Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba herkese bir hafta önce değerlerim 44,9 çıkmıştı bugün kan verdim 21,83 çıktı bu durumda hamile kalınır mi ve bu değerler normal mi ? Lütfen yardımcı olun sınır kaç kabul ediliyor
Merhaba herkese bir hafta önce değerlerim 44,9 çıkmıştı bugün kan verdim 21,83 çıktı bu durumda hamile kalınır mi ve bu değerler normal mi ? Lütfen yardımcı olun sınır kaç kabul ediliyor
Canım merhaba benim 68. 3 civarındaydı geçen gün test verdim 14e düşmüş. Tamamen stres kaynaklı bir hormon ve sürekli farklı değerler çıkabilir. Kafana takma bu yüzden 26nin üstü tehlikeliymis bana ilaç vermişlerdi onun sayesinde düştü. Test verirken stres yapma rahat ol. Yüksek olup kalan da duydum
Canım merhaba benim 68. 3 civarındaydı geçen gün test verdim 14e düşmüş. Tamamen stres kaynaklı bir hormon ve sürekli farklı değerler çıkabilir. Kafana takma bu yüzden 26nin üstü tehlikeliymis bana ilaç vermişlerdi onun sayesinde düştü. Test verirken stres yapma rahat ol. Yüksek olup kalan da duydum
Peki değerim 21,83 şuan bu durumda ilaç kullanmam gerekiyor mu ? Bazıları diyorki ilac tedavisi yanit vermiyor ilaç kullanmama rağmen düşmüyor diye sürekli ruyalarimda bile bebek görüyorum artık dusunmekten psikolojim bozuldu bu konuda nerdeyse yatip kalkip bebek düşünüyorum acaba olur mu diye