• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin 27

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sldangl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
201
102
23
27
Kızlar Selam prolaktin hormonunum 27 sınır 25 Doktor çok yüksek olmadığını ilaç tedavisi gerekmediğini söyledi Fakat ben beş aydır hamile kalamıyorum bu ay ovulasyon testlerine başladım onlarla devam edeceğim prolaktin hormonu benim gibi olup hamile kalabilirim var mı

Kızlar Selam prolaktin hormonunum 27 sınır 25 Doktor çok yüksek olmadığını ilaç tedavisi gerekmediğini söyledi Fakat ben beş aydır hamile kalamıyorum bu ay ovulasyon testlerine başladım onlarla devam edeceğim prolaktin hormonu benim gibi olup hamile kalabilirim var mı
Merhaba canım benimde 26 ayni sıkıntı bendede var

Amh değerine baktırdın mı

Bende 29du. O arada yumurta takibi yaptirdigimda gunune gore olgunlasmayan yumurtalarim vardi. Prolaktin fazla oldugu icin olgunlasmiyor dedi doktor. Dostineks kullandim. Sonraki ay normal olarak buyudu. Ama ben ilaci fazla kullanmisim. 0.5e dusdu bir ay icinde. Sonra da doktor ilaci aniden kesemeyiz diyerek 1/4 kullandim. Simdide fazla.olgu lasiyor. Acaba sifirlardami hala bilmiyorum. Bi dahakiadetimin 3cu gunu baktiricam prolaktin degerime. Bu ay ilac kullanmiycam bakalim nolucak

Benim 67 idi.
Dostinex isimli ilaç kullandım. Her hafta yarım alıyordum. 3 yarımda yani 3.haftada hamile kaldım.
Senin değerin çok yüksek değilmiş. İstersen testere dişli aslan pençesini bir araştır. Prolaktin düşürücü özelliği var.

Çok zor benimde aynı düşmüyor ilaç kullanıyorum düşüyor sonra tekrar çıkıyor çok sıkıntılı

Hayır suyu içsen hormonları dengeler

Bende boyle bir konu acmistim.
Size birsey sormak istiyorum
Prolaktin yuksekligim ooldugunda sol koltuk altim adete 10 gün kala oldukcaagriyor
Dr önemsemedi ama 3 yil oldu sanirim hala agiriyor bu sizdede oluyormu

Benim ilk testte 52 çıkmıştı diğer testte ise 33 doktorum ilaç yazmıştı ama ilaca başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim bilmiyorum ama sanki etkisi yok bu hormonun ya.

Benim ilk testte 52 çıkmıştı diğer testte ise 33 doktorum ilaç yazmıştı ama ilaca başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim bilmiyorum ama sanki etkisi yok bu hormonun ya.
Oldukca yuksekmis koltuk altinda adet oncesi agri yapıyor mu

Bende 2 3 ay kadar hamile kalmayı denedikten sonra prolaktin hormonumun 51 oldugunu ögrendim. Testi ikinci kez tekrarlamamı istedi doktor adetin 3. Günü hormon seviyelerinin en düzgün çıktığı zamanmış o zamanda 35 e inmişti ilaç falan vermediler 2 ay sonrası için endokrin bolumune gitmem söylendi o kadar beklemek istemedigim için belki işe yarar diye bende testere dişli aslan pençesine başladım 1 hafta 10 gün kadar içtim sonrasında o ay sonunda adet zamanım geldiğinde hamile oldugumu ögrendim. Şuan 6.5 aylık hamileyim. Denemenizi tavsiye ederim. Birde strese bağlıda yükselebiliyormuş.

Bende 2 3 ay kadar hamile kalmayı denedikten sonra prolaktin hormonumun 51 oldugunu ögrendim. Testi ikinci kez tekrarlamamı istedi doktor adetin 3. Günü hormon seviyelerinin en düzgün çıktığı zamanmış o zamanda 35 e inmişti ilaç falan vermediler 2 ay sonrası için endokrin bolumune gitmem söylendi o kadar beklemek istemedigim için belki işe yarar diye bende testere dişli aslan pençesine başladım 1 hafta 10 gün kadar içtim sonrasında o ay sonunda adet zamanım geldiğinde hamile oldugumu ögrendim. Şuan 6.5 aylık hamileyim. Denemenizi tavsiye ederim. Birde strese bağlıda yükselebiliyormuş.
Yaaa seni yrrim ahhaha bende suan kullanıyorum inşallah kuzum inşallah brnim için dua et ve rabbim sana saglıklı evlat versiin

Ay kızlar benımde 34 prolaktınım ıkı aydır dostınex kullanıyorum haftada ıkı tane 3 ay kullan dedı doktor bende bebıs ıstıyorum 5 aydır denıyoruz henuz hamiş olamadım ama 34 etkılermı hamılelıgı bılemıyorum

Ay kızlar benımde 34 prolaktınım ıkı aydır dostınex kullanıyorum haftada ıkı tane 3 ay kullan dedı doktor bende bebıs ıstıyorum 5 aydır denıyoruz henuz hamiş olamadım ama 34 etkılermı hamılelıgı bılemıyorum
Keşke ilaç kullanmadan önce testere dişli aslan pençesi içseydiniz ben suan içiyorum mesela 9 10 gün sonra hormon testine gidicem düşürmüşmğ söylerim ama herkes düşürdüğünü söylüyor

Back