Prolaktin Hormonu nedeniyle hamile kalamayan arkadaşlar buraya......

selam kıslar,doktordan şimdi geldim.bebeği gördük çok şükür ama çok küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadık.25 Eylülde tekrar gidicem.İnşallah o zaman gümbür gümbür kalp sesini duyarız.Sabretmekten ve dua etmekten başka birşey yapamıyorum.İnşallah herşey güzel olur.hamilelik takvimi yapmıyorum çünkü burdaki hafta ile bebeğin haftası hiç uyumlu değil.doktorun dediğine göre geç döllenme olmuş bebek 5 haftalık gibi dedi...Ben sizler için hep dua ediyorum bacişler ,sizlerden Allah rızası için dualarınızı bekliyorum.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.hem mutluyum hemde bi yanım buruk.Allah ım zor sınavlardan geçirmesin kimseyi.

bendede vardı dostinex ile düşürüp aynı ay içinde rahim filmi çektirdim yumurtlama oldu çatlatma iğnesiyle çatlatıldı şuanda 18 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlere yol gösterir umarım...

merhaba kızlar bende geldım aranıza prolaktin 38.8 doktorum bı dahaki ay tedavı görmem konusunda ısrar etti çunku fazla kilolarım var 3 4 kilo ver öyle bi daha bakalım prolatın yıne yuksekse ilaç tedavısıne başlarız dedi... bu konuda tecrubeli olan arkadaşlardannn yardım öneri umut herşey paylaşırsanız sevınırımmm...:))

aaa kız sen de mı prolaktın magduru oldun?uzulme canım tedavısı cok kolay oldu bnm sanırım stresstendı.hemen 0 a dustu ve hemen hamıle kaldım sukur ılacı kullanırkenıns bır sorun olmazda bebısımı alırım kucagıma ben de.dostınex verıyor doktor ve bu ılac cok guclu hemen dusuruyor.hem yumurtlamana da yardımcı oluyormus bu ılac.hayırlısı canım ıns hakkında ama prolaktınden hıc korkma.bnm 45tı.

canımcım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahımm.... evet bende prolaktın maduru oldummm ama doktorum hemen ilaç tedavısıne başlamak istemedi diğer tahlillerim temiz çıktııı..bakalımm bı dahakı aya bakacak tekrr yıne normal değilse ilaç yacakkk bunun yanında foilbilo da verdi bana hayırlısı...:))

benım de her sey temızdı canım tek prolaktındı sorun,sukur atlattık allahın ıznı ıle.ıns allahım sana da nasıp eder.bana da folbıol vermıstı bebe aspırını ıle,sımdı sadece folbıole devam et dedı.bakalım 1 ekımde ıns duymaya gıdecegız bebısımı

ay cnm çok sevındım inş bebişin kalp atışlarını duyup hayat bulursunnn:)))) bana bebe asprini vermedi sanırım kanı sulandırmak için kullanılıyooo bebe aspirini ama benım kanda normal olması gereken ki gibi çıktı zaten doktorum ilk vucuttakı kan sevıyemle başladı tahlilimi anlatmaya hayırlısı olsunnn .. bol bol yuksek potasyumlu besinlerle beslenecemm bu ay bakalım ne olur:=))))

amıın canıııımben kımyasal gebelık gecırmıstım canım mayısta ya o yuzden vermıstı tutunmasını kolaylastırsın dıye.ıns bu kez sıkı sıkı tutunmustur bebısımkan sevıyelerım cok ıyı cıktı benımde.ıns canım sen de hayırlı haberlerle gelırsın ıns ıns

inşş canım doktora danışmak hayat verdi bana belirsizliklerle yaşıyodum acaba başka bışeyım mı var dıye tanısı konduya neden bebişimin henuz gelmedığını bılıyorummm onun için tedavımden sonra emınım kı bebeğim gelecek bana...

evet canım kesınlkle doktora gtmek onemlı,bn 2 ay gtmedım hamıle kalamayınca ogrendım prolaktını,hemen o ay kalmıstım ama gttı.bu zaman hayırlıymıs demekkı allahım bu ay nasıp ettı.bol bol dua canım cok onemlı gercekten.benı de unutma duanda amabn hepınıze dua edıyorum

mrb canm bende yeniyim aranızda ben evleneli 1 seneyi geçti korunmuyordum hiç bir şekilde..daha erken diye de pek takmıyorduk artık kafama takıldı 3 ay önce doktora gittim ve pro. yüksek çıktı daha önce bu nedir bilmezdim..tabiki korktum ama daha sonra 3 kadından 2 sinde bunun oldugunu öğrendim ilerlemediği sürece tedavisi mümkün ama benim size sölemek istediğim bu yorumlarda hemen hemen bayanların çoğu bir iki ilaçtan bahsediyor..farklı yok yani ama bana ilk gittiğim doktor climen die bişe verdi bu konuyla ilgili yazılarda hiç görmedim adını :S ....ikinci doktorda baktı biraz düşmüş ilacı bırak dedi..eşimin atanması durumu yüzünden mahrumiyet bölgesinde yaşıoruz ne hastane ne düzgün doktor yok üzerine düşemiyorum bu yüzden doktorlarınızın tavsiyelerini,bu hormonla ilgili bilgilerinizi falan(neden çıkıo,neler yapmak neler yapmamak gerek vs..) paylaşırsanız biraz olsun bilgilenirim diye düşünüyorum..birde ilaç yerine hayıt otu tohumu çayı içiyorum..ufak bi not daha olmam gereken kilomdan çok yüksek şuan kilom acaba kilo etkiliomu bu hormonu ???

Cnm yüz üstü yatmamak gerekiyo eşinin cok fazla gögüs uclarına dokunmamasi gerekiyo dar sutyen ve stres olmamasi gerekio bunlara uyunca ilacsiz bile düşüyo

ve ben kiloluyum ve kilodan da olabileceğinii soyledi doktorumm adet duzensizliğide yapıyo benım bu ay parça parça kesik kesik adetim gelioo bazı kadınlarda goğuslerden sut gelebilioo... stress çok etkilio zaten bu hormonun bı diğer adıda stress hormonu....

bebe aspirinini ne için vermişti doktor

Aynen oyle hipofiz bezesi insan yönetimiyle calisiyo stres cok etkilio

Merhaba kızlar,sizlere iyi haberlerle gelmek isterdim ama olmadı.bebeğim yine gelişemedi ve haftaya alınacak.Yine kısmet olmadı.o kadar üzgünümki duygularım karmakarışık.Ama isyan etmiyorum yinede.Demekki hayırsızmış sağlıksızmış olmadı.Allah m eşime ve bana sağlık versin.bebekde vakti zamanı gelince gelir.Artık foruma giremiycem.ara ara mesajlarıma bakıcam...hem bu ay sonu işten çıkıyorum evimde bilgisayarım yok hemde biraz kafamı toparlamak istiyorum.ara sıra kayınvalideme gidersem oradan sizlere merhaba derim.Allah ım tüm hamile arkadaşlarımın hamileliğini sağ salim devam ettirsin ,bebişlerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin.bebek isteyen arkadaşlarıma da sağlıklı ve hayırlı hamilelikler ve bebişler diliyorum.Burada çok güzel zaman geçirdik.hep beraber ağladık,üzüldük.hep beraber sevinçlerimizi paylaştık mutlu olduk.Hepimiz birbirimiz tanımadan çok sevdik,dualar ettik birbirimiz için.yardım ettik sorunlarımız için.destek olduk.Ben her birinizi görmeden sevdim.herbiriniz için dua ettim gönülden.sizlerde eminim benim için aynı şeyleri yaptınız.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Sizleri çok seviyorum ve unutmayacağım....SEVGİLERİMLE

canım çok geçmiş olsun üzme kendini . inşallah tekrar hamile kalırsın . canım dostinex kullanırken hamile kalmamak gerekiyor bana doktorum öyle demişti. ilaç kullanmadan denemelere devam et canım görüşmek üzere....

canım dostınexle hamıle kalmadı arkadasımız bu ay ılac kullanmamıstı yanı.ben de kullandım ve sukur hamıleyım suan. he sonumuz ne olur onu allahımdan baskası bılemez..ben 3 ayrı doktora sordum bır zararı olmaz dedı,yumurtlama kalıtenı artırır bıle dedı.allahım nasıp etsın yeterkı.allahım sevınclerımızı bosa cıkarmasın ıns.bu ılac hakkında soylenenler cok karısık anladıgım kadarı ıle,doktorlar bıle uzlasamamısken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…