- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.858
- 158
- Konu Sahibi Optimussprime
-
23 çıktı benimde baya önce 2 doktor farklı farklı sorun olmadığını dönemsel olabileceğini söyledi. 25 üstü sorunmuşArkadaşlar bende hiçbir sorun bulunamadı. Tek prolaktinim 19-20 civarı çıkmış hep acaba bu yüksek bir değer mi gebeliğe engel mi böyle bi şey yaşayan var mı? Gebe kalanlar kaçla gebe kaldınız?
Gebe kalabildiniz mi peki? Ya da istiyor muydunuz gebelik23 çıktı benimde baya önce 2 doktor farklı farklı sorun olmadığını dönemsel olabileceğini söyledi. 25 üstü sorunmuş
Evet istiyorum 5-6 aydır eşimde sorun vardı yeni düzeldi bakalım hayırlısı kalırsam yazarım burayada:)Gebe kalabildiniz mi peki? Ya da istiyor muydunuz gebelik
canım o mesajı yazarken hamileymişim dün öğrendimBenim de aynı şekilde canım hadi hayırlısı
Benm 34tu 8 ay o engellemis benim hamile kalmami ama 25 sinir dye biliyromArkadaşlar bende hiçbir sorun bulunamadı. Tek prolaktinim 19-20 civarı çıkmış hep acaba bu yüksek bir değer mi gebeliğe engel mi böyle bi şey yaşayan var mı? Gebe kalanlar kaçla gebe kaldınız?
Vay be ciddi misin ne güzel haber çok sevindim senin adına canım tebrik ederim. Darısı bana da inşallahcanım o mesajı yazarken hamileymişim dün öğrendimdemekki prolaktin 25i geçmedikçe sorun yokmuş
Düzelince hemen gebe kaldınız mı? Ne kadar sürdü gebelik elde etmeniz? Bir de hangi ilacı kullandınız? Amma soru sordumBenm 34tu 8 ay o engellemis benim hamile kalmami ama 25 sinir dye biliyrom
Evet o ay hamile kaldim hemde tek iliskiden ve yumurtlama gunu olmadigi halde. Dostinex verdi doktor 8 tane var icinde ben 2.5 tanesini bitirmistm hamile kaldim. Haftada yarim yarim toplam 1 tane icilioDüzelince hemen gebe kaldınız mı? Ne kadar sürdü gebelik elde etmeniz? Bir de hangi ilacı kullandınız? Amma soru sordum
Sizin doktorunuz içerken korun demedi mi?Evet o ay hamile kaldim hemde tek iliskiden ve yumurtlama gunu olmadigi halde. Dostinex verdi doktor 8 tane var icinde ben 2.5 tanesini bitirmistm hamile kaldim. Haftada yarim yarim toplam 1 tane icilio
İnşallah canımVay be ciddi misin ne güzel haber çok sevindim senin adına canım tebrik ederim. Darısı bana da inşallah
Ay benim de 25. Hatta regl düzensiz. Umarım o güzel haberi yil içinde ben de verebilirim. Tebrikleeeerrrcanım o mesajı yazarken hamileymişim dün öğrendimdemekki prolaktin 25i geçmedikçe sorun yokmuş
Bnmde 19 normaldi drgerimArkadaşlar bende hiçbir sorun bulunamadı. Tek prolaktinim 19-20 civarı çıkmış hep acaba bu yüksek bir değer mi gebeliğe engel mi böyle bi şey yaşayan var mı? Gebe kalanlar kaçla gebe kaldınız?
İnşallah ya nasip olur isteyen herkeseAy benim de 25. Hatta regl düzensiz. Umarım o güzel haberi yil içinde ben de verebilirim. Tebrikleeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?