle yıkıycakmışım yıllardır yaptığım şey zaten demesede olurdu benzamiyn merhem tetradox hap onuda daha önce kullanmıştım faydası olmadı ama birde gündüzler için losyon verdi.. cipsi çikolatayı çok baharatlıyı azalt dedi
başka bi doktorda istediğini yiyebilirsin sadece birakolafanta gazoz asitli içecekler yasak demişti
bakalım inş.bu ilaçlar son olur

ilk sivilce kremim benzamycindi kaç kutu kullandım tertemiz yaptı cildimi ama sonra bırakınca daha beter olmuştu :2: kullan bakalım cnm inş iyi gelecek sen roaccutane kullandın mı sivilcen fazlaysa tavsiye ederim galiba ben roaccutane tedavisini yarım bırakmışım hala uğraştırıyo ben de mi antibiyotik yazdırsam ya geçmiş olsun

yok canım çok istikrarlıyım kesinlikle ruancutane kullanmıycam doktorlar dedi şimdiye kadar kullansam 50 kere düzelmiştim ama iç organlarıma zarar veremem bakalım bende başlıyorum bu akşam faydası olursa haberleşiriz seninlede

evt yan etkileri fazla ama bunlar geçici zaten antibiyotik de çok masum değil bağışıklık sistemini zayıflatıyor saç dökülmesine dişlerin çürümesine neden oluyo

slmmmm kıslarrrrrr benımdee prolaktın hormonumm yuksek çıkmışş normalde 18 olması gerekırken benımki 22 çıkmışşşş doktorun tutumuu kotuyduuu hormonlarındaa ii durumdaa deil dedii moralim çok bozulduuuuu

bu aradaa dostinex verdi gun kulanıcam pazartesi perşembeeee bakalım sonuç ne olacakkkkk düşermii sizceeeee :26::26::26:

Son düzenleme:

Doktor abartmış benim 30 küsurdu yanlış hatılamıyorsam
adet olmuyordum doktorum zaman zaman böyle durumlar olabilir dedi
ilaç verdi ağır bir ilaç olduğunu söyledi ilaç bitince tekrar test yapıldı
gerçi testten evvel adet olmuştum düşmüş yani aradan yaklaşık 6 ay geçti bir daha da yükselmedi
üzülme stres en büyük etmenmiş,bana tek sorduğu başka bir sıkıntın yok vücudunda galiba ağır bir stres altındasın dedi,aslında değildim bilemiyorum genel olarak gergin biriyim :)
o yüzden kafana takma sakin ol..

saolll cnmmm ALLAH razıı olsunn geri kalan butun hormonlarım düzgün çıkmasınaa ragmen hepsini bır tutuyyooo hormonlarındaa iyi deil diyoo ve hmn ilaca başvurduu ama şoyle düşünüyorumm ben bebek ıstıyorummm ondan düşürmek istemiştirr belkiii benım stresımm buyukk malumm bebek istmek ve onun inatla gelmemesiii

bana da bu soruyu sordu gebe kalmak istiyorsun da kalamıyor musun dedi?
prolaktin hormonu göğüslere süt gelmesini sağlayan hormon.
vücut sanki gebeymişsin gibi bu hormonu yükseltiyormuş.halbuki gebe kalmak istiyorsun yani beyin istiyor diye vücutta tepkime yapıyor.
Allah'ın işi işte.. düşün hormonlarımızı bile biz yönetiyoruz aslında.
senin yapacağın tek şey ilacı kullanmak ve mutlu olmaya çalışmak
Allah senden de razı olsun,gelsin bebişler en kısa zamanda inşallah

inşallahhhhhhhhhh RABBİM en kısa zamandaaaaaa istiyen herkesee nasip etsinnnnnnnn

arkadaşlar prolaktinim 72 cıktı bır ay once 1 aydr dostinex kullanıyordum bugun 2 3 haftalık gebe olduğumu ogrendim.Allah hepınıze bu mutluluğu yaşatsın inş.yalnızca tevekkül....

kızlar bazı hormon testleri yaptırmam gerekiyor. Fsh, prolaktin,lh değerlerine baktıracağım. bu hormonlar ne anlama geliyor? açıklar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…