Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu değerde gebe kalan insalar oluyor benimde yüksek 40 civarı ilaç kullandınızmı hiçProlaktin değerinin 27 olması gebeliğe engelmidir arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Hayır kullanmadım doktor gerek yok dedi ama son zamanlarda göğüs ağrım çok şiddetlendi yumurtlama günüm de bir başlıyor adet bitene kadar geçmiyor bu da beni şüphelendirdi yarın kan vericem tekrar yükseldimi acaba diyeBu değerde gebe kalan insalar oluyor benimde yüksek 40 civarı ilaç kullandınızmı hiç
Aynı sıkıntılar bende de vardı şuan tüp bebek tedavisi görüyorum ama değerim yükseldi heralde yine göğüslerim acıyor . Ben iki defa ilaç kullandım ilaç bir süre bastırıyor ama değer yine cıkıyor yani benim öyle oldu . Aynı belirtiler bende de vardı adete 10 gün kala göğüslerim şişmeye ve acımaya başlıyodu ilacın düşürdüğü dönem bütün belirtilerim yok olduHayır kullanmadım doktor gerek yok dedi ama son zamanlarda göğüs ağrım çok şiddetlendi yumurtlama günüm de bir başlıyor adet bitene kadar geçmiyor bu da beni şüphelendirdi yarın kan vericem tekrar yükseldimi acaba diye
İlaç düştüğü dönem de hamile kalamadınız mı başka bir probleminiz varmıydı prolaktinden başka ve ne kadar zamandır istiyorsunuz acabaAynı sıkıntılar bende de vardı şuan tüp bebek tedavisi görüyorum ama değerim yükseldi heralde yine göğüslerim acıyor . Ben iki defa ilaç kullandım ilaç bir süre bastırıyor ama değer yine cıkıyor yani benim öyle oldu . Aynı belirtiler bende de vardı adete 10 gün kala göğüslerim şişmeye ve acımaya başlıyodu ilacın düşürdüğü dönem bütün belirtilerim yok oldu
Benim farklı bir hastalığım vardı tüplerimden dolayı tüp bebeğe başladım 1 bucuk yıldır istiyoruz . İlk evlendiğim dönem bir problemim yoktu açıkcası yinede olmamıstı . Bende araştırmıştım bazıları bunun gebeliğe engel oldugunu bazıları olmadıgını söylüyorİlaç düştüğü dönem de hamile kalamadınız mı başka bir probleminiz varmıydı prolaktinden başka ve ne kadar zamandır istiyorsunuz acaba
Bende 1 buçuk senedir istiyorum hsg çektirdim 2 kere klomen kullandım eşimin spremlerinde bir sıkıntı yok hormonlarım da sıkıntı yok prolaktin dışında.İnşallah bir an önce kucağınıza alırsınız bebeğinizi bu sene de olmazsa bende tüp yoluna giricem sanırımBenim farklı bir hastalığım vardı tüplerimden dolayı tüp bebeğe başladım 1 bucuk yıldır istiyoruz . İlk evlendiğim dönem bir problemim yoktu açıkcası yinede olmamıstı . Bende araştırmıştım bazıları bunun gebeliğe engel oldugunu bazıları olmadıgını söylüyor
Adetim yasaklara denk geliyo yarın adetsiz gitsem sağlıklı sonuç alamazmıyım acabaBenimde 37 çıkmıştı ilaç kullandım 10 düştü hala hamile kalamadım sizinki gebeliğe engel gibi çıkmamış ama yinede bidaha ki ay tekrar baktır adetin 3.gününde
31,03 çıkmıştı prolaktin değerim doktorum ilaç verdi düştü şuan bir sıkıntı yokProlaktin değerinin 27 olması gebeliğe engelmidir arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Canım prolaktin kuzenimin çok çok yüksek derecedeydi. İki kuzenimde hatta. Doktor dar sudyen hızlı nabız emniyet kemeri VS stres yaptıracak biseyin bile yüksek çıkarmasını söylemişti. Tek bi yerde değil iki gün aralıklarla ölçütur. Şuan ikiside hamileProlaktin değerinin 27 olması gebeliğe engelmidir arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Şuanki sonucuzu ne zaman yaptırdınızAdetim yasaklara denk geliyo yarın adetsiz gitsem sağlıklı sonuç alamazmıyım acaba
İnşaAllah hayırlı sonuçlar alırsınız tez zamandaBende 1 buçuk senedir istiyorum hsg çektirdim 2 kere klomen kullandım eşimin spremlerinde bir sıkıntı yok hormonlarım da sıkıntı yok prolaktin dışında.İnşallah bir an önce kucağınıza alırsınız bebeğinizi bu sene de olmazsa bende tüp yoluna giricem sanırım
Ne mutlu onlaraCanım prolaktin kuzenimin çok çok yüksek derecedeydi. İki kuzenimde hatta. Doktor dar sudyen hızlı nabız emniyet kemeri VS stres yaptıracak biseyin bile yüksek çıkarmasını söylemişti. Tek bi yerde değil iki gün aralıklarla ölçütur. Şuan ikiside hamile![]()
Hamile kalmaya çalışıyormusunuz31,03 çıkmıştı prolaktin değerim doktorum ilaç verdi düştü şuan bir sıkıntı yok
Evet klomen ve iğneyi kullandım bu ayHamile kalmaya çalışıyormusunuz
Çatlatma iğnesiEvet klomen ve iğneyi kullandım bu ay
İnşallah olumlu sonuç alırsınız o zamanEvet klomen ve iğneyi kullandım bu ay