• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin, adet düzensizliği gebe kalamama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eminebyhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
1
0
1
24
Merhaba ben yeni 6 aylık evliyim :) 1 ay önce kimyasal gebelik geçirdim.
Doktora gittiğimde
Prolaktin hormonum yüksek çıkdı yani değeri 42 doktorum dostinex ve art med adında ilaç verdi bu durumu yaşayıp hamile kalanlar süreci anlatabilirlermi 🙏😊

Eklentiler

• Screenshot_20200229_155750_com.hatemhastanesi.android.jpg
    Screenshot_20200229_155750_com.hatemhastanesi.android.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 520
Ben yasamadim ama kuzenimin prolaktinide yuksekti ilac verdi dustu sonra bi iki ay icinde hamile kaldi suan 5 aylik hamile

Doktora gittiğimde
Prolaktin hormonum yüksek çıkdı yani değeri 42 doktorum dostinex ve art med adında ilaç verdi bu durumu yaşayıp hamile kalanlar süreci anlatabilirlermi 🙏😊
Prolaktin düşünce hamile kalırsınız çok yüksek değil ama benim estradiol dikkatimi çekti düşük o doktor söylemese de ihmal etmeyin

Kızlar benım prolaktınım 33 ve bu bende adet duzensız ligi bıle yapıyor ama doktor normal dıyor üreme cagındaymısım ama evli olan bır suru arkadasım var hepsi 17 falan. Bır bucuk yıldır bebek ıstıyorum ama olmuyor prolatınde gebelıge engel sizce normal mı bu deger doktora ilaç yaz dıyorum yazmıyor 😤😤

Doktora gittiğimde
Merhaba benimde 36 çıktı siz n’aptınız acaba hamile misiniz

Benimde 41 cikmisti 3 aydir nerdeyse ilaci kulaniyorum düştü ama malesef hala gebe kalamadim😐

Kızlar benım prolaktınım 33 ve bu bende adet duzensız ligi bıle yapıyor ama doktor normal dıyor üreme cagındaymısım ama evli olan bır suru arkadasım var hepsi 17 falan. Bır bucuk yıldır bebek ıstıyorum ama olmuyor prolatınde gebelıge engel sizce normal mı bu deger doktora ilaç yaz dıyorum yazmıyor 😤😤
Canm benimki 25 cikti doktor yüksek dostinex verdi bana bence doktoru değiştir

Back