- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da sorun yok dedi ama bebeğim olmadıkça acaba sorun omudur diye düşünüyorum insan bi yerden bişey bulmak istiyor işteBenim 25 , doktor hiç bir sorun yok dedi
Gögüslerim kendimi bildim bileli regl öncesi çok ağrır şişer hiç bir zaman prolaktinim yüksek çıkmadı en fazla 25
Evet değil ama eskiden olmayan aşırı göğüs ağrım oluyor acaba sınırda olması gebe kalmamı engeller mi diye korktum bir umut işte..Benim de 50 civarındaydı ilaç kullandım. Kullanırken hamile kalmıştım. Doğumdan sonra bidaha baktırmadım ama adet dönemi göğüs ağrılarım oluyo normalde olmazdı belki yine yükseldi bilmiyorum. Ama sizin o kadar da yüksek değilmiş
Bakalım prolaktin için verdiği ilacı içince değerim 0,6 düşmüş doktorum daha ilaç vermedi 15 gün önce oldu bu olayİnşallah olumlu sonuç alırsınız o zaman![]()
Çok iyi düşmüş bu ay olmasa da yakın zamanda olur eğer tek sorun prolaktinseBakalım prolaktin için verdiği ilacı içince değerim 0,6 düşmüş doktorum daha ilaç vermedi 15 gün önce oldu bu olay
Aynı şeyi ben de düşünmeye başladım bugün aşılama tedavisi olduk ve negatif sonuçlandı. Sebep nedir bilmiyorum ama doktorda. İlaç istemeyi düşündüm düşsün 10 a falan ne bileyi mBana da sorun yok dedi ama bebeğim olmadıkça acaba sorun omudur diye düşünüyorum insan bi yerden bişey bulmak istiyor işte![]()
Benimki sizinkine göre baya yüksekti o zaman doktor prolaktin yüksekliği gebeliğe engel oluyo demişti. Stres sıkıntı her şey etkiliyo bu hormonuEvet değil ama eskiden olmayan aşırı göğüs ağrım oluyor acaba sınırda olması gebe kalmamı engeller mi diye korktum bir umut işte..
Youtube da prema sundari diye bir kadın var onun nasıl gebe kaldım videosunu izlemenizi öneririm orada referans aralığının ortaların da olması gerekiyor değerin diyorAynı şeyi ben de düşünmeye başladım bugün aşılama tedavisi olduk ve negatif sonuçlandı. Sebep nedir bilmiyorum ama doktorda. İlaç istemeyi düşündüm düşsün 10 a falan ne bileyi m
Evet biliyorum bu ay çok pozitiftim aslında ama göğüs ağrım artınca strese girdim yine artık beklicek takatim kalmadı bütün hayatımı bebek planıma göre planlamıştım hemen olcak sandım bir buçuk sene olmayınca çok sarsıldımBenimki sizinkine göre baya yüksekti o zaman doktor prolaktin yüksekliği gebeliğe engel oluyo demişti. Stres sıkıntı her şey etkiliyo bu hormonu
Hayıt otu gibi bitkisel şeyler denedinizmiHanımlar benim ilk değerim yüksekti ve dostinex kullandım 1 ay sonra kan verdim düştü . Aradan bi süre geçti tekrar baktım aynı değere yükseldi bu sefer yine ilaç kullandım yine değer düştü . Ama sonrasında 3. Kez yine arttı doktor da şunu söyledi ilaç bir süre değeri azaltıyor asıl etkisini görmek için 3 ay sonra baktırmak gerekiyormuş
Denicektim ama tüp bebeğe başladıgım için değeri önemsemediler o yüzden birsey yapmadım ama eminim suan yüksektir değerimHayıt otu gibi bitkisel şeyler denedinizmi
Bi daha da düşünmenize hiç gerek kalmaz inşallahDenicektim ama tüp bebeğe başladıgım için değeri önemsemediler o yüzden birsey yapmadım ama eminim suan yüksektir değerim
Çok sagol doktordan isteyeceğim. Yalnız bişey diyeyim galiba hayıt otu kullanıyorsun google bir kaç makale var prolaktini yükselttiği yazıyor hatta ibrahim Saraçoğlu bun sitesinde de sanki yazıyordu sana tavsiyem testere dişli aslan pençesi içmen dengelemek için he ben 1 ay boyunca içtim ama 25 23 bu civarlar değişmedi yani ama bi araştırYoutube da prema sundari diye bir kadın var onun nasıl gebe kaldım videosunu izlemenizi öneririm orada referans aralığının ortaların da olması gerekiyor değerin diyor
İnşallahBi daha da düşünmenize hiç gerek kalmaz inşallah
Evet onu bende öğrendim sonra dan adet olunca ona başlayacağımÇok sagol doktordan isteyeceğim. Yalnız bişey diyeyim galiba hayıt otu kullanıyorsun google bir kaç makale var prolaktini yükselttiği yazıyor hatta ibrahim Saraçoğlu bun sitesinde de sanki yazıyordu sana tavsiyem testere dişli aslan pençesi içmen dengelemek için he ben 1 ay boyunca içtim ama 25 23 bu civarlar değişmedi yani ama bi araştır
Eşimde sıkıntı var spermde ileri hız yavaş onun içinde ilaç kullanıyor eşim 2 aydır bakalımÇok iyi düşmüş bu ay olmasa da yakın zamanda olur eğer tek sorun prolaktinse
Prolaktini sıkıntı yapma kendine düşündükçe yukselir. Ilacla düşen bişey. Benim adet düzenimi bile etkilemişti ama ilacı kullanırken hamile kalmıştım. Her şeyin bi zamanı vardır. Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla size de nasip etsin inşallahEvet biliyorum bu ay çok pozitiftim aslında ama göğüs ağrım artınca strese girdim yine artık beklicek takatim kalmadı bütün hayatımı bebek planıma göre planlamıştım hemen olcak sandım bir buçuk sene olmayınca çok sarsıldım