Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Prolaktin 27
- Konu Sahibi Sldangl
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2020
- 103
- 90
- 18
- 30
Merhaba canım benimde 26 ayni sıkıntı bendede varKızlar Selam prolaktin hormonunum 27 sınır 25 Doktor çok yüksek olmadığını ilaç tedavisi gerekmediğini söyledi Fakat ben beş aydır hamile kalamıyorum bu ay ovulasyon testlerine başladım onlarla devam edeceğim prolaktin hormonu benim gibi olup hamile kalabilirim var mı
- 7 Ocak 2020
- 103
- 90
- 18
- 30
Amh değerine baktırdın mıKızlar Selam prolaktin hormonunum 27 sınır 25 Doktor çok yüksek olmadığını ilaç tedavisi gerekmediğini söyledi Fakat ben beş aydır hamile kalamıyorum bu ay ovulasyon testlerine başladım onlarla devam edeceğim prolaktin hormonu benim gibi olup hamile kalabilirim var mı
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Bende 29du. O arada yumurta takibi yaptirdigimda gunune gore olgunlasmayan yumurtalarim vardi. Prolaktin fazla oldugu icin olgunlasmiyor dedi doktor. Dostineks kullandim. Sonraki ay normal olarak buyudu. Ama ben ilaci fazla kullanmisim. 0.5e dusdu bir ay icinde. Sonra da doktor ilaci aniden kesemeyiz diyerek 1/4 kullandim. Simdide fazla.olgu lasiyor. Acaba sifirlardami hala bilmiyorum. Bi dahakiadetimin 3cu gunu baktiricam prolaktin degerime. Bu ay ilac kullanmiycam bakalim nolucak
- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.285
- 333
- 31
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Hayır suyu içsen hormonları dengelerKızlar Selam prolaktin hormonunum 27 sınır 25 Doktor çok yüksek olmadığını ilaç tedavisi gerekmediğini söyledi Fakat ben beş aydır hamile kalamıyorum bu ay ovulasyon testlerine başladım onlarla devam edeceğim prolaktin hormonu benim gibi olup hamile kalabilirim var mı
Testere dişli aslan pençesi içiyorum suan düzenler inşallahHayır suyu içsen hormonları dengeler
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
İnşallah canmm onu da söyluyorlar hepTestere dişli aslan pençesi içiyorum suan düzenler inşallah
İnşallah hepimizin yüzü gülsün hayırlı evlatlaİnşallah canmm onu da söyluyorlar hep
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Aminn canımmmİnşallah hepimizin yüzü gülsün hayırlı evlatla
- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- 333
Kızlar Selam prolaktin hormonunum 27 sınır 25 Doktor çok yüksek olmadığını ilaç tedavisi gerekmediğini söyledi Fakat ben beş aydır hamile kalamıyorum bu ay ovulasyon testlerine başladım onlarla devam edeceğim prolaktin hormonu benim gibi olup hamile kalabilirim var mı
- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
- 333
Oldukca yuksekmis koltuk altinda adet oncesi agri yapıyor muBenim ilk testte 52 çıkmıştı diğer testte ise 33 doktorum ilaç yazmıştı ama ilaca başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim bilmiyorum ama sanki etkisi yok bu hormonun ya.
Kızlar Selam prolaktin hormonunum 27 sınır 25 Doktor çok yüksek olmadığını ilaç tedavisi gerekmediğini söyledi Fakat ben beş aydır hamile kalamıyorum bu ay ovulasyon testlerine başladım onlarla devam edeceğim prolaktin hormonu benim gibi olup hamile kalabilirim var mı
Bende 2 3 ay kadar hamile kalmayı denedikten sonra prolaktin hormonumun 51 oldugunu ögrendim. Testi ikinci kez tekrarlamamı istedi doktor adetin 3. Günü hormon seviyelerinin en düzgün çıktığı zamanmış o zamanda 35 e inmişti ilaç falan vermediler 2 ay sonrası için endokrin bolumune gitmem söylendi o kadar beklemek istemedigim için belki işe yarar diye bende testere dişli aslan pençesine başladım 1 hafta 10 gün kadar içtim sonrasında o ay sonunda adet zamanım geldiğinde hamile oldugumu ögrendim. Şuan 6.5 aylık hamileyim. Denemenizi tavsiye ederim. Birde strese bağlıda yükselebiliyormuş.
- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 83
- 27
Hiç fark etmedim canım yaOldukca yuksekmis koltuk altinda adet oncesi agri yapıyor mu
Yaaa seni yrrim ahhaha bende suan kullanıyorum inşallah kuzum inşallah brnim için dua et ve rabbim sana saglıklı evlat versiinBende 2 3 ay kadar hamile kalmayı denedikten sonra prolaktin hormonumun 51 oldugunu ögrendim. Testi ikinci kez tekrarlamamı istedi doktor adetin 3. Günü hormon seviyelerinin en düzgün çıktığı zamanmış o zamanda 35 e inmişti ilaç falan vermediler 2 ay sonrası için endokrin bolumune gitmem söylendi o kadar beklemek istemedigim için belki işe yarar diye bende testere dişli aslan pençesine başladım 1 hafta 10 gün kadar içtim sonrasında o ay sonunda adet zamanım geldiğinde hamile oldugumu ögrendim. Şuan 6.5 aylık hamileyim. Denemenizi tavsiye ederim. Birde strese bağlıda yükselebiliyormuş.
- 30 Kasım 2019
- 219
- 322
- 18
- 32
Keşke ilaç kullanmadan önce testere dişli aslan pençesi içseydiniz ben suan içiyorum mesela 9 10 gün sonra hormon testine gidicem düşürmüşmğ söylerim ama herkes düşürdüğünü söylüyorAy kızlar benımde 34 prolaktınım ıkı aydır dostınex kullanıyorum haftada ıkı tane 3 ay kullan dedı doktor bende bebıs ıstıyorum 5 aydır denıyoruz henuz hamiş olamadım ama 34 etkılermı hamılelıgı bılemıyorum