• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin 20 değeri gebeliğe engel mi

Optimussprime

👨‍👩‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
2.672
5.858
158
Arkadaşlar bende hiçbir sorun bulunamadı. Tek prolaktinim 19-20 civarı çıkmış hep acaba bu yüksek bir değer mi gebeliğe engel mi böyle bi şey yaşayan var mı? Gebe kalanlar kaçla gebe kaldınız?

Arkadaşlar bende hiçbir sorun bulunamadı. Tek prolaktinim 19-20 civarı çıkmış hep acaba bu yüksek bir değer mi gebeliğe engel mi böyle bi şey yaşayan var mı? Gebe kalanlar kaçla gebe kaldınız?
23 çıktı benimde baya önce 2 doktor farklı farklı sorun olmadığını dönemsel olabileceğini söyledi. 25 üstü sorunmuş

Benm 34tu 8 ay o engellemis benim hamile kalmami ama 25 sinir dye biliyrom

Bu arada benim en son ölçtürdüğümde 40civarı çıktı. Daha önce hep 20,19 falan çıkmıştı. Doktor Agnuston diye bir hap verdi kullanırken hamile kalma dedi ama kullanırken gebe kalanları da hep okudum kafam karıştı :/

Valla benmde en son 50 deydi.ilac filan kullandim bazen. Bazen dusuyor bazen cikiyor.kesin net tedavisi yokki. Stres en kotusu bu yukzeltiyor. Oyle olsaydi emzirenler kalamazdi hamile.

Bende kendimde stresin yükselttiğini düşünüyorum çünkü daha önce defalarca ölçtürmüşüm hiç sıkıntı olmamış. Son ölçtürdüğümde çok stresli ve üzgündüm ona bağlıyorum ama doktor yine de hap verdi

Düzelince hemen gebe kaldınız mı? Ne kadar sürdü gebelik elde etmeniz? Bir de hangi ilacı kullandınız? Amma soru sordum 😀
Evet o ay hamile kaldim hemde tek iliskiden ve yumurtlama gunu olmadigi halde. Dostinex verdi doktor 8 tane var icinde ben 2.5 tanesini bitirmistm hamile kaldim. Haftada yarim yarim toplam 1 tane icilio

Evet o ay hamile kaldim hemde tek iliskiden ve yumurtlama gunu olmadigi halde. Dostinex verdi doktor 8 tane var icinde ben 2.5 tanesini bitirmistm hamile kaldim. Haftada yarim yarim toplam 1 tane icilio
Sizin doktorunuz içerken korun demedi mi?

Back