prolaktin hormonu yüksekliği

hmkh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
189
125
103
kızlar merhaba dün doktora gittim ve hormon testlerimi yaptırdım.bütün herşey normal fakat prolaktin hormonu 24.5 cıktı normalde 25 olması gerekiyormus.doktor üst sınırda dedi fakat ilaç vermeyeceğim stresle alakalı dedi kızlar kendimi toparlamalıyım desteğe ihtiyacım var bana biraz moral verin nolur internette okuduğum kadarıyla bu hormonun yükselmesi hamile kalmayı etkiliyormus .hatta hamile kalanlar kadınlarda yüksekmiş çünkü süt üretimini sağlayan bir hormon olduğu için adeta vucuda hamile kalma diyormus doğrumu kızlar....bu durumdan kurtulmak ve bebeğime kavuşmak istiyorum.gerçekten mutlu olmak istiyorum..

benimde 23.53 cıktı gayaet ii dedi dr ilaç vermedi stres kesinlikle tetikliyo canım

benimde 23.53 cıktı gayaet ii dedi dr ilaç vermedi stres kesinlikle tetikliyo canım
4 ya öncesine kadar bir işte çalışıyordum her gün sinir krizi geçirerek geliyordum okadar nefret etmiştim çok şükür ordan kurtuldum sonra kayın valide kayınpeder söylediklerini kafama takmaya başladım e bebekte olmayınca dahada üzülmeye kendi kendimi yemeye basladım sonra kuzenim hamile kaldı ve benim bebeğimin olmadığını bile bile benim yanımda sanki beni kötü hissettirmek için yapılan hareketler.beni bunalıma itti aslında çok sabırlı çok dingin bir insanımdır kıskanma veya bende olmayana fesatlanma huyum hiç olmadı ama şu aşamada akrabalarımın hiç anlayışlı insanlar olmadığını anladım.bu kızın bebeği olmuyor şu bebek konusunu açmayalım diyen bir allah kulu olmadı.çünkü ne kadar hassas bir dönemde olduğumu hepsi görüyordu ama bu kimsenin umrunda değildi.çok kızgınım çok.çalışmamak ta çok bozdu piskolojimi ne bileyim işte eskisi gibi biri değilim artık kimseyi görmek istemiyorum.ama artık silkelenip bu durumdan kurtulmak istiyorum çok şükür kadınlık hormonlarım düzgün.çok az iltihabım varmış şu streside üstümden atabilrsem hem hayatım düzene girer hemde küçük yavrum annesine gelir...inşallah inşallah..

inşallah canım sana tavsiyem uğur koşarın kitaplarını al oku ben 2 kitabını okudum 3. yü okuyorum kesinlikle tavsiye ederim kafan dağışacak

Slm kizlar. ben bu ay 27sinde hasta olacaktım ama 5 gun önce oldum. Ayrıca benden 1 hafta kan gelirdi her zaman bu sefer yalnızca 3 gün geldi. Yaklaşık 1 ay önce dostinex ilaç tedavisine başladım prolaktin seviyem 36.4tü. Salı ve perşembe günleri kullanıyordum, sabah ilacın yarısını akşam diğer yarısını iciyordum. Şimdi benim kafamı karıştıran benden neden 3 gün kan gelmiş olabilir. acaba hamile olabilirmiyim.

Ben yaklasik 2 senedir ugrasiyorum ama sadece prolaktile değil.en son 89 a kadar cikti.simdi dostinex kullanıyorum.ayrıca pko ve çikolata kistim de var.2 hafta önce hsg çekilince rahimde perdelenme olduğunu ogendim ve apar topar histeroskopi oldum.esimdede morfoloji sorunu var.Ama benim hala umudum var çünkü tüm bunların içinde bir kez hamile kaldim ve 7 haftalık düşük yaptim.rahimdeki sekil bozukluğunu bilmediğimiz için bebeğimi kaybettik.kalp atisi dahi vardi.kisacasi herşey üzerinize gelse bile siz bigun anne olacaginizi hep hayal edin.Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz...

merhaba kızlar,
benimde prolaktinim 21,57 çıktı üst sınır 29,9.. doktorum ilaç falan vermedi.. strese bağlılığı doğru olabilir ayrıca benim gögsüm de kist gibi elime kitle geliyordu ultrasonda falan bakıldı ama kötü huylu değil dedi doktor bebek düşünmeye başla emzir geçer dedi yani bu da prolaktinin yüksekliğinden mi diye düşünüyorum şimdi :-(

Merhaba bendede proloktin yüksek çıkmıştı geçen sene ne kadar çıktı hatırlamıyorum ama ilaç kullandim daha sonra kntrole gitmemistim bu kadar önemli olduğunu bilmiyrdum çünkü. Bizde bebek tedavisine basladik ilk testte 28.51 çıktı dr sinirda demişti bişey vermedi ilac falan aşılamadan önce verdiğim testte 31.83 çıktı yüksek dedi ama tedaviye başladik diye bişey vermedi aşılama yapildi malesef tutmadi eşimde ileri hareketli sperm sayisi az neyse. yüksek olduğunu öğrenince tedavi oluyun diye endokrin bölümüne muayene oldum ordada 21.82 çıktı normal dedi dr bu sefer şekerim yüksek çıktı şimdide şeker için dr a gidiyorum şeker yüklemesi yapilacak ben hic bişey anlamadim acaba kaça kadar olunca bebek olmasina engel

25 üstü olmamasi gerekiyor yanlis bilmiosam benim 45 di ilk ay dostinex kullandim 0 oldu sonraki iki ay 15 de kaldim doktor sabitlendigini soledi ins hep sabit kalir allah sifa versin

25 üstü olmamasi gerekiyor yanlis bilmiosam benim 45 di ilk ay dostinex kullandim 0 oldu sonraki iki ay 15 de kaldim doktor sabitlendigini soledi ins hep sabit kalir allah sifa versin

merhaba bu konuda bana önerebileceğiniz bir şey var mı benim troid 6,24 t4 1.06 prolaktin 39.7 çıktı rahim içinde polip vardı doktorum ameliyattan sonra konuşuruz dedi ilaç tedavisiyle düzelir çokta yüksek değil dedi geçen gün nette gördüm troidi 2 nin üzerinde olan hamile kalamaz diye yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…