Prolaktin hormonu

Benim prolaktin 20.73 normal mi
Endokrin veya kadin dogum hekimi degilim ama bence normal degerler icinde buna ilaç verilmez ama stres yapmayin cunku bu prolaktin stresle artiyor. Yani soyle de birsey var insanlar 40 la hamile kaliyor ama iciniz rahat etmezse tekrar baktirin gidisati ogrenmis olursunuz.

Stres çok doktorlar baktı bisi demedi o değerle alakalı yani iyi yada kotu demediler ama e nabız da referans dışı yaziyorda aklıma takldi

Stres çok doktorlar baktı bisi demedi o değerle alakalı yani iyi yada kotu demediler ama e nabız da referans dışı yaziyorda aklıma takldi
20 ye ilaç vermiyorlar ama gidişati ogrenmek icin tekrar baktirabilirsiniz çünkü stres prolaktini cok etkiliyor. Yani 30 ken ertesi gun 50lere cikabilir. Beslenmenize bağlı prolaktin yuksekligi olabilir cunku cok arada. Bence prolaktin hormonunu arttiran seylerden uzak durun bir de saracoglunun hormon duzenleyici bitki kürü var, nelerde kullanilir nelerde kullanilmaz bir bakmanizi tavsiye ederim.

Tamam teşekkürler

Merhabalar prolaktin ölçümü için reglin 3. Günü civarı öneriliyor, benim 3. Gün olcturdugum ay 22, 6. Gün olcturdugum ay 35 çıktı, yani prolaktin adet döneminden itibaren artış trendine giriyor, hatta hastalık dönemine yakın olcturmustum ilk defa o zaman 64 çıkmısti, yani prolaktinimin yüksek olup olmadığı yorumu 3. Gün test sonucuna göre mi yapilir, daha sonra benimki gibi yükselmesi hamileliğe engel mi, prolaktini normal seviyedeki kişilerde de hastalığın yaklaştığı günlerde bu kadar artış oluyor mu acaba, dostinex kullanmalı mıyım ben de bilgisi olan var mı arkadaslar

Herkese merhaba. Hormon değerlerim
estradiol 24.12
fsh 6.48
lh 5.01
prolaktin 79.01
şeklinde çıktı. bu şekilde hormon sonuçları çıkanlar bilgilendirebilir mi? doktora çarşamba günü gideceğim ama tedirgin oldum, bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim. prolaktin yüksek olduğu için tekrar test ister mi doktor? polikistikten şüpheleniyordu aslında ama hormon değerleri polikistik gibi mi?

Merhaba gittiniz mi doktora benimde benzer değerler merak ettim

Merhaba gittiniz mi doktora benimde benzer değerler merak ettim
Merhaba, gittim evet :) 20 yaşımda olduğum için tiroidin yüksek olduğunu söyledi. Tiroit hormonu benim yaşımda 2’lerde olmalıymış. Prolaktin yüksekmiş bu nedenle ilaç kullanmaya başladım dostinex. 1 ay sonra tekrar kontrole gitmem gerekiyor fakat virüs sebebiyle gider miyim henüz emin değilim :) İnşallah sizin bir şeyiniz yoktur <3

Merhaba benimde aynı şekilde oldu ikinci bir test istedi prolaktin için onun sonucunu bugün aldım yükselmiş 46 çöktü ilaç verdi bugün başlayacağım . Valla bu süreçte hamilelik planlarımı ertelemek gibi bir fikrim var olası bir sıkıntılı hamilelik için hastahanelere gitmek bile zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…