Tamam çok teşekkür ederimMerhaba değeriniz çok yüksek değil ama hamile kalmamanız durumunda ilaç verebilir.
Rica ederim.Tamam çok teşekkür ederim
Anladım cnm sağolRica ederim.
Prolaktini İncir sarı üzüm sütyen sıkıldığı gibi şeyler tetikleyebiliyor bilginiz olsun.
,
Sabah erken saatlerde yaptırdık cnm streste olmazsa olurmu herşeyi stres ediyor insanoğluProlaktin stres hormonu olarak da biliniyor ve sabah erken saatlerde yapılması gerekiyor testin. Biraz stres altındaysan yakın zamanda ilişkin olduysa ya da akşam üzeri ise biraz fazla çıkmış olabilir. Bence testi tekrar etmelisin bir müddet sonra
Benim birkaç ay önce 46 çıkmıştı kan vermeden hemen önceki gün çok üzüntülü ve stresli bir gün geçirmiştim. 1 ay sonra tekrarladım 26 ya düşmüştü kendiliğinden. O yüzden dedim stres çok etkili bu hormonda. Seninki sınır değer gibi zaten bence kendiliğinden düşebilir ama takip et 1 ay sonra tekrar baktırSabah erken saatlerde yaptırdık cnm streste olmazsa olurmu herşeyi stres ediyor insanoğlu☺
Benimde troidim yüksek cnm 12 çıktı ilaç kullanıyorm inşallah düşer ozamanCanım benimde 30 . Bebek istediğim için gittim hormon testi vs test yaptı tiroidim biraz yüksek olduğu için tiroid ilacı verdi doktor söyledi tiroidin düştüğü zaman otomatikmen prolaktininde düşecek dedi
Canım benimde 30 . Bebek istediğim için gittim hormon testi vs test yaptı tiroidim biraz yüksek olduğu
Yok cnm çok şükür benim öyle üzüntülü bir şeyim olmadı sadece bebek stresi o kadarBenim birkaç ay önce 46 çıkmıştı kan vermeden hemen önceki gün çok üzüntülü ve stresli bir gün geçirmiştim. 1 ay sonra tekrarladım 26 ya düşmüştü kendiliğinden. O yüzden dedim stres çok etkili bu hormonda. Seninki sınır değer gibi zaten bence kendiliğinden düşebilir ama takip et 1 ay sonra tekrar baktır
Tamam cnm çok teşekkür ederim içim rahatladı birazCanım evet benimde 10
Doktor düzenli kullan ilacı otomatikmen prolaktğn de düşecek dedi
İlaç yazmadı yani bizzat dedi çok yüksek değil tiroidin düştü mü o da düşecektir
Aynen cnm bide bu doktor bana çatlatma iğnesi vermedi 2 yumurtam oluştu niye veröedi acabaO birsey değil kuzum takma
Annem de de tiroid var ölend kadar kullanacak bende aynı şekilde genetik doktor öyle dedi
İlacını düzenli kullan hiçbir şey olmaz
Testere dişli aslan pençesi otu iç her gün benim kini düşürdü 60 taydıMerhaba arkadaşlar ben bu ay klomene başladım adetliyken verdiğim horman tahlilinde prolaktin 30 çıktı doktor 50 ye kadar gelmeden ilaç vermiyoruz dedi sizce bir sorun olurmu
Günde bir bardakmı cnmTestere dişli aslan pençesi otu iç her gün benim kini düşürdü 60 taydı
Evet canım değer in düşerse hafta da 2 bardak iç yeter ılık içGünde bir bardakmı cnm
Hiç sıkıntı yapma düşecek sıkıntı yaparsan yükselir takma rahat olGünde bir bardakmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?