- 31 Mart 2023
- 201
- 33
- 27
- Konu Sahibi Derya12344
Merhaba benim bir derdim var ne kimseyle konuşabiliyorum ne de bunu kendi içimde ulaşabiliyorum bir senedir hamile kalmaya çalışıyorum Bir sene önce doktora gittiğimde prolaktin hormonunun yüksek olduğunu ve yumurtalık tembelliğinin olduğunu söyleyip dostinex adı verilen ilacı verdi gelmene gerek yok Bir daha dedi ve yolladı. Yakın zamanda doktora gittiğimde prolaktin hormonum yine yüksek çıktı ve yumurta tembelliğinden ötürü olabileceğini söyledi değerim 66'ydı. 15 gün sonra tekrar gel tekrar kan ver dedi ilaç da vermedi yolladı 15 gün sonra gittiğimde derim 33 80'di. Bu sefer ısrar ettim ve tekrardan dostinex verdi Bir ay sonra yine gel dedi ve doktora gittiğimde değerimin ilaç kullanmama rağmen 33 40'a düştüğünü gördüm başka çözüm yok mu dediğimde başka bir seçenek sunmuyor inofolic adı verilen vitamini almamı istedi günde 2 kere faydası olacak mı bilmiyorum yaşım 25 yaşıtlarımın bebekleri oldu 2 aydır evdeyim herkes benden bebek müjdesi bekliyor ve olmuyor eşimle de sürekli konuşamıyorum