Prolaktin hormonu

2PrensesAnnesi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.415
496
123
Arkadaşlar prolaktin yüksekliği olan arkadaşlar ya da bilen arkadaşlar
Prolaktin ne kadar sürede düşüyor. Örnek: 30 prolaktinim ne kadar sürede düşer ilaçla kullanıp bilginiz var mı ?

Gerçekten mi.
Benim 30 prolaktin doktor çok yüksek değil dedi şubatta gel de bakıcak ilaç yazacak düşer inşaAllah ya

Benim de 30 flndi parlodel verdi 2,5 mg kullnym sabah akşam yarim çocuk için dedi de anlamadım bende niçin verdiğini adet geciktirici de vermiş günde 3 kere bitsin gel dedi

Prolaktin ne kadar sürede düşüyor. Örnek: 30 prolaktinim ne kadar sürede düşer ilaçla kullanıp bilginiz var mı ?
Zor düşüyor canım ben 1 senede düzene soktum dostinex kullandım ayrıca strese bağlı bir hormon sakin yaşamak gerekiyor hep

Merhaba 30 cok yuksek bir deger degil. 15 gunde 1 ayda duser. Hic stres yapmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 150 çıktı prolaktin mr bile çekildim temiz çıktı ve dostinex kulandim ilk hafta yarımşar 2 gün ikinci hafta her gün 1 adet (yalnız bu süreçte göz kapaklarimi istemsiZce acamiyordum kısık bakıyordum etrafa beni etkiledi ilaç) bitince 32 çıktı prolaktin doktor tamam düştü dedi ama referans aralığı yine yüksek aslinda düzensizlik devam ederse tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…