- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
- Konu Sahibi hayaletcasper
-
slm canım bu prolaktin hormonu adetin 3.günümü baktırılıyor
evet tatlım adetın 3 gunu kanla bakılıyor
kıslarrrr 4 haftalık hamileyim.Allah ın izniyle inşallah :).dostinex in sayesinde prolaktin düştü ve ben hamile kaldım.allah ım inşallah sonunu gösterir.Tüm hamile kalmak isteyenlere de Allah ım tez zamanda nasip etsin inşallah.Kıslar Nisan ın ilk haftası doktor kontrolüm var.dularınızı eksik etmeyin nolur.hepinizi çok öpüyorum.sormak isedğiniz bişey olursa sorun.ara ara girip bakıyorum.:))
tatlım yeniden tebrik ederim seni Allahım inş hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder cnm kendinize çok ii bakın Allahım bana ve benim gibi isteyen herkese nasip ettin
AMİNNNN İNŞALLAH HAYATIM.ALLAH IN İZNİYLE HERŞEY YOLUNA GİRİCEK.tatlım incir ve havuç yeme olurmu.prolaktini yükseltiyo.doktorda ilaç verirse sende Allah ın izniyle hormon düştükten sonra hamişsinnn ben inanıyorum canım.umudumuzu kaybetmek yokkkkk.
cnm doktor sonucu normal dedi ama aklıma bişey takıldı. bu prolaktin hormanına adetin 3. günümü bakılıyo?
evet tatlım.genelde tüm hormonlar adetin 3.günü ölçülüyor değerleri.çıkan sonuç neydi canım yazarmısın?
cnm ben adtin son günündydim o gün. sonuç 11.82
evet normalmiş.ilaç vermez sanırım.ama sen dikkat et stres hormonu bu.hiç bişeyi takma kafana.herşey olacağına varıyo.
saol tatlım takmamaya çalışıyorum
ha şöylee canım benim.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin önce.
amin cnm inş. eğer doğruysa bu aralar yumurtlama günlerim onu değerlendirmeye çalışıyorum bende
çalış çalışş sakın ihmal etme.Allah ın izniyle gelicek bebiş ben inanıyorum :))))eşine ceviz fındık ve keçi boynuzu şerbeti içir.sende fındık-ceviz-badem ye.
bu ara bol bol yiyorum eşimede yediriyorum cnm
ilişkiden sonra neler yapabilirim sen neler yaptın ben kalkmayıp yatıyorum sadece
bende aynen öyle yaptım.ilişkiden sonra 5 dakika bacaklarımı yukarı kaldırdım.sonra yarım saat hiç kalmadım yataktan.bide ben bu ay yumurtlama günü ilişki öncesi sıcak su torbası koymuştum karnıma.ilişkiden sonrada sıcak su torbasıyla yattım yarım saat.bilmiyorum etkenliği oldumu olmadı.ama bu ay onu denedim.
teşekkürler cnm . formda okudum sütün buharında oturmakta hamileliği kolaylaştırıyomuş oturanlar hamile kalmış. ama bilmediğim için denemek istemiyorum[/QUOT]
ben sıcağı severim.yumurtlama günüde soğuktu sıcak su torbası iyi geldi valla :))ama öyle buhara falan oturmak bana göre değil.ama tabi insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyo.
teşekkürler cnm . formda okudum sütün buharında oturmakta hamileliği kolaylaştırıyomuş oturanlar hamile kalmış. ama bilmediğim için denemek istemiyorum[/QUOT]
ben sıcağı severim.yumurtlama günüde soğuktu sıcak su torbası iyi geldi valla :))ama öyle buhara falan oturmak bana göre değil.ama tabi insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyo.
evet cnm bana göre de deil. dediğin gibi çaresizlik insana herşeyi yaptırabiliyo. mide bulantıların felan varmı sık idrara çıkıyomusun cnm
evet cnm bana göre de deil. dediğin gibi çaresizlik insana herşeyi yaptırabiliyo. mide bulantıların felan varmı sık idrara çıkıyomusun cnm
tatlım o kadar entersan ki.ben ülser geçirdiğim için benim sürekli midem bulanır.yani hamilelik belirtisi olarak mide bulantısını hiç dikkate almadım.şimdide hiç bulanmıyo.daha erken bakalım inşallah bulanmaz :))hamile kaldığımı öğrenmeden öncede sık idrara çıkardım.**haaaaa bu aradaben idrar yollarından iltihap geçirmiştim.antibiyotik falan kulandım.çünkü idrar yollarında iltihap varsada hamile kalman zorlaşıyo.aklında bulunsun dedim**şimdide öyle sık idrara çıkıyorum canım.
tatlım o kadar entersan ki.ben ülser geçirdiğim için benim sürekli midem bulanır.yani hamilelik belirtisi olarak mide bulantısını hiç dikkate almadım.şimdide hiç bulanmıyo.daha erken bakalım inşallah bulanmaz :))hamile kaldığımı öğrenmeden öncede sık idrara çıkardım.**haaaaa bu aradaben idrar yollarından iltihap geçirmiştim.antibiyotik falan kulandım.çünkü idrar yollarında iltihap varsada hamile kalman zorlaşıyo.aklında bulunsun dedim**şimdide öyle sık idrara çıkıyorum canım.
hmm anladım cnm inş bulantın felan olmaz çok zor oluyo çünkü kendimden biliyorum . inş kolay hamilelik dönemin olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?