- 30 Ekim 2016
- 1.415
- 496
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Bir hafta daArkadaşlar prolaktin yüksekliği olan arkadaşlar ya da bilen arkadaşlar
Prolaktin ne kadar sürede düşüyor. Örnek: 30 prolaktinim ne kadar sürede düşer ilaçla kullanıp bilginiz var mı ?
Düşer cnm benim habire çıkıyordu çok kullandım 1 ayda düşüyorduBenimki 30 inşallah 1 ayda düşer gebelik düşünüyoruz 7 aydır bakalım nasip ne zaman olur
parlodel de prolaktin için prolaktin yüksekliği gebeliğe engel çünkü düşmesi gerekiyorBenim de 30 flndi parlodel verdi 2,5 mg kullnym sabah akşam yarim çocuk için dedi de anlamadım bende niçin verdiğini adet geciktirici de vermiş günde 3 kere bitsin gel dedi
Zor düşüyor canım ben 1 senede düzene soktum dostinex kullandım ayrıca strese bağlı bir hormon sakin yaşamak gerekiyor hepArkadaşlar prolaktin yüksekliği olan arkadaşlar ya da bilen arkadaşlar
Prolaktin ne kadar sürede düşüyor. Örnek: 30 prolaktinim ne kadar sürede düşer ilaçla kullanıp bilginiz var mı ?
Zor düşüyor canım ben 1 senede düzene soktum dostinex kullandım ayrıca strese bağlı bir hormon sakin yaşamak gerekiyor hep
[/QUOT ilaçla 1 ayda düşüyo cnm korkma ben pkolu oldgm icin 50 bile ciktigi oldu doktinex veriyordu dktor 1 ayda 5 e dusuyordu
Gösteremedim ya geç çıkmış sonuçlar. Stres beni bence etkiliyor. Göstereyim inşallah hap verir de çabuk düşer.Cnm 18 yüksek değil 25 üzeri için hap veriliyor doktor solemedimi gosterdinmi testini
18 hap vermez cnm normal zaten stres yapma bebekmi istiyorsunGösteremedim ya geç çıkmış sonuçlar. Stres beni bence etkiliyor. Göstereyim inşallah hap verir de çabuk düşer.
18 hap vermez cnm normal zaten stres yapma bebekmi istiyorsun
Olur cnm stres yapma bi sorun yoksa neden olmasınki
Merhaba 30 cok yuksek bir deger degil. 15 gunde 1 ayda duser. Hic stres yapmayin.Arkadaşlar prolaktin yüksekliği olan arkadaşlar ya da bilen arkadaşlar
Benim prolaktin 20.73 normal miMerhaba 30 cok yuksek bir deger degil. 15 gunde 1 ayda duser. Hic stres yapmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?